Jump to content

vitesse17

Serious Contributor
 • Content Count

  810
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

433 Reputatie Excelenta

About vitesse17

 • Rank
  13°31 â®â„¢
 • Birthday 04/24/1977

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  41
 • Interests
  sapa vaca

Contact Methods

 • Yahoo

Recent Profile Visitors

667 profile views
 1. Arta Reiki Cu metoda infailibila de înmulțit banii. Se țin într-o cutie de tabla în care lipești pe interior doua oglinzi. Tai dintr-o oglinda fără defecte doua bucăți la dimensiune și le fixezi pe fundul și pe capacul cutiei sa stea banii intre oglinzi.
 2. Mai bine faci cu ei un trenuleț și te pui locomotiva.
 3. Bolnavii psihic se comporta diferit fata de restul lumii, cum majoritatea face norma e logic să îi declare anormali. Pentru a se comporta normal au nevoie de o asistenta personala la pat, o hrana vegetariana proaspătă și săracă în grăsimi, soare, mișcare în aer liber și mult înot în piscină. Adică preocupări plăcute care nu le mai lasă timp pentru luptele din capul lor.
 4. Lumea e un pic răutăcioasă doar din invidie, toți vor o femeie de milioane. Alții sunt pur demonici. S-ar fi bucurat să te arunci pe geam sau să îți faci o supradoză. Daca ai auzit vreodată în minte voci agresive și perverse alea erau vocile lor. Inconștientul fiind colectiv. What goes around comes around.
 5. Tu trebuia să fii sultan si să fugi din harem urlând - Allah! Allah! Și una e prea mult! :))
 6. Religia este un subiect sensibil și fiecare interpretează cum ii place. De exemplu schimbarea apei in vin la o nunta este o parabolă despre schimbarea virginei în nevasta nimfomana care își ia viteza rapid după care te zăpăcește de cap. In alta evanghelie o duduie întreabă pe Isus: "- Cine ești tu domnule de intri la mine de parca ne cunoaștem de mult, te urci pe divanul meu și mănânci la masa mea? - Fii ucenica mea ! " Mi se pare o aluzie străvezie dar poate e mintea mea murdara... Plus că Isus era înconjurat mereu de sfintele femei care nu prea stau la discuții când pr
 7. Nu vreau sa dau in hate speech dar poporul ales ne cam trage țeapă în ultimele mii de ani. E exact pe dos, femeia are parte de sex gratuit. Au modificat și Biblia...
 8. Fiecare da examen cu ce știe. Erai invidios pe studente că iau oralul prea ușor?
 9. E foarte grav cu tipele astea emo. Îți intră pe sub piele... ajungi sa te așezi pe WC-eu se te piși. Exact cum zice părintele pizdificaților Mulțumesc pentru link, mă uit când am timp
 10. if you have more space it may turn into an orgy
 11. Asta e o senzație foarte nasoala, am pățit așa ceva chiar anul asta din cauza că nu știam cum e cu înșelatul. Și eu sunt începător... La proxeneți și homosexuali e ceva permanent, toate fetele pute și sunt porcine. Ca și când te-ai vedea în oglinda și îți vine să spargi oglinda. Deci daca te-ai dus la o fată să plătești pentru sex deja nu are ce sa discute cu tine pe plan personal. Prezinti interes zero ca potențială relație. Nu înseamnă că sunt proaste sunt doar diliu de pragmatice, nici vorbele nu le consuma degeaba.
 12. Daca îți face toate plăcerile și nu ratează niciuna atunci e foarte complicat sa mai ajungi la escorte. E ca și când ai alerga înaintea unui tren.
 13. Diferența între urâtă și frumoasă e fix egală cu numărul de săptămâni/luni/ani de la ultima întâlnire romantică. Cine nu face figuri ia un cinci și trece clasa.
×
×
 • Create New...