Sari la conținut

Ce colectii mai vechi sau mai noi aveti?

xtreme89

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

Nu,dar chiar ma intreb de ce unii nu si vad de treaba lor...doar polueaza topice care cat de cat mai sunt interesante...

Multi care umbla pe aici altceva nu stiu sa faca 

In capu lor se cred inteligenti dar nu si dau seama ca plictisesc si devin penibili

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Scuze ca sunt off topic,dar vad ca in mai toate discutiile de pe forum(special DG)domina principiul cine nu este cu noi,ii(le) luam la p...a !!!

Atitudine radicala, specifica regimurilor totalitare. De ce asa si tocmai aici, pe un site care ar trebui sa fie plin de haz si veselie?

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Colectia de reviste Rahan  si...multe altele

Placi , casete , benzi ...nu mai vorbesc ....plus  3 pick-up-uri impecabile

Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult!

Eu am doar 6 clasoare (mari) . Ai Cap de Bour ?

Abtibildurile de la gumele Turbo :D .

Cu fotbalisti ?

• Like 2
Link spre comentariu

Cu fotbalisti ?

Da 

Si Rahanu il am na ca uitasem de ele :) Tot 2010 

+ un dulap plin de revista magazin istoric perioada 70 80 ramase de la bunici :) 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila

Topicul asta m-a facut sa-mi revizitez cutiile de depozitare... Am regasit "comori" vechi... "Cartea cu soricei", de cand aveam 4 ani si incercam sa scriu cu litere de tipar, caiete vechi si diplomele de prin scoala generala, colectia Almanah Anticipatia, prima papusa (jumatate cheala si fara un ochi) si mai am de cautat prin multe😠Multumesc initiatorului, chiar a fost o idee bunaðŸ‘

• Like 5
Link spre comentariu

Topicul asta m-a facut sa-mi revizitez cutiile de depozitare... Am regasit "comori" vechi... "Cartea cu soricei", de cand aveam 4 ani si incercam sa scriu cu litere de tipar, caiete vechi si diplomele de prin scoala generala, colectia Almanah Anticipatia, prima papusa (jumatate cheala si fara un ochi) si mai am de cautat prin multe Multumesc initiatorului, chiar a fost o idee buna

Mai cauta ...vei gasi multe lucruri care iti vor trezi nostalgie :) 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator caproshu

Cu fotbalisti ?

Cap de Bour sunt unele dintre cele mai rare timbre de pe piata si din cate stiu prin 2015-2016 s a vandut un exemplar cu 26000 euro...sunt enorm de multe facaturi pe piata...

Link spre comentariu
Vizitator sserum

Chiar dacă obiectul principal al acestui forum e ... fututul ... la cap şi la alte organe, dacă s-a deschis topic pe altceva, mă conformez şi mă laud !?! cu ce am.

Almanagul Anticipația ? Da' de CPSF, numerele vechi, nimic ? După '89, de Jurnalul SF, iar, nimic ? Argonaut SF ? Relicve, care numai în anticariaturi le mai găseşti...

Rahan ? :) Mai am câteva numere, varianta originală, cea franceză plus alte câteva numere, zeci, din Pif Gadget, chiar şi două din Vaillant ! Altceva?, Spirou tot din zona francofonă. Mai nou, ediția limitată a Metabarons.

De la vecinii italieni, am mai multe numere de la Bonelli. Şi varianta americana, de la fumetti, sute de comics-uri

Pentru că mai şi tatuez, am reuşit să adun şi magazine specifice.

Toate astea din cauza pasiunii pentru desen.

A, da şi multe numere din Burda, cu tipare...fac şi modă ( pentru cocălari :) ) sunt patternmaker :laugh2

În imagine: fumetti de la Sergio Bonelli Editore şi cinci ferarri :laugh2 :laugh2 :laugh2

post-299299-0-71887300-1568788900_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Da 

Si Rahanu il am na ca uitasem de ele :) Tot 2010 

Ale mele sunt mai vechi , din Epoca de Aur  

Cap de Bour sunt unele dintre cele mai rare timbre de pe piata si din cate stiu prin 2015-2016 s a vandut un exemplar cu 26000 euro...sunt enorm de multe facaturi pe piata...

Sunt emisii si mai vechi  care ajung si la cateva sute de mii de euro . Bine , trebuie sa fii putin nebun sa colectionezi sau sa dai banii pe asa ceva , in conditiile in care nu se tranzactioneaza atat de usor Pe Olx observam ca se vand si cu 1000-5000 lei , tepe si falsuri fara valoare 

Intrebasem la oha  

Ahhh am uitat sa zic ca am si colectia de Povesti Nemuritoare de P. I. Ma amuzam copios cand eram copil  citind acele legende si povestiri hazlii 

Link spre comentariu

• Oras:The Empty
  • Oras:The Empty

Ale mele sunt mai vechi , din Epoca de Aur  

Sunt emisii si mai vechi  care ajung si la cateva sute de mii de euro . Bine , trebuie sa fii putin nebun sa colectionezi sau sa dai banii pe asa ceva , in conditiile in care nu se tranzactioneaza atat de usor Pe Olx observam ca se vand si cu 1000-5000 lei , tepe si falsuri fara valoare 

Intrebasem la oha  

Ahhh am uitat sa zic ca am si colectia de Povesti Nemuritoare de P. I. Ma amuzam copios cand eram copil  citind acele legende si povestiri hazlii

clocitorul de pepeni, povesti cu arabi care mâncau pilaf și erau un fel de Popay după spanac :)))
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...