Sari la conținut

a fost cineva ? 0769428526

aditraxex

Postări Recomandate

Vizitator nucontez
Reputație: 0
Postat

Am reușit sa dau eu azi de ea in jur de ora 11. 50 ron finalizare, 150 ora, Locația este in zona fortuna. Am stabilit cu ea ca ajung in 15-20 de min in funcție de trafic.. Am ajuns aproximativ in 10-12 min, cand am sunat-o din nou ca am ajuns pe strada nu a mai binevoit sa răspundă... Am tot insistat pret de aproximativ 40 de min apoi am plecat... Ce sa zic... Urat din partea ei.. Am bătut drumul degeaba...

Vizitator nucontez
Postat

50 finalizarea? Ce include? Mi se pare ieftin pe langa altele.

Cand am vb cu ea mi-a spus oral/normal.. Nu a specificat daca face oral protejat, cim sau altele.Poate ai mai mult noroc sa dai te ea si sa revii cu o recenzie.. Spor la impins.

Vizitator nucontez
Postat

Salutare tuturor, ieri am reușit sa ajung pe la doamna. Confirm pozele de pe Publi, Locatia este undeva în zona Fortuna la un bloc de garsoniere.

Progamarea a decurs bine, am sunat cu aprox 30 de min înainte.

Ajuns la locație doamna m-a așteptat proaspăt iesita de la duș. Locatia este foarte curata, renovata recent.

Dansa este foarte comunicativa, glumeata, curata, epilata fara mirosuri neplăcute. Bun.. Acum sa povestesc putin din actiune... M-a invitat să ma fac comod. In timp ce ma dezbracam si-a pus telefonul pe silențios( big like), m-am intins pe spate, a inceput cu un oral neprotejat bunisor( din păcate cu putina atenție zonelor adiacente), apoi am trecut la un 69 eu fiind deasupra, m-a prins de fund si ma tragea la ea in gura(gen face fuck) apoi am imbracat soldatelul si am trecut la un doggy pana am finalizat in caciula..

Acum niste note:

Oral: 7 ( mi-a plăcut faza cu face fuck)

Normal: 7 ( nimic special, am apreciat ca nu am avut parte de vreun miros cudat)

Anal: nu am întrebat

Cim: nu am întrebat dar cand mai trec pe la dansa am sa o intreb

Amenda: 50 lei, am stat cam 30 de min

Per ansamblu la prețul asta este mai mult decât ok.

De revenit? Da, eu am sa mai revin mai ales pentru motivul ca nu este fitoasa si nu se uita la ceas.

Spor la impins si o zi faina.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut!

Stii cumva daca face si FK? Cum ai aprecia raportul inaltime/greutate, in anunt zicea ceva de 1.80/85 kg...nu pare chiar de speriat :)

Multam!

Vizitator nucontez
Postat

Salut!

Stii cumva daca face si FK? Cum ai aprecia raportul inaltime/greutate, in anunt zicea ceva de 1.80/85 kg...nu pare chiar de speriat :)

Multam!

Salut, nu știu sincer daca face fk.. Sper sa ajung astăzi din nou pe la ea si atunci am sa o întreb toate detaliile..

Nu, nu este de speriat, raportul kg/înălțime este ok.. Este mai pufoasa ce-i drept dar nu este balena 😃.. Are sani măricei, fund mare si putina burtica dar per ansamblu este ok față de unele balene ce le avem prin Arad..

• Oras:la tine acasa :)))))
  • Oras:la tine acasa :)))))
Postat

este foarte ocupata cred ca fraiereste o gramada :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

am fost eu la doamna , 50 finalizarea 150 ora , nu ii bomba sexy , dar nici rea , cu mine a fost foarte comunicativa , gfe 10 , aspect 6-7 , tin sa mentionez ca are carnea tare pe ea cu toate ca are cateva kg in plus , on 9 , umed adanc nu se grabeste , tot cu buzele pe oo si era perversa adica gen imi spunea "da-i tu" si voia sa io trag eu in gura si o zis sa nu am retineri ca daca dau prea tare face ea "gac" :)))) np 8 , drept ii ca nu am fost nici in forma :) 2 pozitii si deja era pe vine , finalizare orala inclusa in pret , fara fk ! si cu mine nu sa grabit deloc , adica dupa ce am terminat , ma rugat sa ma intind so pus langa mine , ma mangaia ma lua in brate , dupa o tigara , povestit mult , d2d 45-60min, tin sa mentionez ca am fost si de dimineata adica dupa 8-8jum 

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200105/1444/1487e5cbc33bf32bbb2e56325b9ef57d.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200105/1444/55fa4470054d4e0d97e93b9d3acebb53.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200105/1444/d1c3c58d8017590ff36f88c26d139149.jpg

Nu are recenzii prea bune, deocamdata nu e activ anuntul

• Telefon: 898989
  • Oras:În lume
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
Postat

mai sus a cerut cineva poze,doar v am ajutat.

Nu sunt pozele și nici numărul de telefon confunzi marfa cu ambalajul

Vizitator maxuser
Postat

ceva nu e in regula cu 50 ron. Fetele de la fortuna de la bariera care stau in frig cer 50 ora 80 oral combinat si tu stai la ea si in caldura si facefuck si neprotejat si atatea minute.

Ceva nu se leaga.

Poate sa indragostit de tine.

Postat

Salutare.

Puteți să o sunați mult și bine.

Când e ocupata cu un client nu oferă atenție telefoanelor deloc.

Am reușit după aproape 2 luni de sunat sa ajung și eu la ea.

Sincer nu mă așteptam la ceva ok.

Dar de la ușă m-a întâmpinat cu un zâmbet și cu o fata luminată.

Da e româncă e alba și da e plinuță.

Are forme cat sa poți să o apuci bine de la spate și sâni cât sa îți ocupe palmele și să iasă puțin pe afara.

Câteva kg în plus dar pt 1.80 ai ei e ok.

Pt cei sclifosiți și pt cei ce vor slim..ocoliți postarea.

Aaa încă ceva .Nuuuu se uita la ceas

Tarifele 50 o tragere .150 ora.

Eu spun că mai mult că acceptabil fata de scorurile din Arad.

Fătuca asta suge frate nu se încurcă .pt mine la oral e the Best.

Accepta. 69..dar ea dedesubt..se scuză că e mare și are impresia că e grea.

Accepta limbi..daca ești meseriaș..chiar o simți că îi este și ei bine.

Adora sa și.o tragă pe la spate..

Nu discuta cu tine daca ii ceri anal.

Deja se schimba la fata.

In rest locația e curata,un miros plăcut.

Consumabile la îndemână..in camera cât și în baie.

Atitudinea este iar the Best fata de ce avem noi în oraș.

Pt mine că bărbat fără să o laud aiurea..daneză e chiar ok..atât că o prinzi greu la tel .

Chiar este căutat.

Am sa revin asta e clar.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...