mcs Reputație: 3 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2019 Mirela, cosmeticiana ofer masaj relaxare, manual, pietre vulcanice, laser, program 10:00-20:00, 60 min./ 120 Lei sau 30 min./ 60 Lei. Locatie Drumul Taberei Asa suna anuntul.... stie cineva ceva despre aceasta doamna?
vdancila Reputație: 84 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Mirela, cosmeticiana ofer masaj relaxare, manual, pietre vulcanice, laser, program 10:00-20:00, 60 min./ 120 Lei sau 30 min./ 60 Lei. Locatie Drumul Taberei Asa suna anuntul.... stie cineva ceva despre aceasta doamna? Daaaaaa! O cunosc eu. Activează în drumul taberei în spatele pieței Chirila din bularga. e piesa internațională 2
mcs Reputație: 3 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2019 Daaaaaa! O cunosc eu. Activează în drumul taberei în spatele pieței Chirila din bularga. e piesa internaționalăse poate mai multe detalii?
zeuzeu Reputație: 1061 Postat Septembrie 22, 2019 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Septembrie 22, 2019 se poate mai multe detalii?Aici esti pe forum ul cu zona Iasi. Intrebarea de mai sus incearca sa o pui pe forum ul din Bucuresti poate vei primi mai multe raspunsuri si indrumari necesare tie. Spor 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum