Sari la conținut

MQT - Salon Masaj Erotic Bucuresti - www.mqt.ro

Vizitator mqtbucharest

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Modelul britanic Alice Goodwin (adica pasionala si jucausa Alice), cea cu "pozele reale" de pe publi24, nu a participat la "Poze incendiare in ton cu vremea"?

• Like 1
  • Telefon: 0737803000
  • Oras:Salon my quality time
Postat

Grăbește-te si profita de zile incendiare ðŸ˜

Oferta valabilă doar pt clienții forumului ! Rugam sa precizați astfel nu ve ți beneficia de oferta !

post-320485-0-61076800-1594375378_thumb.jpeg

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am vizitat si eu salonul sa incerc serviciile lor. Va descriu mai jos cum a decurs ca sa stie si alti colegi.

Locatia: e accesibila, se ajunge usor, e clar indicat numarul cladirii la poarta deci putin probabil sa te ratacesti. Locurile de parcare in zona sunt cam putine, acum depinde si de ora la care mergi. 

In interior arata bine, eu am fost intr-o camera cu unde dusul era in camera (nu stiu daca toate sunt asa). Camera in sine era curata, am primit prosop curat, gel de dus din plin, cearceaf de unica folosinta - totul a fost corect. 

Masajul de relaxare: eu am luat o ora de masaj clasic (pachetul silver se numeste la ei pe site). Fata la care am mers m-a asteptat imbracata intr-un halat de baie foarte dragut, arata foarte bine. nu mai tin minte cum o chema. 

Am mers in camera, am facut un dus, si a inceput masajul de relaxare. Mie imi place masajul mai apasat si fata asta mi-a facut unul din cel mai bune masaje pe care le-am primit in ultimele 6 luni. Stie sa maseze foarte bine, mi-a luat fiecare parte a corpului pe rand si m-a deznodat complet. A fost super.

Masajul Erotic: La masajul erotic m-a masat frumos cu sanii, m-a mangaiat cu unghiile un pic, si apoi a trecut direct la masaju lu' ala micu'. Fata de alte saloane mi s-a parut un masaj destul de simplu. La altii la care am mers ofereau masaj ligam, cu clavicula, etc. La ei a fost doar o frectie manuala si masajul cu sanii. Nu a fost rau, doar banal pentru cei care au mai mers si in alte parti. Am incercat sa o intreb daca mai au si alte tehnici de masaj dar a zis ca nu. 

Per total experienta a fost ok dar nu cred ca mai revin la ei. Decizia mea se bazeaza pe preferintele personale. Poate altii veti mai reveni. Pot sa recomand din plin masajul de relaxare care a fost foarte bun, dar cand mergi la masaj erotic, nu masajul de relaxare e "vedeta principala". Cel putin asta e parerea mea.

Mult noroc!

• Like 2
Postat

Revenim si luna aceasta cu o promoție la toate tipurile de masaj ! 🔥

Pt a beneficia de promoție va rugam sa specificați ca sunteți membru de pe forum ðŸ˜

post-320485-0-03614400-1597419069_thumb.jpeg

Postat

Deci....cand vi se atrage atentia asupra unui aspect voi raspundeti precum PSD-ul "salonul nostru este unu foarte OK"...voi aveti dreptate noi ne cerem scuze ca va atragem atentia,nu are rost sa imbunatatiti nimik-sunteti cei mai buni....au mai fost ca voi care au disparut repede datorita atitudinii...

Salut.te pot intreba ceva?

Postat

Salut.te pot intreba ceva?

Daca vrei lasa-mi tu mail si iti scriu eu. Ma gandesc sa nu intreb aici pentru ca nu are legatura cu mqt.Multumesc!

Postat

Salonul functioneaza inca.

Am mers acum cateva zile, pe Calea Calarasi, intr-o curte, o intrare inghesuita in fata unei scari, scurt dati banii, mergeti, nu tu masti, nu tu dezinfectie, nimic.

Ok, am dat banii si am urcat cu singura tipa propusa, am cerut sa fac un dus inainte de a incepe, apa calda nu prea venea insa. 

Intre timp, asteptand, apa tot crestea pt ca scurgerea nu prea merge nici ea. 

In dus am remarcat tubul de spray deodorant... alaturi de o unica sticla de gel de dus. Prima oara cand vad deodorant in dus.

A venit apa calda, spalat, masajul a inceput slab, fara nici o tragere de inima. In scurt timp a venit si instructiunea de a ma intoarce cu fata in sus (desi nu fusesem masat mai deloc, nu picioare, nu talpi, nu cervical... ce masaj e ala fara a te preocupa si de zona cervicala? Nu acolo e masajul traditional facut?)

Fata incerca sa imi faca o laba, sa zicem ca trecusera 10 min de cand am terminat dusul, cand tipa de la receptie (aia cu "dati-mi banii si mergeti") incepe sa urle "Diana! Diana!"

Se auzise o voce barbateasca a unui client inainte, pt ca prin usi, pereti etc trece si se aude absolut tot (eu fiind la etajul 1).

Diana se ridica unsa si ma lasa cu ea sculata si se duce la usa urland "Da, da"... o relaxare totala pe capul meu.

Clientul o ceruse special pe ea... asa ca fata vine repede la mine si incepe o laba si mai viguroasa sa imi dau drumu mai repede.

Ii atrag atentia ca nu au trecut nici macar 30 min, si ce daca, daca iti dai drumul, asta e... Pai si nu pot sa imi dau drumu si a 2a oara? Nuuu, pai nu ti-a zis la receptie? Pai nu mi-a zis, ai fost si tu acolo, mi-a cerut doar banii.

Ma rog, clientul intre timp se aude iar vorbind si urcand scarile, asa ca fata se resemneaza... "A mers la alta fata..."... zic ok, ne putem relaxa un pic? Ma mai masezi un pic in zona spatelui unde ma doare? hai bine, treaca de la ea, inca 1 minut de masaj si se opreste...

M-am ridicat furios hotarat sa fac scandal, sa anunt si autoritatile ca in acea unitate nu se respecta normele de igiena si nici nu se taie bon pt banii incasati.

Am facut un dus, am incercat sa ii explic fetei de la receptie ca nu e normal sa urle asa in timpul sedintei, nici o sansa.

Ok, pot vorbi cu seful vostru? Nu e aici, sunati dupa ora 22.

In final, raman hotarat sa anunt autoritatile de una alta.. nu vad alta solutie. Atata nesimtire nu am mai intalnit... din pacate... si chiar e periculos ce se intampla acolo.

Spre comparatie, in alt salon fetele purtau masca, la intrare m-au stropit cu dezinfectant pe talpi, si in baie era agatat un tabel cu semnaturi si orele la care s-a facut dezinfectia toaletelor, dusului.

Postat

Imi pare rau pentru experienta neplacuta. Fata de la receptie era Delia de la Royal? Si care este salonul la care spui ca se respecta normele ca la carte? Ne-ar ajuta pe toti de aici sa stim. :D

Postat

Grăbește-te si profita de zile incendiare

Oferta valabilă doar pt clienții forumului ! Rugam sa precizați astfel nu ve ți beneficia de oferta !

Poate explicati un pic "pt clientii forumului" cum e posibil sa se intample asa ceva... si daca considerati ca acea sedinta de masaj a fost ok.

Durata - cam la jumatate. Urlete de la receptie, maseoaza sa mearga goala si plina de ulei sa parlamenteze cu clientul nou venit, si sa revina apoi in pat grabita sa terminam etc.

• Oras:bucuresti
Postat

MQT este un salon de masaj erotic situat în inima Bucureștiului, ce ofera servicii premium intr-o locatie de lux cu parcare privata. Fiecare camera este dotata cu toaleta si dus individual iar unele camere sunt dotate si cu jacuzzi. Clientii nostri beneficiaza de o atmosfera intima si placuta intr-un cadru sigur si igienic.

Oferim o gama larga de servicii senzuale adaptate pentru a satisface nevoile fiecarui client :

- Masaj de relaxare
- Masaj senzual
- Body masaj cu ulei sau frisca
- Masaj erotic cu una sau mai multe maseuze
- Role Play

Postat

MQT este un salon de masaj erotic situat în inima Bucureștiului, ce ofera servicii premium intr-o locatie de lux cu parcare privata. Fiecare camera este dotata cu toaleta si dus individual iar unele camere sunt dotate si cu jacuzzi. Clientii nostri beneficiaza de o atmosfera intima si placuta intr-un cadru sigur si igienic.

Oferim o gama larga de servicii senzuale adaptate pentru a satisface nevoile fiecarui client :

- Masaj de relaxare

- Masaj senzual

- Role Play

buna! masaj erotic ,masaj de relaxare, body2body erotic :) depinde ce iti doresti. Suntem o echipa de fete noi :) te asteptam sa ne cunoastem :)

Postat

Imi pare rau pentru experienta neplacuta. Fata de la receptie era Delia de la Royal? Si care este salonul la care spui ca se respecta normele ca la carte? Ne-ar ajuta pe toti de aici sa stim. :D

salonul a fost preluat de noi, o echipa de fete dragute,respectuase,pasionale si dornice de cunostinte noi  :) am avut neplacerea sa colaboram cu cateva domnisoare neserioase care acum nu mai fac parte din echipa noastra :). 

Postat

- Masaj de relaxare

- Masaj senzual

- Role Play

buna! masaj erotic ,masaj de relaxare, body2body erotic :) depinde ce iti doresti. Suntem o echipa de fete noi :) te asteptam sa ne cunoastem :)

Nagia ?tu esti?

Postat

Salonul functioneaza inca.

Am mers acum cateva zile, pe Calea Calarasi, intr-o curte, o intrare inghesuita in fata unei scari, scurt dati banii, mergeti, nu tu masti, nu tu dezinfectie, nimic.

Ok, am dat banii si am urcat cu singura tipa propusa, am cerut sa fac un dus inainte de a incepe, apa calda nu prea venea insa. 

Intre timp, asteptand, apa tot crestea pt ca scurgerea nu prea merge nici ea. 

In dus am remarcat tubul de spray deodorant... alaturi de o unica sticla de gel de dus. Prima oara cand vad deodorant in dus.

A venit apa calda, spalat, masajul a inceput slab, fara nici o tragere de inima. In scurt timp a venit si instructiunea de a ma intoarce cu fata in sus (desi nu fusesem masat mai deloc, nu picioare, nu talpi, nu cervical... ce masaj e ala fara a te preocupa si de zona cervicala? Nu acolo e masajul traditional facut?)

Fata incerca sa imi faca o laba, sa zicem ca trecusera 10 min de cand am terminat dusul, cand tipa de la receptie (aia cu "dati-mi banii si mergeti") incepe sa urle "Diana! Diana!"

Se auzise o voce barbateasca a unui client inainte, pt ca prin usi, pereti etc trece si se aude absolut tot (eu fiind la etajul 1).

Diana se ridica unsa si ma lasa cu ea sculata si se duce la usa urland "Da, da"... o relaxare totala pe capul meu.

Clientul o ceruse special pe ea... asa ca fata vine repede la mine si incepe o laba si mai viguroasa sa imi dau drumu mai repede.

Ii atrag atentia ca nu au trecut nici macar 30 min, si ce daca, daca iti dai drumul, asta e... Pai si nu pot sa imi dau drumu si a 2a oara? Nuuu, pai nu ti-a zis la receptie? Pai nu mi-a zis, ai fost si tu acolo, mi-a cerut doar banii.

Ma rog, clientul intre timp se aude iar vorbind si urcand scarile, asa ca fata se resemneaza... "A mers la alta fata..."... zic ok, ne putem relaxa un pic? Ma mai masezi un pic in zona spatelui unde ma doare? hai bine, treaca de la ea, inca 1 minut de masaj si se opreste...

M-am ridicat furios hotarat sa fac scandal, sa anunt si autoritatile ca in acea unitate nu se respecta normele de igiena si nici nu se taie bon pt banii incasati.

Am facut un dus, am incercat sa ii explic fetei de la receptie ca nu e normal sa urle asa in timpul sedintei, nici o sansa.

Ok, pot vorbi cu seful vostru? Nu e aici, sunati dupa ora 22.

In final, raman hotarat sa anunt autoritatile de una alta.. nu vad alta solutie. Atata nesimtire nu am mai intalnit... din pacate... si chiar e periculos ce se intampla acolo.

Spre comparatie, in alt salon fetele purtau masca, la intrare m-au stropit cu dezinfectant pe talpi, si in baie era agatat un tabel cu semnaturi si orele la care s-a facut dezinfectia toaletelor, dusului.

Nu stiu cat de real este comentariul tau. In echipa noastra noua, nu sunt fete grabite si neserioase. Pentru noi este importanta calitatea masajului, punem pret pe dorintele clientilor si dorim sa plece satisfacuti de la noi, cu dorinta de a reveni. Cat despre masti si dezinfectant, te asigur ca sunt, si sunt folosite in permanenta. Locatia noastra este foarte curata, dezinfectata dupa fiecare masaj. 

Postat

Ce fete lucrează acum la MQT?

Poze cu fetele disponibile?

Pe site există actualizare?

Ce garanție ar fi că sunteți profi de data asta?

S-a mai schimbat de vreo 2 ori managementul la salonul ăsta.... dar nu.a fost ceva spectaculos pentru clienți

Postat

:hooray MQT este un salon de masaj erotic situat în inima Bucureștiului, ce ofera servicii premium intr-o locatie de lux cu parcare privata. Fiecare camera este dotata cu toaleta si dus individual iar unele camere sunt dotate si cu jacuzzi. Clientii nostri beneficiaza de o atmosfera intima si placuta intr-un cadru sigur si igienic.

- Masaj de relaxare
- Masaj senzual
- Role Play

-Dominare

masaj erotic ,masaj relaxare,body2body erotic 60 min-200 ron

masaj erotic,masaj relaxare ,body2body,erotic jacuzzi+sampanie 90 min 350 ron

Postat

Ce fete lucrează acum la MQT?

Poze cu fetele disponibile?

Pe site există actualizare?

Ce garanție ar fi că sunteți profi de data asta?

S-a mai schimbat de vreo 2 ori managementul la salonul ăsta.... dar nu.a fost ceva spectaculos pentru clienți

Sunt disponibile 3 domnisoare in momentul acesta : Alice, Nagia si Daniela :):):). Ne marim echipa si vor fi mai multe domnisoare :), bineinteles ... vom pune poze cu fiecare si bineinteles progamul . Pe site sunt in curs de actualizare  pozele domnisoarelor. 

Garantie.. trebuie sa vi sa te convingi..n-am cum sa-ti garantez sau sa te conving cu cateva fraze scrise pe forum:)) Domnisoarele cu care colaboram sunt serioase,profi si pun pret pe calitate. :)  kiss

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...