petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Sarut-mana Marta,Urmaresc de multa vreme aceasta postare... cochetez de ceva timp cu ideea de a-ti face o vizita dar din diverse motive am ezitat pana in acest moment.Nu te duce pt sex sau atingeri ...... 1 Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Nu te duce pt sex sau atingeri ...... Marș,labarule! 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Marș,labarule!baaai yoni bai ,asta faci tu pe topicul meu ,o laba ,iar te ia gura pe dinainte ,ca de 8 martie , cand eu aveam toate motivele din lume sa fiu suparata , n-a comentat nimeni in afara de tine ,absolut deplasat , trece baba cu colacul la pomana de 7 ani pana procesezi tu situatia ,vai yoni-ul tau 2 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Sarut-mana Marta,Urmaresc de multa vreme aceasta postare... cochetez de ceva timp cu ideea de a-ti face o vizita dar din diverse motive am ezitat pana in acest moment.am recitit toate postarile de pana acum, de la initiere pana in prezent... mi-am facut o idee destul de clara. inteleg ca lucrurile si orientarea s-au schimbat putin.de fapt ce sa mai... incerc sa spun ce-mi doresc pentru ca ma incita rau ideea de a ne cunoaste: imi doresc de mult un masaj ca la carte si deduc ca esti persoana potrivita.La fel de mult sunt atras de ideea unui masaj in care simturile sa o poata lua razna putin atunci cand e cazul... nimic extravagant, nimic porcesc... doar ceva incitant, pasional, o senzatie intima intre maseuza si client, fara sa fie vorba de sex.... poate aberez si nu ma intelegi.... cu alte cuvinte mi-as dori acel masaj pe care-l poti oferi si m-as lasa dus de val pentru ceva incitant, pasional, fara sex, dar usor senzual, ceva ce sa culmineze cu o finalizare puternica. aici intervine problema sau dilema mea: inteleg ca nu mi-ai permite mici atingeri, sa ma pot doar putin juca in limitele impuse de tine cu corpul tau, cu sanii tai, etc atat cat sa existe acea dorinta de a finaliza? cu alte cuvinte , stiind ca sexul e tabu pentru amandoi, ma pot gandi ca ne putem macar juca impreuna putin?daca nu am fost foarte limpede in exprimare, imi cer scuze dar sunt pe graba.... Si imi poti trimite mesaj doar mie daca e mai comod asa pentru tine.merci, te pup si sper sa vin la tine. cel mai bun masaj garantat 100% avem , pentru partea a doua, facem brainstorming instant mesaj privat nu poti primi decat dupa ce calaresti juma` de zi forumul si dupa 200 de postari in care vorbesti singur sau joci fazan ,te colorezi galben ,da` nu cred s-o faci doar de dragul meu daca n-ai facut-o 3 ani asa ca risca-te zic ,vino pe la mine si mizeaza pe o posibila compatibilitate , spontaneitate si karma Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2017 pe ultimele minute ale zilei , recenzia :cineva a fost fericit , cineva multumit , hai noapte buna copii Link spre comentariu
saiyanul Reputație: 38 Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 nu pot sa inventez un tip de masaj nou in fiecare zi ,deja masajul meu este unic, e un algoritm propriu care include manevre ,tehnici din mai multe tipuri de masaj, daca te referi la ceva nud si sex, clar nu, nici nu mai vreau ,nici nu mai pot , a trecut vremea si las pe altele mai tinerele Una e sa nu vrei, alta e sa nu poti. Eu unul de cate ori am venit la tine m-am simtit bine .. si nu ma intereseaza ce zic altii despre tine, atata timp cat am plecat multumit. Pentru masaj am venit, nu pentru altceva .. laba e bonus, am inteles asta .. si chiar e interesant decat cum o freaca altele. Cred ca alte detalii ar trebui discutate fata in fata, poate asa ai mai mult succes..asta dupa ce cunosti mai bine si persoane care iti calca pragul. 1 Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Si pentru mine a fost bine,masaj bun,seriozitate. Supărarea mea pe doamna a venit cand am sunat-o,de pe un alt număr,si m-a repezit,apoi a inchis telefonul fara a avea posibilitatea de ai explica ca-i sunt client... 1 Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 pe ultimele minute ale zilei , recenzia :cineva a fost fericit , cineva multumit , hai noapte buna copii Draga băbuță,nu ești încă in măsura sa vb la adresa mea! 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Draga băbuță,nu ești încă in măsura sa vb la adresa mea!babuta , nebabuta , valea de aici mai putza, idiotul forumului 1 Link spre comentariu
barbarossa Reputație: -1 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Puteți detalia serviciile pe care le prestări. As dori doar o ora de masaj somatic + genital, se poate așa? 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Puteți detalia serviciile pe care le prestări. As dori doar o ora de masaj somatic + genital, se poate așa?-Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 leihttp://martamasaj.blogspot.ro/ http://martamiron.blogspot.ro/ Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Una e sa nu vrei, alta e sa nu poti. Eu unul de cate ori am venit la tine m-am simtit bine .. si nu ma intereseaza ce zic altii despre tine, atata timp cat am plecat multumit. Pentru masaj am venit, nu pentru altceva .. laba e bonus, am inteles asta .. si chiar e interesant decat cum o freaca altele. Cred ca alte detalii ar trebui discutate fata in fata, poate asa ai mai mult succes..asta dupa ce cunosti mai bine si persoane care iti calca pragul.fii sigur de asta ,ca vreau sa vad persoana mai intai, ar putea lumea sa se uite pe bloguri la texte, video, dar pentru unii e greu cu informarea citim comentarii de la trolli si nu ne ducem la sursa Link spre comentariu
last chance Reputație: -2 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 fat_mom_pussy.jpglast chance, ultima ti-a fost ieri nascut -azi mort , avortat de forum IN POZA E MA-TA CARE TE-A FATAT Din lista de servicii , cand se inscrie cineva fe forum, am selectat optiunile pentru masaj care pot fi bifate: Lista de servicii(required) Masaj Erotic Body Masaj Masaj de relaxare Masaj tantric Masaj intretinere Masaj La Prostata Handjob Pret finalizare(required) deci ,ai libertatea sa alegi daca vrei sa te futi sau nu, fara nici o supararenu inteleg de unde ura asta viscerala, veninul asta , si cine s-ar fute cu trolii fara sa moara pe loc de jegul si veninul din putele , vorbele si fiinta lor ????? Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 recenzia mea pentru ziua de astazi ; o restanta de ieri si inca un client, ambii noi si curiosi sa verifice ce se scrie pe forum , ambii multumiti si cu optiunea de a reveni , cam 6 ore de masaj .Cu ultimul domn, am discutat putin despre maseuza sa , spunea ca facea si bioenergie , adica pase , asta e imaginea mentala asociata cu bioenergia si mi-a venit spontan intrebarea: cata bioenergie crezi ca am eu ca sa fac atatea ore de masaj zilnic ? la varsta mea Bioenergoterapeutul la care merg , lucreaza cam 1 minut pe pacient, clar ma ajuta minutul ala , e ca un laser , insa fara energie bio multa , masjul bun , real nu exista , , energia curge lent, de-a lungul orelor, plus ca la masaj mai socializezi si nu te trezesti iar afara din cabinet inainte sa te dezmeticesti.Maine , program normal 10-20 , pt rezervari sunati dimineata 9-11 , sa nu ziceti ca va expediez scurt la blog, cand lucrez si n-am timp de ,,amanunte si detalii ,, Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 fat_mom_pussy.jpgabia acum vad ca trollul retard a postat aceeasi poza si pe topicul Randunicii , acum am inteles moartea lui subita , lol , o fi fost o troalla care a vrut sa-si denigreze concurenta? cine o fi geloasa, cine se simte neglijata si nelaudata? o fi vreun psihopat retard ? nu mai conteaza ca s-au dus Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 pentru programari rog sunati 9-11, program va fi 11-21 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei http://martamasaj.blogspot.ro/ http://martamiron.blogspot.ro/ Link spre comentariu
pasepoil Reputație: -2 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2017 BABA ASTA ,NEBUNA, M-A RUGAT SA O FUT ,DAR NU AM VRUT .DUPA CE MI-A FACUT UN ORAL BUN SI AM TERMINAT TRAGEA CA NEFUTUTA DE MINE SA MI-O SCOALE DIN NOU CA VREA SI EA CA NU MAI VINE CEL CE TREBUIA SA O FUTA IN ZIUA RESPECTIVA . Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Aprilie 5, 2017 BABA ASTA ,NEBUNA, M-A RUGAT SA O FUT ,DAR NU AM VRUT .DUPA CE MI-A FACUT UN ORAL BUN SI AM TERMINAT TRAGEA CA NEFUTUTA DE MINE SA MI-O SCOALE DIN NOU CA VREA SI EA CA NU MAI VINE CEL CE TREBUIA SA O FUTA IN ZIUA RESPECTIVA .Esti penibil de mincinos. 2 Link spre comentariu
talpa imputita Reputație: -7 Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2017 poza de ieri a userului lastchance care a fost si banat ieri, a mai fost postata si pe topicul Anonei si Randunicii, oare de ce?Strategia ,se crede ca s-ar genera trafic , simplu, de ala grobian si pe urma scarba mare pentru persoanele vizate.CINE NU ARE LOC DE NOI ?Astazi apare altul, n-am verificat inca la cine a mai postat poza userul talpa imputita,dar hotarat cineva cauta sa bombardeze cu energii negative care blocheaza ceakra inimii si a iubirii ,mai multe persoane.Entitatea demoniaca spera sa se hraneasca cu emotiile celor afectate, e in foame mare si daca nimeni nu va riposta, se va stinge in propriile spume.Resuscitatul subit ,userul passepoil a iesit si el la atac dupa 3 ani ieri, iarasi raspandind vorbe mincinoase pentru mintile slabe si credule.MOTANE , CARE-I TREABA ?????? 2 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2017 acestea fiind spuse mai sus, n-am de gand sa dau nici un ban pentru upgrade ca sa-i altoiesc la puncte pe smardoii oligofreni , o sa joc fazan pana la loc comanda seara asta 2 Link spre comentariu
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 acestea fiind spuse mai sus, n-am de gand sa dau nici un ban pentru upgrade ca sa-i altoiesc la puncte pe smardoii oligofreni , o sa joc fazan pana la loc comanda seara asta pe cine cacat intereseaza punctele voastre? Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2017 maine 6 aprilie-pentru programari rog sunati 9-11, program va fi 10-20 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei http://martamasaj.blogspot.ro/ http://martamiron.blogspot.ro/ 1 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Aprilie 6, 2017 saru' mana mamaie 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum