Sari la conținut

masaj calea mosiilor 0720696842

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Marș,labarule!

baaai yoni bai ,asta faci tu pe topicul meu ,o laba ,iar  te ia gura pe dinainte ,ca de 8 martie , cand eu aveam toate motivele din lume sa fiu suparata , n-a comentat nimeni in afara de tine ,absolut deplasat , trece baba cu colacul la pomana de 7 ani pana procesezi tu  situatia ,vai yoni-ul tau

• Like 2
Link spre comentariu

Sarut-mana Marta,

Urmaresc de multa vreme aceasta postare... cochetez de ceva timp cu ideea de a-ti face o vizita dar din diverse motive am ezitat pana in acest moment.

am recitit toate postarile de pana acum, de la initiere pana in prezent... mi-am facut o idee destul de clara. inteleg ca lucrurile si orientarea s-au schimbat putin.

de fapt ce sa mai... incerc sa spun ce-mi doresc pentru ca ma incita rau ideea de a ne cunoaste: imi doresc de mult un masaj ca la carte si deduc ca esti persoana potrivita.

La fel de mult sunt atras de ideea unui masaj in care simturile sa o poata lua razna putin atunci cand e cazul... nimic extravagant, nimic porcesc... doar ceva incitant, pasional, o senzatie intima intre maseuza si client, fara sa fie vorba de sex.... poate aberez si nu ma intelegi....

cu alte cuvinte mi-as dori acel masaj pe care-l poti oferi si m-as lasa dus de val pentru ceva incitant, pasional, fara sex, dar usor senzual, ceva ce sa culmineze cu o finalizare puternica. 

aici intervine problema sau dilema mea: inteleg ca nu mi-ai permite mici atingeri, sa ma pot doar putin juca in limitele impuse de tine cu corpul tau, cu sanii tai, etc atat cat sa existe acea dorinta de a finaliza? 

cu alte cuvinte , stiind ca sexul e tabu pentru amandoi, ma pot gandi ca ne putem macar juca impreuna putin?

daca nu am fost foarte limpede in exprimare, imi cer scuze dar sunt pe graba.... 

Si imi poti trimite mesaj doar mie daca e mai comod asa pentru tine.

merci, te pup si sper sa vin la tine.

cel mai bun masaj  garantat 100%  avem , pentru partea a doua, facem brainstorming instant  :bec  

mesaj privat nu poti primi   :no2 decat dupa ce calaresti  juma`  de zi forumul   si dupa 200 de postari in care vorbesti singur  sau joci fazan :innocent ,te colorezi galben  ,da` nu cred s-o faci doar de dragul meu daca n-ai facut-o 3 ani  :innocent asa ca risca-te zic ,vino pe la mine si mizeaza  pe o posibila compatibilitate , spontaneitate  si karma  :)

Link spre comentariu

nu pot sa inventez un tip de masaj nou  in fiecare zi ,deja masajul meu este unic, e un algoritm propriu care include manevre ,tehnici din mai multe tipuri de masaj, daca te referi la ceva nud si sex, clar nu, nici nu mai vreau ,nici nu mai pot  , a trecut vremea  si las pe altele mai tinerele 

Una e sa nu vrei, alta e sa nu poti. Eu unul de cate ori am venit la tine m-am simtit bine .. si nu ma intereseaza ce zic altii despre tine, atata timp cat am plecat multumit. Pentru masaj am venit, nu pentru altceva .. laba e bonus, am inteles asta .. si chiar e interesant decat cum o freaca altele. Cred ca alte detalii ar trebui discutate fata in fata, poate asa ai mai mult succes..asta dupa ce cunosti mai bine si persoane care iti calca pragul.

• Like 1
Link spre comentariu

Puteți detalia serviciile pe care le prestări. As dori doar o ora de masaj somatic + genital, se poate așa?

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei      ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)      ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)     ;) 
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei

Link spre comentariu

Una e sa nu vrei, alta e sa nu poti. Eu unul de cate ori am venit la tine m-am simtit bine .. si nu ma intereseaza ce zic altii despre tine, atata timp cat am plecat multumit. Pentru masaj am venit, nu pentru altceva .. laba e bonus, am inteles asta .. si chiar e interesant decat cum o freaca altele. Cred ca alte detalii ar trebui discutate fata in fata, poate asa ai mai mult succes..asta dupa ce cunosti mai bine si persoane care iti calca pragul.

fii sigur de asta ,ca vreau sa vad persoana mai intai, ar putea lumea sa se uite pe bloguri la texte, video, dar pentru unii e greu cu informarea  :slap2 citim comentarii de la trolli   :shocked si nu ne ducem la sursa  :dontgetit

Link spre comentariu

last chance, ultima ti-a fost  ieri nascut -azi mort , avortat de forum   :pope

IN POZA  E MA-TA CARE TE-A FATAT   :rax2

Din lista de servicii  , cand se inscrie cineva fe forum, am selectat optiunile pentru masaj care pot fi bifate:

Lista de servicii(required)
  Masaj Erotic  
Body Masaj
 Masaj de relaxare
 Masaj tantric  
Masaj intretinere
 Masaj La Prostata
  Handjob  
Pret finalizare(required)

deci ,ai libertatea sa alegi daca vrei  sa te futi  sau nu, fara nici o suparare
nu inteleg de unde ura asta viscerala, veninul asta ,  si cine s-ar fute cu trolii   :pig  fara sa moara pe loc :gun2  de jegul si veninul din putele , vorbele si fiinta   :pig lor ?????
Link spre comentariu

recenzia mea pentru ziua de astazi ; o restanta  de ieri   si inca un client, ambii noi si curiosi sa verifice ce se scrie pe forum , ambii multumiti si cu optiunea de a reveni   , cam 6 ore   de masaj  .

Cu ultimul domn, am discutat putin despre maseuza sa   , spunea ca facea si bioenergie , adica pase , asta  e imaginea  mentala asociata cu bioenergia si mi-a venit spontan intrebarea: :D  cata bioenergie crezi ca am eu ca sa fac atatea ore de masaj  zilnic ? :D la varsta mea  :lol:

Bioenergoterapeutul la care merg , lucreaza cam 1 minut pe pacient, clar ma ajuta  minutul ala , e ca un laser , insa  fara energie  bio multa , masjul bun , real nu exista ,  :) , energia curge lent, de-a lungul orelor, plus ca la masaj   mai socializezi  si nu te trezesti  iar afara din cabinet inainte sa te dezmeticesti.

Maine , program normal 10-20 , pt rezervari sunati dimineata 9-11 , sa nu ziceti ca va expediez scurt la blog, cand lucrez si n-am timp de ,,amanunte si detalii ,,

Link spre comentariu

abia acum vad ca trollul retard a postat aceeasi poza si pe topicul  Randunicii , acum am inteles moartea lui subita , lol :pope , o fi fost o troalla care a vrut sa-si denigreze concurenta? cine o fi geloasa, cine se simte neglijata si nelaudata?  :thinking o fi vreun psihopat retard ?  :thinking  nu mai conteaza ca s-au dus  :sweeping   :beex2

Link spre comentariu

pentru programari rog sunati 9-11, program va fi 11-21

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei       ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)       ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)      ;) 

-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei

Link spre comentariu

BABA ASTA ,NEBUNA, M-A RUGAT SA O FUT ,DAR NU AM VRUT .DUPA CE MI-A FACUT UN ORAL BUN SI AM TERMINAT TRAGEA CA NEFUTUTA DE MINE SA MI-O SCOALE DIN NOU CA VREA SI EA CA NU MAI VINE CEL CE TREBUIA SA O FUTA IN ZIUA RESPECTIVA .

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

BABA ASTA ,NEBUNA, M-A RUGAT SA O FUT ,DAR NU AM VRUT .DUPA CE MI-A FACUT UN ORAL BUN SI AM TERMINAT TRAGEA CA NEFUTUTA DE MINE SA MI-O SCOALE DIN NOU CA VREA SI EA CA NU MAI VINE CEL CE TREBUIA SA O FUTA IN ZIUA RESPECTIVA .

Esti penibil de mincinos.

• Like 2
Link spre comentariu

poza de ieri a userului lastchance care a fost si banat ieri, a mai fost postata si pe topicul Anonei si Randunicii, oare de ce?

Strategia ,se crede ca s-ar genera trafic , simplu, de ala grobian  si pe urma scarba mare pentru persoanele vizate.

CINE NU ARE LOC DE NOI ?

Astazi  apare altul, n-am verificat inca la cine a mai postat poza userul talpa imputita,dar hotarat  cineva cauta  sa bombardeze cu energii negative care blocheaza ceakra inimii si a iubirii ,mai multe persoane.

Entitatea demoniaca spera    sa se hraneasca cu    emotiile celor afectate, e in foame mare  si daca nimeni nu  va riposta,   se va stinge in propriile spume.

Resuscitatul subit ,userul passepoil a iesit si el  la atac dupa 3 ani ieri,  iarasi raspandind vorbe mincinoase pentru mintile slabe si credule.

MOTANE , CARE-I  TREABA ??????

• Like 2
Link spre comentariu

acestea fiind spuse mai sus, n-am de gand sa dau nici un ban pentru upgrade :no2  ca sa-i altoiesc la puncte pe smardoii oligofreni ,   o sa joc fazan  pana la loc comanda  seara asta  :rax2

• Like 2
Link spre comentariu

maine 6 aprilie-pentru programari rog sunati 9-11, program va fi 10-20

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei      ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)      ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)     ;) 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...