Sari la conținut

masaj calea mosiilor 0720696842

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

astazi sunt 12-21  :)

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei          
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)          
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)         
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei
Sexul  si  masajul erotic nud  nu sunt in oferta 

Postat

vineri, sambata si duminica 

Disponibilitate..pe cand?

vineri, sambata si duminica 10-21

Postat

Joicum este programul? Multumesc

de la 9 am tel deschis, pg 10-21

Postat
-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei          

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)          

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)         

-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei

• Oras:braila
Postat

BABA ASTA ,NEBUNA, M-A RUGAT SA O FUT ,DAR NU AM VRUT .DUPA CE MI-A FACUT UN ORAL BUN SI AM TERMINAT TRAGEA CA NEFUTUTA DE MINE SA MI-O SCOALE DIN NOU CA VREA SI EA CA NU MAI VINE CEL CE TREBUIA SA O FUTA IN ZIUA RESPECTIVA .

closed

post-15673-0-07937700-1495637518_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

doamnax

:laugh2  :laugh2  :laugh2 ti-ai pus poze pe topicul meu, femeie  :laugh2 :laugh2  :laugh2 au inceput femeile sa trolleze  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

Postat

maine lucrez, revin cu  precizari ore disponibile ,dimineata  :bye

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frau Marta ,

Eu as dori sa stiu mai focusat :

- daca lucrezi pe meridianele energetice

- daca lucrezi pe chakre , pentru deblocare si energizare

- faci si drenaj limfatic

- masaj de tip japonez

Multumesc....

Postat

o nenorocita de femeie care a cerut si pe masa si pe tasu

si ma lasat nefinalizat pe motiv ca noi adormim ca prosti daca ejaculam,asta dupa ce am linso in pizda pana nu mai putea

post-15673-0-24427500-1495646362_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

In urma recenzilor de mai sus, fiind un beneficiar al masajului, am zis sa incearc si la doama, deorece i se face reclama foarte pozitiva. Am mers strict doar pentru masaj. Masat doar spatele si picioarele.

Facand o comparatie pret calitate a masajului (nu erotic), doamna presteaza un masaj bun (nu vreau sa intru in detalii). As nota nota 8 la masaj.

Informat de la inceput sa nu folosesc ghiuveta, sa am grija sa nu stropesc in baie.

De la inceput m-a intrebat daca este un masaj tare, la care am raspuns ca daca este vreo problema spun. A mai intrebat cred de vreo 10 ori, acelasi rapuns am dat mereu, parca era surda.

Doamna pretinde ca a fost profesoara, ca a facut cursuri de masaj, iar cand am intrebat-o de ce a renuntat la invatamant a sarit ca arsa, ca nu e treaba mea si nu e obligata sa raspunda, ca-mi da banii inapoi (banii au fost dati inainte ca la curve).

O parere personala, doamna duce lipsa de clienti (in acea zi era al doilea masaj si ultimul din acea zi) si nici nu vedea un masaj pt ziua urmatoare.

PUNCTE FORTE:

-masat destul de bine pe unele locuri

- uleiul incalzit (de bebelusi)

PUCTE SLABE:

-vb la telefon mobil ori de cate ori suna cineva (cam duce lipsa de oferte)

-a purtat o discutie cu o prietena la telefonul fix cam 5-7 min, fara sa-ma acopere si era destul de racoare de la aparatul de aer conditionat

-pisica o prezenta neplacuta

-masaj genital cam inezistent (spunea ca este bonus) cu toate ca nu i-am cerut

Timp: aproximativ 1:50 cu tot cu dus

Halat: 150 ron

Sincer nu as revenii, exista oferte de masaj la un pret mai mic si mult mai calitativ.

post-15673-0-60856000-1495647106_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

te vor ocoli multi,fii pe pace,la ce atitudine ai pe toate forumurile si in toate schimburile de replici....

post-15673-0-12166300-1495647226_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Uau,ce raspuns,esti nebuna :slap2 ai probleme...

Daca as vrea sa-te denigrez as spune tot...

post-15673-0-72174800-1495648573_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

imi faci curte onanist exibitionist?

Grup:

VIP Member

Postari:

1011

Vizualizari:

4114

Titlu User

Marta maseuza damboviteana

Varsta

48 ani

Grup:

>Serious Contributor<

Postari:

393

Vizualizari:

303

Titlu User

Serious Contributor

Varsta

Varsta necunoscuta

Data nasterii

Data nasterii necunoscuta

Sex

Masculin Masculin

drgyytnmdsegxf

tu de ce te ascunzi, mai ai sperma in putza ?

io-te opera tizului

post-15673-0-77184500-1495650163_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

o femeie din braila , careia i  s-a pus pata pe mine  in alt topic, despre vaccinuri,nu stie nici de frica, nici de rusine, nici de bun simt si imi polueaza non stop topicul , asta e, am trait s-o vad si pe asta, troalle la fel de distruse ca trolii  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

am raportat  pozele puse de femeia din braila , ar fi cazul sa-si ia ban , e dusa rau , poate o mai raporteaza si altii , zic  si un moderator ii da ban nebunei

o femeie din braila , careia i  s-a pus pata pe mine  in alt topic, despre vaccinuri,nu stie nici de frica, nici de rusine, nici de bun simt si imi polueaza non stop topicul , asta e, am trait s-o vad si pe asta, troalle la fel de distruse ca trolii   :laugh2   :laugh2   :laugh2   :laugh2   :laugh2

Postat

Fa panarama tu cum mi ai pus pozele mele?nenorocito.si eu pot sa cer banarea ta.du te dracului

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Fai panarama eu trebuie sa te raportez pe tine ca mi ai pus pozele mele pe dg.du te dracului de isterica.

• Like 3
  • Minus 4

Postat

Nu ai fa ce sa raportezi?ce?eu doar postez.nu sunt nebuna ca tine.

• Like 3
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...