marta Reputație: 219 Postat Mai 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2017 astazi sunt 12-21 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 leiSexul si masajul erotic nud nu sunt in oferta http://martamasaj.blogspot.ro/ http://martamiron.blogspot.ro/
tudor21 Reputație: -454 Postat Mai 12, 2017 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Mai 12, 2017 Disponibilitate..pe cand?
marta Reputație: 219 Postat Mai 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 12, 2017 vineri, sambata si duminica Disponibilitate..pe cand?vineri, sambata si duminica 10-21
marta Reputație: 219 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 16, 2017 si eu pe aici , astazi pana seara tarziu
marta Reputație: 219 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 16, 2017 Joicum este programul? Multumescde la 9 am tel deschis, pg 10-21
marta Reputație: 219 Postat Mai 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2017 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei http://martamasaj.blogspot.ro/ http://martamiron.blogspot.ro/
marta Reputație: 219 Postat Mai 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2017 maine sunt 10-20
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 BABA ASTA ,NEBUNA, M-A RUGAT SA O FUT ,DAR NU AM VRUT .DUPA CE MI-A FACUT UN ORAL BUN SI AM TERMINAT TRAGEA CA NEFUTUTA DE MINE SA MI-O SCOALE DIN NOU CA VREA SI EA CA NU MAI VINE CEL CE TREBUIA SA O FUTA IN ZIUA RESPECTIVA .closed 3 4
marta Reputație: 219 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 doamnax ti-ai pus poze pe topicul meu, femeie :laugh2 au inceput femeile sa trolleze
marta Reputație: 219 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 maine lucrez, revin cu precizari ore disponibile ,dimineata :bye
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2017 Postat Mai 24, 2017 Frau Marta , Eu as dori sa stiu mai focusat :- daca lucrezi pe meridianele energetice- daca lucrezi pe chakre , pentru deblocare si energizare- faci si drenaj limfatic- masaj de tip japonez Multumesc....
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 o nenorocita de femeie care a cerut si pe masa si pe tasusi ma lasat nefinalizat pe motiv ca noi adormim ca prosti daca ejaculam,asta dupa ce am linso in pizda pana nu mai putea 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 In urma recenzilor de mai sus, fiind un beneficiar al masajului, am zis sa incearc si la doama, deorece i se face reclama foarte pozitiva. Am mers strict doar pentru masaj. Masat doar spatele si picioarele.Facand o comparatie pret calitate a masajului (nu erotic), doamna presteaza un masaj bun (nu vreau sa intru in detalii). As nota nota 8 la masaj. Informat de la inceput sa nu folosesc ghiuveta, sa am grija sa nu stropesc in baie.De la inceput m-a intrebat daca este un masaj tare, la care am raspuns ca daca este vreo problema spun. A mai intrebat cred de vreo 10 ori, acelasi rapuns am dat mereu, parca era surda. Doamna pretinde ca a fost profesoara, ca a facut cursuri de masaj, iar cand am intrebat-o de ce a renuntat la invatamant a sarit ca arsa, ca nu e treaba mea si nu e obligata sa raspunda, ca-mi da banii inapoi (banii au fost dati inainte ca la curve). O parere personala, doamna duce lipsa de clienti (in acea zi era al doilea masaj si ultimul din acea zi) si nici nu vedea un masaj pt ziua urmatoare. PUNCTE FORTE:-masat destul de bine pe unele locuri- uleiul incalzit (de bebelusi) PUCTE SLABE: -vb la telefon mobil ori de cate ori suna cineva (cam duce lipsa de oferte)-a purtat o discutie cu o prietena la telefonul fix cam 5-7 min, fara sa-ma acopere si era destul de racoare de la aparatul de aer conditionat-pisica o prezenta neplacuta-masaj genital cam inezistent (spunea ca este bonus) cu toate ca nu i-am cerut Timp: aproximativ 1:50 cu tot cu dusHalat: 150 ron Sincer nu as revenii, exista oferte de masaj la un pret mai mic si mult mai calitativ. 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 te vor ocoli multi,fii pe pace,la ce atitudine ai pe toate forumurile si in toate schimburile de replici.... 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 Uau,ce raspuns,esti nebuna ai probleme...Daca as vrea sa-te denigrez as spune tot... 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 fat_mom_pussy.jpg 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 ugly-fat-hairy-pussy.jpg 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 imi faci curte onanist exibitionist? Grup:VIP MemberPostari:1011Vizualizari:4114Titlu UserMarta maseuza damboviteanaVarsta48 ani Grup:>Serious Contributor<Postari:393Vizualizari:303Titlu UserSerious ContributorVarstaVarsta necunoscutaData nasteriiData nasterii necunoscutaSexMasculin MasculinLocatie:drgyytnmdsegxf tu de ce te ascunzi, mai ai sperma in putza ? io-te opera tizului 3 4
marta Reputație: 219 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 o femeie din braila , careia i s-a pus pata pe mine in alt topic, despre vaccinuri,nu stie nici de frica, nici de rusine, nici de bun simt si imi polueaza non stop topicul , asta e, am trait s-o vad si pe asta, troalle la fel de distruse ca trolii 1
marta Reputație: 219 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 am raportat pozele puse de femeia din braila , ar fi cazul sa-si ia ban , e dusa rau , poate o mai raporteaza si altii , zic si un moderator ii da ban nebuneio femeie din braila , careia i s-a pus pata pe mine in alt topic, despre vaccinuri,nu stie nici de frica, nici de rusine, nici de bun simt si imi polueaza non stop topicul , asta e, am trait s-o vad si pe asta, troalle la fel de distruse ca trolii
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 25, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 25, 2017 Fa panarama tu cum mi ai pus pozele mele?nenorocito.si eu pot sa cer banarea ta.du te dracului 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 25, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 25, 2017 Fai panarama eu trebuie sa te raportez pe tine ca mi ai pus pozele mele pe dg.du te dracului de isterica. 3 4
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 25, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 25, 2017 Nu ai fa ce sa raportezi?ce?eu doar postez.nu sunt nebuna ca tine. 3 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum