mister_g Reputație: 50 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Am reusit sa imi fac programare astazi la Marta. Voiam un masaj facut profi. Apucasem sa citesc topicul ei, si am plecat cu asteptari mari. La final mi-au fost depasite ! Aveam termen de comparatie un masaj facut la un spa pretentios din capitala, si altul la welnessul Hilton, ambele foarte placute, de altfel. Masajul Martei le-a depasit pe ambele, luate impreuna. Am apreciat si standardul ridicat de igiena, papuci, cearceafuri de unica folosinta si asa mai departe. Am schimbat cateva idei pe parcursul intalnirii, de la small-talk la informatii intresante despre cum functioneaza corpul uman, dar am reusit in acelasi timp sa ma relaxez adanc. La final m-am bucurat si de masajul genital - o experienta intensa, care trebuie incercata macar o data. Nu stiu daca la mai multe incercari poate da dependenta:) La final am plecat de la Marta cu 5 ani mai tanar, cu 10 kg mai usor, un pic mai destept, si mult mai flexibil Cand m-am uitat la ceas nu mi-a venit sa cred - peste 3 ore. Marta, imi cer scuze, nu mi-am dat seama cat timp a trecut. Promit sa ma revansez data viitoare ! Multumesc inca o data. Recomand cu cea mai mare caldura ! 2
marta Reputație: 219 Postat Martie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 12, 2016 mister_g,,La final am plecat de la Marta cu 5 ani mai tanar, cu 10 kg mai usor, un pic mai destept, si mult mai flexibil ,, ,,Cand m-am uitat la ceas nu mi-a venit sa cred - peste 3 ore. Marta, imi cer scuze, nu mi-am dat seama cat timp a trecut. Promit sa ma revansez data viitoare !.. Uite aici o sugestie care ar imbina ideal utilul cu placutul http://darkpassion.ro/wp-content/uploads/2015/09/DSC02418.jpg multumesc pt recomandare
ioncris35 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Bună Marta Aveam o programare la tine astazi începând cu ora 20:00?
marta Reputație: 219 Postat Martie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 12, 2016 nu aveai programare stabilita ferm, doar ai trimis sms ,urma sa ne auzim la tel , eu am spus la 19 , tu ai spus ca nu poti vorbi nici suna pana la 19,30 ,m-am gandit ca e ciudat si ar putea fi o teapa , ,asa ca am inchis tel la 18, scuze pentru neintelegere , e sambata seara ,o sa lucrez si maine, dupa ora 12.Programari pe sms , in principiu fac doar celor pe care ii cunosc deja , si ma oboseste sa astept pana in ultima clipa o confirmare.
ioncris35 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Ramai datoare:) Eu am așteptat pe Calea Mosilor de la ora 19:00. Puteai măcar sa zici ca ai de gând să-mi anulezi rezervarea. Era singura mea seara fără 'radar' Maine este târziu din păcate. Asta este, teapa mea.
mister_g Reputație: 50 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 mister_g,,La final am plecat de la Marta cu 5 ani mai tanar, cu 10 kg mai usor, un pic mai destept, si mult mai flexibil ,, ,,Cand m-am uitat la ceas nu mi-a venit sa cred - peste 3 ore. Marta, imi cer scuze, nu mi-am dat seama cat timp a trecut. Promit sa ma revansez data viitoare !.. Uite aici o sugestie care ar imbina ideal utilul cu placutul http://darkpassion.ro/wp-content/uploads/2015/09/DSC02418.jpg multumesc pt recomandare Am retinut. Sper ca peste nu mult timp sa revin in tara si sa ma revansez Sa ai o seara frumoasa ! 1
marta Reputație: 219 Postat Martie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13, 2016 multumesc,o seara frumoasa si tie acolo unde esti
marta Reputație: 219 Postat Martie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 17, 2016 buna dimineata sunt maseuza de serviciu
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 azi lucrezi? te pupscuze pentru tacere si absenta, sunt disponibila de maine , incepand cu ora 12 .Programul va fi 12-20 si programarile se fac telefonic ,incepand cu ora 11
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 `ca intotdeauna, impart cu ceilalti lucrurilr bune si astazi este vorba de prezenta in tara ,pana pe 19 aprilie a energoterapeutului TIBERIU MOLNAR, eu merg la el pentru o serie de 7 sedinte.Nu ratati aceasta ocazie, sedintele sunt gratuite, telefonul pt programare este 0744404142, succes
drflores Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Buna Marta, Am fost in urma cu ceva timp la tine, si mi-a placut enorm sedinta de masaj facuta de tine. Recomand si celorlati, esti o doamna in adevaratul sens si o profesionista. Recunosc si nu vreau sa-ti lezez profesionalismul tau, ca prezenta mea s a datorat curiozitatii privind masajul cu finalizare, care a fost impresionant. Intrebarea este, daca primesti persoane doar pentru executarea acestui tip de masaj si bineinteles care este costul acestuia? Multumesc. 1
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2016 -masajul genital terapeutic Karsai Nei Tsang , dureaza cam 1 ora si costa 100 lei, ar fi necesare 7-10 sedinte si in conditii de continuitate costa doar 50 lei-masajul Best cock , este gratuit daca a fost precedat de masaj corporal-masajul prostatic este gratuit daca a fost precedat de masaj corporal-din experienta mea , pot spune ca masajele zonei erogene au rezultate optime dupa masaj , corpul se relaxeaza si incarca cu energie , erectia apare in mod natural si firesc, rezulta experiente deosebite .Doar finalizare fara masaj , mai greu , pentru ca asta merge la masaj erotic nud unde erectia vine pe cale vizuala,si eu nu am erotic nud in oferta - cat despre gratuitate, pe care eu o consider karma yoga , am extras cateva idei dintr-un studiu la care am pus lnkhttp://neurosciencenews.com/altruism-prosocial-testing-4006/The structure of human prosociality: Differentiating between altruistically motivated, norm motivated, strategically motivated and self-reported prosocial behavior by Anne Böckler, Anita Tusche, and Tania Singer in Social Psychological and Personality Science. Published online April 5 2016 Imagineaza-ti o întâlnire de lucru.O colega pescuieste în geanta ei un pachet de fursecuri, ia unul și oferă restul altora în jurul mesei. De ce?Probabil pentru că ea le găsește gustoase și vrea să împărtășească experiența ei. Sau poate pentru că ceilalti se asteapta sa faca asta. Dar, poate că este o tactică strategică care se dovedește avantajoasă. Fie că este vorba de altruism, normă socială sau de strategie există mai multe motive pentru care oamenii se comportă într-o manieră prosocială; ceea ce înseamnă că acestea acționează într-un mod care are consecințe pozitive pentru destinatarDe ce și în ce măsură oamenii demonstrează un comportament prosocial este de interes pentru economiști precum și pentru psihologi și neurologi.Motivații altruiste, contribuie la bunăstarea alta, chiar dacă poate fi pe propria lor cheltuială. Ca o măsură bună a metodelor dezinteresate au apărut in registrul respectiv dorința de a împărtăși, de a convinge, să fie generos sau să investească timp în altii.Comportamentul altruist motivat a fost legat de gen, abilități cognitive îmbunătățite, precum și reducerea afectelor negative."Mai mult decât atât, rezultatele noastre indica faptul ca persoanele motivate în mod altruist, care sunt uneori etichetate ca naive facatoare de bine, sunt de fapt mai inteligente", spune Anne Böckler, neurologul . ps-astazi e duminica, dar lucrez pentru cei care nu au timp in cursul saptamanii 2
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Buna dimineata si o saptamana buna tuturor astazi am terminat sedintele la bioenergoterapeut , ma simt inspirata sa scriu ceva pe blog si fac pauza la masaj.Subiectele noi ar fi:-terapia cu sarituri la trambulina care printre altele creste viteza de circulatie a limfei de la 20 m la 180 m /min ( si da, am una mica de apartament pentru cei sub 100 kg ) ,-la ce este bun D`Arsovalul sau raza violeta a lui Tesla ,-o viziune noua si completa despre beneficiile masajului inspirata de cartea lui Jerry Tenant-Healing is voltage ,-despre tehnici de impamantare sau cum sa scapi de incarcatura electrostatica pozitiva in exces care duce la inflamatie, mama tuturor bolilor ( am vazut multe panouri publicitare de la Hornbach cu o mana plina de pamant si textul-Traiesti, mai stii cum e? si un spot la tv cu un barbat tarat prin iarba , plin de pamant , care fix la asta se refera )-masajul sportiv care nu inseamna catusi de putin masaj in forta ,asa cum vad ca scriu unele maseuze pe aici si asta ma dispera (o sa pun foto cu grupele musculare care se lucreaza in functie de sportul practicat sau grupele de muschi lucrate la body building).Admit totusi ca un tarif diferentiat se impune pentru persoanele voluminoase si masa musculara si adipoasa mare Maine lucrez si am tel deschis de la ora 9 , pana atunci, numai de bine tuturor 1
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 15, 2016 bantuie o raceala, care incepe cu dureri de cap si sinusuri blocate, in ultimele zile am trecut si eu prin asta si am avut clienti cu aceleasi simptome.Desigur un masaj bun ajuta mult, dar mai e ceva de luat in consideratie : Eliminarea zaharului din dieta…cel putin pe perioada bolii.RACEALAPrincipala problema in ceea ce priveste carbihidratii simplii(zahar, glucoza, fructoza, galactoza etc – noi le voi numi generic pe toate “zahar”), este ca suprima drastic activitatea sistemului imunitar:– Scade cu 50% eficienta celulelor macrofage – cele responsabile pentru mecanismul de fagocitoza(procesul prin care globulele albe “manaca” organismele patogene – bacterii visursuri, sau fungi)– Urca nivelul de insulina din sange, iar acest lucru inhiba secretia hormonului de crestere(GH) – care este strans legat de buna functionare a sistemului imunitar.– Scade cu 40% capacitatea tuturor leucocitelor de a omori microbii.– Hraneste organismele din daunatoare din intestin (flora de putrefactie) si in acelasi timpomoara “bacteriile bune”(probiotice), lucru care duce la scaderea imunitatii.Zaharul dauneaza si persoanelor sanatatoase slabindu-le imunitatea, insa este cu atat mai daunator persoanelor deja bolnave. Astfel ca el nu ar trebui consuma in exces nici de cei sanatatosi, si cu atat mai putin de cei bolnavi.Din aceste motive, pe perioada cat suntem bolnavi ar fi bine sa incercam sa reducem consumul de carbohidrati, insa mai ales cantitatea de carbohidrati simpli si cu index glicemic mare(zahar, glucoza, fructoza, dulciuri, prajituri, includiv mierea de albie)), deoarece acestia se absorb mult prea repede si dezechilibreaza sistemul imunitar. Totusi pentru a ne asigura necesarul de carbohidrati pe perioada bolii putem consuma carbohidrati comeplcsi, care se absorb lent si nu sunt dezechilibreaza sistemul imunitar(paine, legume, cereale, leguminoase etc).Asadar, pe perioada racelii vom avea o dieta:– Fara zahar, dulciuri, miere prajituri sau ciocolata.– Fara sucuri (mai ales ca unele bauturi “racoritoare” contin 7 lingurite de zahar la 250ml)– Fara exces de fructe dulci – contin fructoza si de aceea ar fi bine sa nu exageram cu ele in timpul racelii. Bineintele ca cele sarace in fructoza (cum e LAMAIA) sunt chiar recoamndate.http://www.vindecator.com/trateaza-raceala-100-natural/ 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 15, 2016 Interesant!Bravo!
expertul888 Reputație: 1113 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Aprilie 17, 2016 Salutare prieteni.Am tot fost la doamna Marta la masaj....si vin cu o recenzie.Marta,prietena de aproximativ 5-6 ani.In urma cu 5-6 ani gasit anuntul de masaj in A.T. 0720696842 (cam ciudat acel 69 din numar)Sunat,facut programare,locatie pe calea mosilor intrare pe langa fuji foto,ocolit blocul,prima scara pe dreapta,usa mare de bloc tip comunist.Urcat la etajul 2 unde doamna m-a asteaptat in usa de fiecare data.In halat alb imbracata.Doamna are dupa aprecierile mele in jur la 45 ani,constitutie solita si este foarte sigura pe ce a ce face.Nu vrea niciodata bani inainte.Descaltatul la usa este obligatoriu.Joaca cu pisica din casa complementara.Dupa dus urmeaza masajul foarte profesional,doamana are si forta si cunostintele necesare.Masajul efectuat cu uleiuri de calitate.Masa de masaj incalzita.Important: nu face sex si nici masaj erotic (eu nu am facut)Respecta ora de masaj si programarea.Notele mele:Locatie: 7 (problema mare cu parcarea)Masaj 10 (profesoara)Seriozitate 10Halatul 200 Ron cu tips inclus.De recomandat: da atunci când vrei un masaj puternic fara alte prostii. 3
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 Expertul888multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa scrii,macar 1 data in 5 ani astazi iau comenzi pana la ora 20-20,30
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 23, 2016 buna dimineata week end si masaj,combinatia perfecta s-a marit ziua si extind programul pana la ora 21
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 buna dimineata -10-20:MASAJ!!!!!!!! -ultima rezervare este in jur de ora 21 , cu exceptii dupa caz.https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12809544_1040471486019872_7605737892734529763_n.jpg?oh=d9699d8a65b22e7a2f5cbb25a81c2f5d&oe=577EB40A
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2016 ASTAZI http://d.gr-assets.com/books/1392022985l/8649247.jpg http://www.amazon.com/Healing-Voltage-The-Handbook-Edition/dp/001453649166 ( 0145.364.916 ) ( 0145.364.916 ) condens informational 580 pagini Vindecarea inseamna voltaj celular peste -50 milivolti, ph alcalin si oxigen mult in sange. Cresti voltajul cand faci miscare, sport, si daca nu ai timp , cu MASAJ de 90-120 min , care e gimnastica pasiva. In microtubuli (din muschi si fascie, tes conjunctive conectoare, care se comporta ca niste mini condensatori de sarcini electrice ) se stocheaza si/sau elibereaza electroni . Si de la -20-30 milivolti, cand esti bolnav sau ai inflamatii in corp , care inseamna acumulare de ioni, sarcini pozitivein exces, cresti la -80 -90 milivolti, good enought , -100 milivolti au doar copilasii. Oxigenul in sange creste cu 20-25% dupa 90 min masaj adevarat. Ph-ul se modifica si el, spre alcalin. De sarbatorile astea, sunt maseuza de serviciu Un Paste frumos sa aveti
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Postat Aprilie 29, 2016 Dragă Marta,Deduc că la mine ai făcut referire când ai scris pe topicul tău - e drept - cele de mai jos -masajul sportiv care nu inseamna catusi de putin masaj in forta ,asa cum vad ca scriu unele maseuze pe aici si asta ma dispera (o sa pun foto cu grupele musculare care se lucreaza in functie de sportul practicat sau grupele de muschi lucrate la body building).Admit totusi ca un tarif diferentiat se impune pentru persoanele voluminoase si masa musculara si adipoasa mare Așadar, dacă mi se permte un drept la replică, am să subliniez 2 aspecte. 1. Pe scurt, Tu nu știi cum fac eu masaj de relaxare/sportiv, deci te rog nu-ți mai da cu părerea. In extenso, Eu am învățat că orice masaj, indiferent că e de relaxare suedez, sportiv, terapeutic se face (îndeosebi, dar nu numai) pe grupele musculare, fie doar pe anumite zone (afectate/folosite în funcție de sportul practicat sau grupe lucrate la sală), fie general, pe tot corpul. Că unele tehnici de masaj pot fi folosite cu succes, în orice masaj, indiferent cum îl cheamă. Că sunt zone pe care nu se apasă, indiferent cum îl cheamă. Că pe coloana vertebrală se lucrează doar cu mâinile și pe lângă ea, că nu sunt chiropractician și nici nu vreau. Cât despre cuvântul "în forță" care se pare că te-a deranjat, el subliniază intensitatea masajului sportiv făcut de mine. Eu n-am avut, în cariera mea de 12 ani de masaj, fotbaliști sau luptători de K1 care să-mi spună "Fă-mi mai soft, că mă doare musculatura", ci din contră ! Evident, la cei cu țesut adipos subcutanat e nevoie de altă abordare, mai relaxantă. soft. Pe client trebuie să-l mulțumești și după pofta inimii lui, nu doar cum ai învățat tu că se face. Dar dacă tu consideri că masajul sportiv nu se face în forță, ești liberă să-l faci cum dorești, eu știu cum cer clienții mei. Și nu consider că trebuie luat în râs asta, indiferent cât de temeinice ar fi cunoștințele tale sau ale mele. Un exemplu îți mai dau. Aveam un client hipertensiv, cu medicație. I-am explicat că există riscul de a crește presiunea sângelui în urma masajului. A dorit masaj de relaxare suedez, cunoscând riscul. Ce era să fac ? Să-l dau afară pe ușă ? Sunt cazuri și cazuri, consider că o maseuză bună se adaptează din mers, pe specificul și unicitatea fiecărui client. 2. Cred că cei care au permisiunea să comenteze despre calitatea serviciilor noastre sunt clienții, care sunt mulțumiți sau nu, îi fidelizezi sau nu prin calitate. Faptul că le oferi un preț mai mic sau bonus nu îți garantează revenirea lor, câteodată nici calitatea, că are balta pește diversificat, așa că chill, nu mai dispera că n-a citit toată prostimea "almanahe" cu tot felul de informații prețioase pe care le pui pe pagină sau din care servești clienților în cadrul ședinței. De masajul (non-erotic) practicat de mine nu s-a plâns absolut nimeni, nu accept comentarii ale persoanelor ce nu au făcut masaj "adevărat" cu mine. Eu nu ți-am contestat ție veleitățile de maseuză pricepută, deși nici eu nu înțeleg ce cauți la secțiunea de Masaj erotic, din moment ce erotism nu practici / nu oferi. Ei asta caută pe acestă secțiune sau măcar o combinație între relaxare și erotism. Mulțumesc, Paște fericit să ai, chiar dacă ești de serviciu. 2
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2016 Dragă Marta,Deduc că la mine ai făcut referire când ai scris pe topicul tău - e drept - cele de mai jos -masajul sportiv care nu inseamna catusi de putin masaj in forta ,asa cum vad ca scriu unele maseuze pe aici si asta ma dispera (o sa pun foto cu grupele musculare care se lucreaza in functie de sportul practicat sau grupele de muschi lucrate la body building).Admit totusi ca un tarif diferentiat se impune pentru persoanele voluminoase si masa musculara si adipoasa mare Așadar, dacă mi se permte un drept la replică, am să subliniez 2 aspecte. 1. Pe scurt, Tu nu știi cum fac eu masaj de relaxare/sportiv, deci te rog nu-ți mai da cu părerea. In extenso, Eu am învățat că orice masaj, indiferent că e de relaxare suedez, sportiv, terapeutic se face (îndeosebi, dar nu numai) pe grupele musculare, fie doar pe anumite zone (afectate/folosite în funcție de sportul practicat sau grupe lucrate la sală), fie general, pe tot corpul. Că unele tehnici de masaj pot fi folosite cu succes, în orice masaj, indiferent cum îl cheamă. Că sunt zone pe care nu se apasă, indiferent cum îl cheamă. Că pe coloana vertebrală se lucrează doar cu mâinile și pe lângă ea, că nu sunt chiropractician și nici nu vreau. Cât despre cuvântul "în forță" care se pare că te-a deranjat, el subliniază intensitatea masajului sportiv făcut de mine. Eu n-am avut, în cariera mea de 12 ani de masaj, fotbaliști sau luptători de K1 care să-mi spună "Fă-mi mai soft, că mă doare musculatura", ci din contră ! Evident, la cei cu țesut adipos subcutanat e nevoie de altă abordare, mai relaxantă. soft. Pe client trebuie să-l mulțumești și după pofta inimii lui, nu doar cum ai învățat tu că se face. Dar dacă tu consideri că masajul sportiv nu se face în forță, ești liberă să-l faci cum dorești, eu știu cum cer clienții mei. Și nu consider că trebuie luat în râs asta, indiferent cât de temeinice ar fi cunoștințele tale sau ale mele. Un exemplu îți mai dau. Aveam un client hipertensiv, cu medicație. I-am explicat că există riscul de a crește presiunea sângelui în urma masajului. A dorit masaj de relaxare suedez, cunoscând riscul. Ce era să fac ? Să-l dau afară pe ușă ? Sunt cazuri și cazuri, consider că o maseuză bună se adaptează din mers, pe specificul și unicitatea fiecărui client. 2. Cred că cei care au permisiunea să comenteze despre calitatea serviciilor noastre sunt clienții, care sunt mulțumiți sau nu, îi fidelizezi sau nu prin calitate. Faptul că le oferi un preț mai mic sau bonus nu îți garantează revenirea lor, câteodată nici calitatea, că are balta pește diversificat, așa că chill, nu mai dispera că n-a citit toată prostimea "almanahe" cu tot felul de informații prețioase pe care le pui pe pagină sau din care servești clienților în cadrul ședinței. De masajul (non-erotic) practicat de mine nu s-a plâns absolut nimeni, nu accept comentarii ale persoanelor ce nu au făcut masaj "adevărat" cu mine. Eu nu ți-am contestat ție veleitățile de maseuză pricepută, deși nici eu nu înțeleg ce cauți la secțiunea de Masaj erotic, din moment ce erotism nu practici / nu oferi. Ei asta caută pe acestă secțiune sau măcar o combinație între relaxare și erotism. Mulțumesc, Paște fericit să ai, chiar dacă ești de serviciu.Draga Ramona, suntem in Saptamana patimilor si astazi e Vinerea Mare, ziua rastignirii lui Christos , asa ca inteleg rezonanta care te-a facut sa postezi aici, astazi, dar o sa-ti raspund in alta zi ,cum se cuvine.Sa ai un Paste dupa cum vrea inima ta pana atunci, te pup, pa pa
musantes Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Mai 11, 2016 Buna Marta, Joi ,pe 12 Mai ,voi fi in Bucuresti.Se poate o programare pt. 2 ore ,de la ora 12:00 ? Lasa-mi mesaj aici , daca citesti .Joi, dimineata o sa verific ,daca este ok pt. tine sau nu.Multumesc anticipat.
neamtu67 Reputație: 31 Postat Mai 20, 2016 Oras:Alaska Oras:Alaska Postat Mai 20, 2016 Buna ziua.Pentru maine dimineata se poate o programare. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum