marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Mai 20, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Partajează Postat Mai 20, 2016 Draga Ramona, suntem in Saptamana patimilor si astazi e Vinerea Mare, ziua rastignirii lui Christos , asa ca inteleg rezonanta care te-a facut sa postezi aici, astazi, dar o sa-ti raspund in alta zi ,cum se cuvine.Sa ai un Paste dupa cum vrea inima ta pana atunci, te pup, pa pa Patimile cui? 2 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2016 Draga Ramona, suntem in Saptamana patimilor si astazi e Vinerea Mare, ziua rastignirii lui Christos , asa ca inteleg rezonanta care te-a facut sa postezi aici, astazi, dar o sa-ti raspund in alta zi ,cum se cuvine.Sa ai un Paste dupa cum vrea inima ta pana atunci, te pup, pa pa ok, sa raspund acum, desi nu tin neaparat, pt ca doar tu ai luat-o personal -acelasi terente care te-a adus pe tine aici s-a vrut si pt mine deschizator de drumuri, doar ca n-am vrut sa merg pe calea deschisa de el, pot mai mult decat atat si sexualitatea mea e doar a mea, private subject si nu scriu almanahe despre ea: -daca esti fizio sau kineto terapeut, lucrezi cu medici care iti trimit pacienti pe baza unui diagnostic, ai asadar un istoric medical detaliat, faci examinarea fizica inainte corecta, tratament personalizat si plan de reabilitare, si ai suficienta forta fizica pt manipulari-merge vorba ca esti anorexica spre casexie, stii tu, clientii nu sunt cu monopol, mai schimba mana din and in cand si imi povestesc si mie cum iti povestesc si tie si tot asa si ma opresc aici- si mai stai si imbracata , totul e ok,altfel sunt multi de daca.... -la cursurile de masaj nu se invata manipulari, desigur sunt workshopuri de specializare si unul bun e aici , si un bun ghid pt grupele musculare pe care se lucreaza pentru fiecare tip de sport , gasesti in cartea Fotbalul feminin in lume si la noi , autori iulian Valcu si Liviu Bulus -invizibilitatea psihologica , s-ar traduce prin faptul ca nu-i vezi pe cei cu care nu ai valori comune, spre exemplu eu nu rezonez cu Vanghelie si epigonii lui si sunt fan al informatiei de buna calitate pe care o imartasesc cu entuziasm cui vrea sa o asculte , la cerere si aplicat la ce aparat folosesc in sedinta sau ca raspuns la o intrebare.Da mai departe ceva valoros ca informatie, desigur nu cupleaza cu masajul erotic nud, ai dreptate aici dar tine cont si de faptul ca cine vine doar la masaj poate fi interesat sa afle ce nu intra in sfera lui de interes in general si ar putea fi chiar recunoscator pt un condens informational aplicat. -am raspuns pe pagina mea, ca sa inchei subiectul , n-am nimic cu tine in particular, doar ca uneori superficialitatea din anunturi ma face reactiva, iti doresc mult succes pe calea ta ,si nu mai fi ironic amenintatoare -stai chill- nu te prinde, ramai delicata si suava caci zau daca inteleg de ce te-au lovit asa de rau povestile din ,,almanahele ,, pe care le citesc eu )) TE PUP, PA PA Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2016 Buna Marta, Joi ,pe 12 Mai ,voi fi in Bucuresti.Se poate o programare pt. 2 ore ,de la ora 12:00 ? Lasa-mi mesaj aici , daca citesti .Joi, dimineata o sa verific ,daca este ok pt. tine sau nu.Multumesc antticipatscuze , am vazut tarziu, cu drag alta data Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2016 Buna ziua.Pentru maine dimineata se poate o programare.rezolvat deja Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2016 e o zi foarte frumoasa , cerul e senin , atentie la radiatii http://eurdepweb.jrc.ec.europa.eu/EurdepMap/Default.aspx http://martamasaj.blogspot.ro/2016/05/secret-c-e-r-n-coverup-update-possible.html Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iunie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2016 a venit vara https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13265921_1019270484817442_4136755426225791471_n.jpg?oh=6c609f83dc586512dc2a2278de8c453c&oe=57CB721B 1 Link spre comentariu
Vizitator johnny plimbaretul Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Am fost si eu in vizita la Marta pentru prima data si masajul este de cea mai buna calitate. Pentru ca sunt mai firav a folosit o tehnica mai soft, dar am avut parte de cel mai bun masaj ever. Sigur voi reveni. 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iunie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2016 asa sa faci multumesc Link spre comentariu
andrei.andrei.andrei Reputație: 17 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2016 Laba cu gura prestezi? Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iunie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2016 Laba cu gura prestezi? andrei.andrei.andrei-nu nu nu Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iunie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2016 acum am extins orele de program , e zi lumina ,pentru ca tocmai am trecut de solstitiu aerul conditionat merge , apa la rece am ... Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iulie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2016 cum mai nimeni nu citeste decat primele postari , cum n-am mai scris nici eu nici altii , nimic ,de vreo 2 saptamani,deh, caldura ne lehameseste pe toti, ma autopromovez cu texte fara poze din vacanta, fara gratitudini amnezice /tardive celor care au beneficiat de serviciile mele si au last o mica atentie-floricele , etc. Continui masajul profesionist real ,calitativ si cantitativ la cel mai bun pret in Bucuresti, AC, consumabile unica folosinta , apa rece, muzica relax, adica lucruri care tin de normalitate, simple si bune,pentru trup, minte si suflet 2 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iulie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2016 in weekend, am oferta de masaj pentru cei care nu au timp in cursul saptamanii Link spre comentariu
pett Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Iulie 14, 2016 Buna Marta, La ce numar de telefon se poate face programare ? Multumesc anticipat pentru raspuns Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iulie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2016 la cel din topic -masaj calea mosiilor 0720696842 , nu il schimb ever weekend-ul asta sunt disponibila 10-22 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Iulie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 20, 2016 https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13707575_1145709195471428_4707780066164503830_n.jpg?oh=ed78463ff0c1b8853927006828bbb2ba&oe=58295D97 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat August 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 6, 2016 astazi n-am lucrat, scuze pentru mesajele pe care le-am vazut tarziu si n-am dat raspuns .Maine lucrez normal pentru cine merge la mare sau se expune la soare , cateva linkuri utile http://http://cci-reanalyzer.org/dailysummary/#WS250http://cci-reanalyzer.org/WeeklySummary/http://cci-reanalyzer.org/weather/index.php http://eurdepweb.jrc.ec.europa.eu/EurdepMap/Default.aspx 1 Link spre comentariu
lakeoffire Reputație: 3 Postat August 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2016 Buna Marta, Spune-mi te rog daca saptamana aceasta lucrezi. Multumesc. 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat August 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2016 da, lucrez program normal Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat August 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 26, 2016 cineva care se plangea de o stare de disconfort general, cu dureri difuze in tot corpul, insomnie,m-a intrbat astazi daca stiu ceva despre tesaturile textile cu metale, folosite in terapia durerii, si culmea coincidentei , astazi am primit un cearsaf special ,contine un metal care ecraneaza radiatiile de inalta frecventa , protejeaza organismul deelectrosmogul produs de telefonul mobil, calculator,retele electrice si turnul de emisie GSM. Cum mai toti avem pe bloc o antena gsm, macar un mobil si folosim pc-ul ore bune, insomnia, agitatia, senzatia de oboseala si durere difuza, nu mai pot fi ocolite .Pus sub salteaua de masaj, acest cearsaf minune– Amelioreaza spasmele musculare şi cele arteriale– Amelioreaza durerile– Stimulează activitatea sistemului imunitar– Ajută la un somn mai liniştitva invit sa il testati Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2016 gata cu consevele de toamna , program normal de astazi Link spre comentariu
adipopescu7777 Reputație: 10 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Buna,pana la cat lucurezi ? Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2016 in wekend-ul asta ,lucrez ,ultima rezervare la 20-20,30 dar facuta din timp, cine ma suna cand e prin zona s-ar putea sa nu aiba sanse mari Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 http://www.photos-public-domain.com/wp-content/uploads/2014/11/colorful-autumn-leaves-texture.jpg Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 astazi si maine nu lucrez , revin luni dimineata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum