norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 4 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Noiembrie 4 Salutare! Are idee cineva unde a plecat Katy? Link spre comentariu
Blacke7 Reputație: 3 Postat Noiembrie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5 Sa intelegem ca numai lucreaza Katy la acest salon, stii sigur? Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 5 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Noiembrie 5 Normal ca știu sigur. Am vrut sa merg la ea ieri și mi s a spus ca nu mai lucrează la ei. 1 1 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Noiembrie 5 Partajează Postat Noiembrie 5 Acum 3 ore, norbert1976us a spus: Normal ca știu sigur. Am vrut sa merg la ea ieri și mi s a spus ca nu mai lucrează la ei. Salut! Nu mai vezi mesajele mele? 2 Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 347 Postat Noiembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7 Bella mai este ? 1 Link spre comentariu
alon000 Reputație: 525 Postat Noiembrie 8 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8 La 07.11.2024 la 9:18, madmax123 a spus: Bella mai este ? Sa trăiești Bella a dispărut la fel și Katy Link spre comentariu
nakavasile Reputație: 143 Postat Noiembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18 Katy s-a intors la Fantasy Link spre comentariu
Haiavatha Reputație: 2 Postat Noiembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18 2 hours ago, nakavasile said: Katy s-a intors la Fantasy Sub ce nume? Ca cine e acum cu numele Katy la Fantasy pe site, nu e ea Link spre comentariu
nakavasile Reputație: 143 Postat Noiembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18 Am intrebat daca e Katy care a mai lucrat la ei si mi-au confirmat. E drept ca n-am fost sa ma conving ca e chiar Katy de care vorbim aici. Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Joi la 13:35 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Joi la 13:35 On 11/18/2024 at 8:49 PM, Haiavatha said: Sub ce nume? Ca cine e acum cu numele Katy la Fantasy pe site, nu e ea Ea este! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum