hotzu2014 Reputație: 274 Postat Februarie 20 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20 Am ajuns eu la Adina. Este o bruneta mica de inaltime, frumusica in jur de 25 de ani cu ceva tatuaje, snii micuti si putin lasati dar placuti, la masajul de relaxare nu sta rau dar se cam grabeste ëa cel erotic e mai bine, accepta atingeri, sarutari, fk, intr-un cuvant e ce trebuie pentru un masaj erotic. Eu o sa o mai vizitez si totodata o si recomand Adina 9 Masaj Relaxare 8 Masaj erotic 9 Platit 180 lei 2
Frenchy84 Reputație: 71 Postat Februarie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20 Din păcate, Adina a plecat deja de la Ador. 1
glforyuo78 Reputație: 24 Postat Februarie 21 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 21 Salutare.a mai vizitato cineva pe Alice,se merita sau sa merg pe alta varianta?
chris c Reputație: 46 Postat Februarie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26 Vad ca de ceva timp incoace, salonul a scazut foarte mult si pe parte de PR/comunicare. Inainte, interactionau cu noi si isi faceau destul de multa promovare. Ca si sfat, cred ca ar trebui reluate aceste "practici", nu de alta, dar ne ajuta si pe noi si pe voi. 1
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Martie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24 Nu am mai fost de ceva timp la Ador și am decis sa mai incerc o data. Am ales sa întru cu Ina și a fost o decizie foarte bună. Ina e micuța de înălțime dar are un corp frumos, foarte sexy, e o persoana plăcută și foarte implicata. Masajul bun, în forță dar intreaba dacă vrei mai ușor. La partea erotica e ok și destul de permisiva. O sa mai revin
Frenchy84 Reputație: 71 Postat Aprilie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11 Din pacate, Ina a plecat 😕 1
cezariulius Reputație: 154 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 Si cu cine mai tin salonul? Nu mai au fete deloc
norbert1976us Reputație: 1441 Postat Aprilie 12 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 12 Carla, Alice...nu mai.sunt?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum