Londra72 Reputație: 488 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 5, 2013 cine bea cu mine caffe ?cred ca nimeni dau eu
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 6, 2013 ba nene, moara famelia mea daca nu as vrea sa te cunosc, iti spun sincer si fara cea mai mica urma de caterinca dar uite ca odata ai si tu ganduri de cinstire si nu sunt prin zona. Uite, promite fratele ca atunci cand ajung inapoi, daca mai ajung vreodata, ne vedem la o cafea. Sincer, chiar imi pare rau ca nu am cum si asa cum am mai zis odata, tu esti un baiat foarte bun dar si eu si altii te intelegem gresit uneori. Si nu o lua in nici un fel decat niste vorbe sincere de la un mic prieten virtual.Ma deranjeaza foarte mult unele postari si faptul ca gramatica ta e una varzaaa dar, sunt 100% sigur ca esti tare cumsecade si as avea ce vorbi cu tine daca ne-am intalni la o cafea.te pupa fratele (chiar daca in ultima perioada ma ataci din ce in ce mai des prin postarile tale sa stii ca nu ma deranjeaza, chiar ma amuza).
Londra72 Reputație: 488 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 6, 2013
Londra72 Reputație: 488 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 6, 2013 ai si o pizza din partea casei ,ajunge ca m-ai lins prea mult ,pana nu esti vertical in vorbe iti dau ignore
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 6, 2013 hai, te pupa fratele ce sa zic, deocamdata raman la orizontala ca imi place mai mult
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 6, 2013 ai si o pizza din partea casei ,ajunge ca m-ai lins prea mult ,pana nu esti vertical in vorbe iti dau ignore Daca si Vasilica a ajuns lingau.....
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Dupa ultimele comentarii,cam DA,asa pare....lingau SEF Nu vrea sa zica,dar vrea sa spuna....vezi topicul Ameliei ....si multe altele......
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 6, 2013 Daca stau bine si ma gandesc, cand i-o proptea el Ameliei ( vorba unui confrate de pe "sait" ) altii abea invatau sa butoneze pe aici...
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 6, 2013 lasa gabriele, eu sa fiu lingau, bine ca sunt ei baieti mai buni. nu are rost sa mai comentez. Cand le luam eu pe fete la rand si le recenzam, unii useri nici nu existau, si acum vin unii cu 1-2 recenzii de tot rasul si se cred "super modelatori" ce sa faci nene, asta e romanica. Ajuti, dai informatie si dupa aia ti-o iei in gura si esti lingau. Eu va zic atat: numiti-ma cum vreti, faceti-ma in toate felurile, eu accept cu cea mai mare placere, cei care au coloana vertebrala pe aici stiu cum si cine sunt si nu trebuie sa mai dau explicatii.
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 6, 2013 Daca stau bine si ma gandesc, cand i-o proptea el Ameliei ( vorba unui confrate de pe "sait" ) altii abea invatau sa butoneze pe aici...ameliei, roxanei, andei, andreei, annonai, nici nu erau la top, unele din ele nu aveau nici o recenzie, mai departe nu mai are rost sa comentez
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Gata talibane,hooooooo....mai trage si tu aer in piept =)
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 6, 2013 ai si tu dreptate
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Fiecare avem dreptatea noastra,asta e clar Oricum,ca si un sfat...ca tot esti tu sfatosul sectiunii Constanta in ultima vreme...sfatuieste-o pe amelia sa ne lase cu publicitatea asta agresiva,a intoxicat tot forumul cu 'iubirea' vietii ei,dreamgirl,chestii neinteresante dealtfel pt publicul spectator...stii si tu cum e,ca esti baiat mare,de la dragoste la ura e doar un pas Spor la cafele! 2
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 6, 2013 Bombo nelu', de acord! 2
Londra72 Reputație: 488 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 6, 2013 hai, te pupa fratele ce sa zic, deocamdata raman la orizontala ca imi place mai mult
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Vaaai,merci ochiosule ))))))) Va doresc succesuri in dezbateri.....ma duc sa ma masturbez!(in cinstea cui nu spun nici mort).
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 6, 2013 Fiecare avem dreptatea noastra,asta e clar Oricum,ca si un sfat...ca tot esti tu sfatosul sectiunii Constanta in ultima vreme...sfatuieste-o pe amelia sa ne lase cu publicitatea asta agresiva,a intoxicat tot forumul cu 'iubirea' vietii ei,dreamgirl,chestii neinteresante dealtfel pt publicul spectator...stii si tu cum e,ca esti baiat mare,de la dragoste la ura e doar un pas Spor la cafele!Iti zic foarte sincer ca exact la treaba asta ma gandeam si eu. Fara nici un fel de caterinca.Nu inteleg de unde ideea ca eu as avea vreo putere asupra deciziilor Ameliei, chiar nu am nici o treaba cu munca ei, este doar o fata cu care m-am inteles foarte bine si e una din putinele la care am mers de mai multe ori. Dar, ii pot transmite un mesaj prietenesc sa o lase mai moale cu toata debandada asta cu Dreamgirl desi, va vedea si ea afirmatiile facute aici si se va conforma cu siguranta. Spor la treaba Bombo Bine macar ca recunosti
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Tot respectul pt intelegerea de care dai dovada talibane!Am spor,stai linistit...si chiar nu vad o rusine in a recunoaste asta,mai rusinos este cand o faci pe muteste si iti impui cu ardoare sa nu crezi c-o faci :)
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 6, 2013 Nu stiu sigur dar cred ca e prima data cand pot sa spunn ca sunt total de acord cu tine
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Ma simt onorat
Londra72 Reputație: 488 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 7, 2013 numai vorbe dar cu cafeaua sau ceaiul cum facem ma primiti in grupul vostru?
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 7, 2013 eu te primesc nene doar ca eu nu pot participa pe perioada nedeterminata
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2013 Postat Decembrie 8, 2013 Frate blue fish tre sa bem o cafea noi 3 si sail chemam si pe doctorul menghele la discutie Intalnirea aia ar fi gen bomba anului 2014
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Decembrie 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 8, 2013
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 8, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 8, 2013 Frate blue fish tre sa bem o cafea noi 3 si sail chemam si pe doctorul menghele la discutie Intalnirea aia ar fi gen bomba anului 2014
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum