old bastard Reputație: 63 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 15, 2013 Old Bastard...te-ai pierdut printre randuri?!Cica Miki are programare cu Jery azi...astept recenzia Old Bastard...te-ai pierdut printre randuri?!Cica Miki are programare cu Jery azi...astept recenzia Blondy ... nu stiu care dintre noi e mai pierdut! Ia vezi unde e mutat thread-ul fetai asteia atat de darnice cu poponeata!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iulie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iulie 15, 2013 vazut-am acum...si pe Jery banat...tragic
nellu76 Reputație: 534 Postat Iulie 15, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 15, 2013 blondy, nu mi-ai raspuns la propunere. Sa inteleg ca raspunsul e nu? Nici nu stii ce pierzi.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 15, 2013 blondy, nu mi-ai raspuns la propunere. Sa inteleg ca raspunsul e nu? Nici nu stii ce pierzi.Ai rabdare fratili meu...............si da,sunt de acord cu tine...nici nu stie ce pierde Blondo,suna nene baiatu`....raspund eu pentru el in caz ca te nemultumeste,viu io....si la mine e plata in rate,ca la FLANCO
mazarin Reputație: 89 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 15, 2013 Nu veni mai "pocitanie" ca sparii fata, tu nu vezi cum arati ??? Las' ca-l ajut eu pe Nellu cu masajul ca ma stiu bine cu astea si la mine merge direct cu buletinu fara dobanda
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Nu veni mai "pocitanie" ca sparii fata, tu nu vezi cum arati ??? Vad bre vad,dar inca n-ai vazut nimic...in poza asta inca aratam bine acu` a mai trecut timpul peste mine...... Hai sa-mi traiti bine!
nellu76 Reputație: 534 Postat Iulie 16, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 16, 2013 Vad bre vad,dar inca n-ai vazut nimic...in poza asta inca aratam bine acu` a mai trecut timpul peste mine...... Hai sa-mi traiti bine! Fratele meu tzepos, ce rai e unii (vezi @mazarin). Mie imi pari mai mult decat simpatic. Ma feresc sa zic frumos.P.S. Daca te-ai lasa de fumat, ar muri si dupa tine fetele cum mor dupa mine .
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Fratele meu tzepos, ce rai e unii (vezi @mazarin). Mie imi pari mai mult decat simpatic. Ma feresc sa zic frumos.P.S. Daca te-ai lasa de fumat, ar muri si dupa tine fetele cum mor dupa mine .Pai da nene,exact ce-ti tot explic.....io sunt frumos pe interior Lumea rea nene,lumea rea..........de invidioasa pe `succesurile` mele nici nu mai spun
aj24 Reputație: 68 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2013 Prea corect! Pacat ca nu pot puncta argumentatia ta, Maestre!L-am punctat eu, are mare dreptate, pe de alta parte toti ne riscam (inclusiv eu, ca nu suport oral cu guma) cand mergem la un 'oral neprotejat' cu unele care au inghitit sute de km de ... (fara sa par tendentios, fara incriminari, e doar adevarul). Tocmai de aceea le inteleg si pe cele care fac numai protejat totul, desi nu trec pe la ele 1
cucugol Reputație: 308 Postat August 7, 2013 Oras:arad Oras:arad Postat August 7, 2013 Nu fi rau cu ea.......las-o sa ne creada fraieri ....este ANNITA ma jur pe mama si pe tata si pe ce vreti voi...nu conteaza trebuie inteleasa e noua in oras e noua in Timisoara nu si pe forum a vrut sa spuna!!!!! Annita e inalta smimabile, fata asta are 160 cm..so...
cucugol Reputație: 308 Postat August 7, 2013 Oras:arad Oras:arad Postat August 7, 2013 are cont pe simpatie..cica 300 ron pe ora la domiciliu sau la hotel..
Postări Recomandate