Sari la conținut

Program de reeducare EA

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ai stat vreodata in fata unui bloc cu telefonul in mana la care nu-ti raspundea nimeni si ai dat marunt din buze in timp ce dansai timid o sarba ca sa nu ingheti dracului, ai alergat prin trafic juma' de ora, dupa care ai cautat loc de parcare alta jumate', ai ajuns fericit in sfarsit in fata blocului si nu-ti raspunde nimeni? Ce-i de facut? Cum un protest in Piata Victoriei sau o strangere de semnaturi suna mai rau ca funia in casa spanzuratului, e nevoie de o alta forma de actiune non-violenta. Si asa ajungem la:

EA.

Ce e EA?

E un program de educatie la distanta dedicat curvelor nesimtite care nu-si respecta programarile: "Educatie prin Absenta". De obicei educatia se face prin prezenta si  tocmai aici intervine noutatea. Pentru ca daca-ti faci o programare si bineinteles nu o respecti, activezi nervul cel mai sensibil al curvei, cel conectat direct la portofel. Dupa cateva zile de EA, cu siguranta curva o sa constate ca e mult mai rentabil sa-si schimbe atitudinea si sa nu mai  faca programari aiurea pe care sa nu le respecte. Celelalte fete care o sa auda doar de EA, or sa se gandeasca de doua ori de acum inainte de face programari cu duiumul si sa ia primul-venit primul-servit. Si uite asa, pas cu pas, se poate schimba mentalitatea curvei carpatine, aducand-o la locul ei in marea familie europeana a bunului simt.

Cine sunt profesorii in cadrul programului EA?

Daca ai stat vreodata in fata unui bloc cu telefonul in mana la care nu-ti raspundea nimeni si ai dat marunt din buze in timp ce dansai timid o sarba ca sa nu ingheti dracului, daca ai  alergat prin trafic juma' de ora, dupa care ai cautat loc de parcare alta jumate', ai ajuns fericit in sfarsit in fata blocului si nu-ti raspunde nimeni, tu esti ALA!!!

Uite, aici este o alta mare noutate, pentru ca pe langa membrii activi si de frunte, pot fi profesori, educatori la distanta si membrii care se fereau sa faca recenzii, din varii motive, de la dorinta de anonimat sau lene, pana chiar si vizitatorii. In plus poti fi educator indiferent din ce regiune sau oras ai fi. Asta pentru ca tot ce presupune e sa faci o programare si sa nu o respecti. Prezenta ta nu este absolut deloc necesara, ba chiar nu este de dorit. 

Ce poate fi mai simplu de atat?

Inscrierea se face exclusiv pe baza de voluntariat. 

Cine sunt cursantii programului EA

Aici e simplu, orice curva nesimitita cu minim o programare nerespectata documentata fara dubii de unul din membrii forumului.

By the way, pentru cursanti, prezenta obligatorie, ce puii mei…

Extinderea teritoriala a campaniei EA

Nelimitata. Indiferent de unde esti, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi sau Craiova, ca sa nu insiram toate localitatile din tara, DE ORIUNDE AI FI, poti fii membru activ al campaniei.

Cantec oficial al campaniei EA

Mihail - Ma ucide EA 

Logo-ul oficial al campaniei

N-avem, ca e ban pe imagini. 

Sponsori ai campaniei EA

Iar n-avem, ce naiba, ca doar noi santem aia... 

Promo-ul campaniei EA

"O zi fara EA, o teapa in plus pentru tine!" 

Acestea fiind spuse inchei prin a o propune pe titulara topicului de mai jos la implementarea primului program pilot national EA, expunerea de motive fiind facuta la paginile 7 si 8.

https://nimfomane.com/forum/topic/139267-sonia-de-la-top-suceava-0752572019-%C3%AEn-vizit%C4%83-la-bra%C8%99ov/page-8

Spor la programari! 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
Postat

Stimate coleg am o singură întrebare:Știi cum se numesc oamenii care au idei de genul acesta?Dacă nu știi documentează-te!

Las-o moale cu astfel de idei! Ai de gând să-ți "promovezi"ideea în toată țara sau doar în câteva județe?

Secțiunile forumului acoperă toate "nevoile"noastre nu-i nevoie de astfel de idei.

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

Ai stat vreodata in fata unui bloc cu telefonul in mana la care nu-ti raspundea nimeni si ai dat marunt din buze in timp ce dansai timid o sarba ca sa nu ingheti dracului, ai alergat prin trafic juma' de ora, dupa care ai cautat loc de parcare alta jumate', ai ajuns fericit in sfarsit in fata blocului si nu-ti raspunde nimeni? Ce-i de facut? Cum un protest in Piata Victoriei sau o strangere de semnaturi suna mai rau ca funia in casa spanzuratului, e nevoie de o alta forma de actiune non-violenta. Si asa ajungem la:

EA.

Ce e EA?

E un program de educatie la distanta dedicat curvelor nesimtite care nu-si respecta programarile: "Educatie prin Absenta". De obicei educatia se face prin prezenta si  tocmai aici intervine noutatea. Pentru ca daca-ti faci o programare si bineinteles nu o respecti, activezi nervul cel mai sensibil al curvei, cel conectat direct la portofel. Dupa cateva zile de EA, cu siguranta curva o sa constate ca e mult mai rentabil sa-si schimbe atitudinea si sa nu mai  faca programari aiurea pe care sa nu le respecte. Celelalte fete care o sa auda doar de EA, or sa se gandeasca de doua ori de acum inainte de face programari cu duiumul si sa ia primul-venit primul-servit. Si uite asa, pas cu pas, se poate schimba mentalitatea curvei carpatine, aducand-o la locul ei in marea familie europeana a bunului simt.

Cine sunt profesorii in cadrul programului EA?

Daca ai stat vreodata in fata unui bloc cu telefonul in mana la care nu-ti raspundea nimeni si ai dat marunt din buze in timp ce dansai timid o sarba ca sa nu ingheti dracului, daca ai  alergat prin trafic juma' de ora, dupa care ai cautat loc de parcare alta jumate', ai ajuns fericit in sfarsit in fata blocului si nu-ti raspunde nimeni, tu esti ALA!!!

Uite, aici este o alta mare noutate, pentru ca pe langa membrii activi si de frunte, pot fi profesori, educatori la distanta si membrii care se fereau sa faca recenzii, din varii motive, de la dorinta de anonimat sau lene, pana chiar si vizitatorii. In plus poti fi educator indiferent din ce regiune sau oras ai fi. Asta pentru ca tot ce presupune e sa faci o programare si sa nu o respecti. Prezenta ta nu este absolut deloc necesara, ba chiar nu este de dorit. 

Ce poate fi mai simplu de atat?

Inscrierea se face exclusiv pe baza de voluntariat. 

Cine sunt cursantii programului EA

Aici e simplu, orice curva nesimitita cu minim o programare nerespectata documentata fara dubii de unul din membrii forumului.

By the way, pentru cursanti, prezenta obligatorie, ce puii mei…

Extinderea teritoriala a campaniei EA

Nelimitata. Indiferent de unde esti, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi sau Craiova, ca sa nu insiram toate localitatile din tara, DE ORIUNDE AI FI, poti fii membru activ al campaniei.

Cantec oficial al campaniei EA

Mihail - Ma ucide EA 

Logo-ul oficial al campaniei

N-avem, ca e ban pe imagini. 

Sponsori ai campaniei EA

Iar n-avem, ce naiba, ca doar noi santem aia... 

Promo-ul campaniei EA

"O zi fara EA, o teapa in plus pentru tine!" 

Acestea fiind spuse inchei prin a o propune pe titulara topicului de mai jos la implementarea primului program pilot national EA, expunerea de motive fiind facuta la paginile 7 si 8.

https://nimfomane.com/forum/topic/139267-sonia-de-la-top-suceava-0752572019-%C3%AEn-vizit%C4%83-la-bra%C8%99ov/page-8

Spor la programari! 

Stimate coleg! Pizda nu stie carte, iar unele stiu doar cât să numere banii!

Să fiu supărat și ofticat pe o curvă e ca si cum as fi văcarul satului. Tot ce mi-a confirmat experienta e faptul că nu toate femeile au „stofă” pentru așa ceva. Cele care procedează astfel sunt pe repede înainte, iar după o lună două,dacă le vezi îți zic eu că le plangi de milă la halul în care ajung.

Referitor la inițiativa, avem deja un topic pentru sectiunea de evitat.

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

...

• Like 2

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

• Oras:No importa
  • Oras:No importa
Postat

Pizda nu știe carte, într-adevăr, dar mai știu ceva: nici pula nu știe carte, că a stat la școală sub bancă și nu a putut să se instruiască, săraca. Statul în frig sau "în cald" sau în ploaie, cu telefonul în mână, sperând că poate, poate răspunde dumneaei, e, cred eu, o etapă necesară evoluției oricărui curvar. Așa înveți să nu ai încredere. Să nu pui botul, mai direct spus. Indiferent de cât de roză este aparent situația. Problema e că nu prea învățăm din țepele luate; eu pot scrie o teză de doctorat cu privire la țepe, mai ales cu privire la una... De, recidiva e regula. Dacă mă furnică...

Oricum, îl felicit pe tcm pentru stilul compunerii!

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mi se pare timp pierdut inutil ceea ce incerci sa faci tu, ai luat o teapa e naspa dar sa iti faci un tel din a o batjocori mi se pare o prostie. Mergi mai departe, dute la alta curva o sa iti treaca, stiu cum e ii faci o recenzie de aia urata la ea pe topic si gata..... Cand ai sa intelegi ca ele sunt doar curve nu ai sa te mai superi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.