Sari la conținut

Amyra 0721314067 �� 20 de ani, forme apetisante �

amyra20

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:medias
Postat

Mai mai rai mai sunteti si asa sunt fete putine in oras si ne luam de cele care vin, sa le facem sa numai vina. Numai rautate pe aici.

Amyra, astfel de oameni ar trebui ignorati. Sper sa nu iti faci o idee rea despre Sibiu doar pentru unu-doi care comenteaza aiurea.

• Like 2
  • Oras:București
Postat

Mai mai rai mai sunteti si asa sunt fete putine in oras si ne luam de cele care vin, sa le facem sa numai vina. Numai rautate pe aici.

Amyra, astfel de oameni ar trebui ignorati. Sper sa nu iti faci o idee rea despre Sibiu doar pentru unu-doi care comenteaza aiurea.

hei, clar nu.. fiecare pădure cu uscăciunile ei. Sibiu va rămâne orașul meu de suflet, aici mă simt liniștita. E un oraș frumos și cald.. dar nu pentru această meserie :*
  • Like 1
Postat

Am fost și eu la ea zilele trecute, este ce mai ok fata din toate punctele de vedere nota 9.Multumesc Amyra!!!

cu drag scumpul meu ! Mulțumesc și eu !
  • Like 1
  • Oras:Omniprezent
Postat

hei, clar nu.. fiecare pădure cu uscăciunile ei. Sibiu va rămâne orașul meu de suflet, aici mă simt liniștita. E un oraș frumos și cald.. dar nu pentru această meserie :*

Intr-un timp chiar mergea...dar se l o vreme tot mai multe fete spun asta. Nu știu cum de le-a pierit cheful de pizda sibienilor :))

• Like 2
Postat

Te astept si pe la Bacau! Arati ciment

Hihi, e bine că nu arăt beton :))) te puppp , poate o să ajung ❤
Postat

Dragilor știu că programul era până luni dar mâine voi încheia programul la ora 17:00, definitiv.

Vă pup și mi-a părut bine să vă cunosc ! Sper că v-am lăsat o amintire frumoasă! Îmbrățișări !

Postat

Dragilor știu că programul era până luni dar mâine voi încheia programul la ora 17:00, definitiv.

Vă pup și mi-a părut bine să vă cunosc ! Sper că v-am lăsat o amintire frumoasă! Îmbrățișări !

:(
Postat

Nicio problema...poatw vreodată totuși îți mai făci timp și pt noi. ;) Mult spor pe unde te duci!

• Like 1
Vizitator yoyo14
Reputație: 0
Postat

Buna Amyra

Prin ce oraș mai esti de găsit?

In Craiova ;)
  • Membru Premium
Postat

Mai este in Sibiu ?

A spus pe topicul ei din Timisoara ca nu va mai activa in Romania, dar nu se stie niciodata.

• Like 2
Postat

A spus pe topicul ei din Timisoara ca nu va mai activa in Romania, dar nu se stie niciodata.

Sunt la Oradea dragii mei, din păcate nu pot să fac operația .. deci voi mai activa prin Ro.
Postat

Sunt la Oradea dragii mei, din păcate nu pot să fac operația .. deci voi mai activa prin Ro.

Poate totusi, o zi sau doua mai treci si pe la noi... Anunti aici pe forum in avans ca vii in ziua x sau zilele x-y...si sa faca cei pofticiosi (printre care si eu) programarile dinainte. Cand vii aici, ai deja programarile facute.

Se deschide si noul mall, si Targul de Craciun...o sa ai si ce sa vezi ;)

• Like 3
Postat

Poate totusi, o zi sau doua mai treci si pe la noi... Anunti aici pe forum in avans ca vii in ziua x sau zilele x-y...si sa faca cei pofticiosi (printre care si eu) programarile dinainte. Cand vii aici, ai deja programarile facute.

Poate când ma întorc acasă trec și pe la voi, nu va promit nimic, dar dacă cerere este, voi veni ! Stau puțin in Oradea după plec la timișorenii mei !
Postat

Gândiți-va și dacă vreți sa vin îmi scrieți aici ! Pupici
  • Telefon: popescuandrei8888
  • Oras:Targu-Mures
  • Telefon: popescuandrei8888
  • Oras:Targu-Mures
Postat

Haide si la Targu-mures

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...