Sari la conținut

Natalia rusoaica Bragadiru McDonald's 0768391272

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Azi dimineata am avut programare la Natalia.A fost wow,nu am timp sa scriu recenzia acum,dar o voi face in cursul zilei de azi

Asteptam cu interes recenzia detaliata pt ca si altii o avem pe desfasurator!

• Minus 1
  • Oras:Da
Postat

Programarea am facut-o cu doua zile in urma pe whatsApps.Am vorbit din nou dimineata ca sa confirm programarea si mi-a trimis adresa completa..Natalia este o tipa inalta, sigur 180 si cam 70kg, arata bine la corp ,cu tate cam marimea 4/5 un pic lasate dar frumoase si bune de zmotocit.Este blonda cu parul scurt ,frumoasa la fata ,zambeste tot timpu, vorbareata,politicoasa.Am scos din portofel 200 si i-am pus pe masa si am inceput sa ma dezbrac,a adus imediat un prosop si l-a pus pe masa zicandu-mi ca daca vreau sa merg la dus sa iau si prosopul.I-am spus ca sunt dusat si am continuat sa ma dezbrac.O data dezbracat am inaintat catre ea si am luat-o in brate sarutand-o incet pe gat si primind din partea ei un fk de toata frumusetea.Am incercat sa-i desfac bodyul cu care era imbracata ,m-a ajutat si ea si intr-un final a ramas in costumul lui eva.Am continuat cu zmotocitul tatelor,cu mana la pizda frecand-o usor,ea se impingea in mine si-mi freca cu mana stanga pula si ma saruta neincetat pe gat.Am facut un pas inapoi si am pus-o in genunchi bagandu-i in gura.oooooooo ce o sugea ,o ungea cu saliva,o pupa,stie ce are de facut cu pula.I-am indepartat mana cu care tinea pula si am luat-o de cap si i-am bagat-o pana nu a mai avut unde sa intre.Ma tinea de cur cu ambele maini si ma tragea catre ea dar nu mai aveam unde sa intru pentru ca nu ramasese nimic afara,era cu nasul in burta mea.Dupa sexul in gura care a tinut in jur de cinci minute am ridicat-o de jos si am culcat-o in pat incalecand-o.Ne-am sarutat frenetic ea ma freca la pula eu o frecam pe ea la clitorix desfacindu-i lar picioarele,gafaia usor,gemea incet semn ca se excitase la maxim.M-am ridicat in genunchi si i-am bagat-o iar in gura,o tineam de cap cu o mana iar cu cealalta ma jucam cu tatele ei.Am coborat din pat si am pus-o in patru labe in pat cu fata catre mine care stateam in picioare langa pat.I-am infipt-o iar in gura si efectiv am futut-o in gura tinand-o si tragand-o de cap .O simteam in amigdalitele ei,asa am si terminat ,nu si-a retras capul pana nu am dat din mine si ultima picatura.Dupa ce am terminat mi-a spus ca ea nu face finalizare orala dar faptul era consumat.Asa ca mi-am cerut mii de scuze pentru ca nu am stiut,eu stiam ca face total deci era normal sa faca si cim.

Locatia 9 curata 

Gfe 10 

oral 10+++

normal,nu am facut

Este o femeie de nota 10 si o recomand cu mare placere celor care doresc o femeie cu corpul un pic implinit,nu grasa

Multumesc Natalia si luni te voi vizita iar pentru un sex total ca ai un cur de nota 10

Cadoul 200

• Like 6
Postat

Asteptam cu interes recenzia detaliata pt ca si altii o avem pe desfasurator!

Mergi repede la ea ca se muta in sect.5

• Oras:Bucuresti
Postat

Priza ne spune că "rusoaica" a lucrat si in Anglia.

Comentariul tau imi spune ca habar nu ai cu prizele. Priza aia se gaseste in Dedeman si alte magazine de profil ;) 

• Minus 4
Postat

Salutare, asa cum am promis fac recenzie rusoaicei Natalia.

Saptamana trecuta cum ma mai uitam pe publi vad anuntul ei ca nu mai era pe sect 5 ci pe sect 2 asa ca o sun sa vad despre ce este vorba. Nu raspunde la tel si zic hai sa ii dau mesaj pe whatsapp si ii spun ca vad anuntul pe sect 2 si daca este adevarat si daca am putea sa ne vedem. Imi raspunde dupa vreo 20min si ca da este in sect 2 la vatra luminoasa ii spun ok si fixam o ora.

Despre ea ce sa va zic o femeie, o milfa, o rusoaica in adevarul sens al cuvantului, inalta 170 usor plinuta adica ai pe ce sa pui mana pe buci, pulpe tate ok.

Cand am ajuns imi da adresa exacta cum intri pe vatra luminoasa in statie la 104 prima sau a doua scara, et inferior. Intrat facut cunostinta si am ramas placut surprins de cum arata rusoaica. Facut dus si ma arunc direct in pat cu maciuca facuta par cand o vede deja se cam lingea pe buze si incepe sa se eschiveze ca poate nu face deep.

Trecem la oral intai mai incet si incepe femeia sa bage scuipinol si incepe sa o indese usor usor si in acelasi timp eu o apasam din ce in ce mai tare de cap , pana cand scapa toata pe gat si de aici incepe femeia sa faca un oral putin mai hard care ma unge la suflet si dai frate direct in amigdale eram in al noulea cer. Am facut oral si intins pe pat si in genunchi si in picioare plm cum mi-a trecut prin minte femeia nu a zis nimic s-a conformat in totalitate si numai in deep am tinut-o de i-au dat lacrimile de tot si ii curgea mucii si ce imi mai placea .

Apoi am cerut un prez si am zis sa ii dau primul nr in pasarica si al 2-lea sa ii sparg cum trebuie curul. Am luat-o prima data in poz capra si am inceput sa-i dau stand pe vine ca sa intre cat mai adanc bai fratilor avea curul belea de imi venea sa io bag imediat in cur dar cum eram de excitat credeam ca-mi dau drumul in 30 sec si cer sa schimbam poz si cer umeri craci ca sa o bag pana in stomac si schimbam pozitia ridica femeia cracii in tavan o infig direct in pasa si se duce teava ii pun cracii pe umerii mei si efectiv pompam cu o ambitie de credeam ca perforez si patul si am simtit ca femeia are niste contractii usoare si apoi m-a strans cu picioarele de gat si sa ma traga de cur in ea am vrut sa ies dar am mai dat din cur de vreo 2-3 ori si am explodat in balon. Am mers sa ma igenizez si cand sa ies de la baie a inceput sa sune beleaua de tel si a trebuit sa plec urgent asa ca am ramas cu buza umflata ca nu am patruns-o si in cur.

Note:

Locatie: 8,5 curata, doar in singur gel de dus la baie, nu prea ai locuri de parcare decat vis-a-vis la megaimage;

Aspect: 8 femeie matura milfa rusoaica, inalta, sani mari, corpolenta care poti s-o futi fara mila, daca nu o futi tu te fute ea pe tine;

Oral: 9,5 neprotejat, face deep, atentie si la accesorii le ia le suge, nu am facut cim dar nu stiu daca face nu am intrebat,

Nornal: 9,5 protejat am dat in ea de am rupt patul si nu zis nimic mi-a placut ca duce bine rau de tot si eu am ditamai "capcaunul";

De vizitat: daca ramane prin zona evident, ca da;

Pret: 150 un nr aprox 30-35 min.

Sa auzim numai de bine si as fi cam tentant un gang-bang ca tot zicea ca vrea si poate cu 2 sau 3 insi odata.

Tu de fapt ai ditamai prostia sa te lauzi fara sa fi fost intrebt ! Daca esti zodia scorpion e de inteles! Oricum ai o imaginatie bogata :))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Tu de fapt ai ditamai prostia sa te lauzi fara sa fi fost intrebt ! Daca esti zodia scorpion e de inteles! Oricum ai o imaginatie bogata :))

S-a intamplat ceva? Ce nu-ti convine?
  • Like 6
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

S-a intamplat ceva? Ce nu-ti convine?

nu ii mai raspunde, e o clona activata pe scandal

• Like 6
Postat

Știe cineva cam în ce zile lucrează? Și între ce ore? În weekend?

Oricum o caut mâine, dar voiam să știu cam la ce sa ma aștept pe partea cu orarul...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salutare tuturor! Am vizitat-o si eu pe doamna, si voiam sa va intreb pe cei care au fost daca au sesizat ceva la fund, pare a fi niste hemoroizi sau greșesc eu?

• Like 2
Postat

Salutare tuturor! Am vizitat-o si eu pe doamna, si voiam sa va intreb pe cei care au fost daca au sesizat ceva la fund, pare a fi niste hemoroizi sau greșesc eu?

Up

• Like 2
Postat

Eu unul nu am vazut nimic si am fost la ea de 2 ori. Tu cand ai fost?
Postat

Eu unul nu am vazut nimic si am fost la ea de 2 ori. Tu cand ai fost?

Ieri am fost.. si am observat langa gaura fundului niste bucatele mici de carne crescute, pare mi se a fi hemoroizi. Intreb sa nu fie altceva, pentru piticul meu de pe creier

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sincer,fata este cam grasuta pentru oreturile acestea ,chiar daca are servicii bune.

Rog userii sa fie cat mai realii in notarea aspectului fizic,pentru ca,in acest domeniu este f important,iar umflatea notelor face ca ,de multe ori,sa pierdem timpul su nervii prin trafic ,iar candajungem sa gasim aktceva decat be asteptam!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Sincer,fata este cam grasuta pentru oreturile acestea ,chiar daca are servicii bune.

Rog userii sa fie cat mai realii in notarea aspectului fizic,pentru ca,in acest domeniu este f important,iar umflatea notelor face ca ,de multe ori,sa pierdem timpul su nervii prin trafic ,iar candajungem sa gasim aktceva decat be asteptam!

Ai vizitat o si tu?

Postat

Am facut aceasta precizare ca am observat ca mi sa înroșit capul penisului, de aseara, probabil ca este Candidoza.. nu am vazut apa de gura in baie..

Postat

Da, este plinuta bine, nu este definita sau slabuta, dar sa vede si din poze ca este durdulie, asa am zis si eu in recenziile facute, ai de ce sa apuci si pulpe si putina burda dar nu este hidoasa, iar una peste alta conteaza si serviciile. Am fost la fete super frumoase de le beai apa din pizda cum se zice, iar ca servicii dezastroase la oral te musca iar normal nici 5 cm nu bagai ca tipa ca o doare. Nu-ti plac femeile mature milf peste 35ani nu te duci treaba este simpla.

O seara buna sa ai.

• Like 4
Postat

Am facut aceasta precizare ca am observat ca mi sa înroșit capul penisului, de aseara, probabil ca este Candidoza.. nu am vazut apa de gura in baie..

Esti nebun, tu ai facut neprotejat?

Am facut protejat si eu nu am nimica, dar am fost cu o saptamana inaintea ta.

• Minus 1

Postat

Esti nebun, tu ai facut neprotejat?

Am facut protejat si eu nu am nimica, dar am fost cu o saptamana inaintea ta.

Doar oralul a fost neprotejat, restul oral+normal protejat.

Parca citisem si la tin ca oralul a fost neprotejat... sau ma înșel?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...