florinel01 Reputație: 202 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Sincer m-am îndrăgostit de ea și vreau sa fie la active.Pai cine te opreste sa faci turul Romaniei dupa ea...asa ca sa simti ca e activa
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2019 Pai cine te opreste sa faci turul Romaniei dupa ea...asa ca sa simti ca e activaUnul dintre motive esti tu. Pentru ca tre' sa stea sa-ti raspunda si nu poate sa conduca. Stii ca s-a schimbat legislatia si daca te prinde cu telefonul in mana, ai belit-o.P.S. Sper ca stii de gluma? 2
florinel01 Reputație: 202 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Unul dintre motive esti tu. Pentru ca tre' sa stea sa-ti raspunda si nu poate sa conduca. Stii ca s-a schimbat legislatia si daca te prinde cu telefonul in mana, ai belit-o.P.S. Sper ca stii de gluma?Exista tren,taxi,uber,clever,etc...etc
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2019 Exista tren,taxi,uber,clever,etc...etcNu cred ca ii iubirea chiar atat de mare incat sa dea toti banii pe taxi,uber,clever. Nu de alta, dar nu-i mai raman dupa aia bani pentru Katy. Parerea mea. Sau cine stie, colegul blaugrana o fi Ion Tiriac sub acoperire si banii nu-s o problema. 2
blaugrana Reputație: 999 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 14, 2019 Nu cred ca ii iubirea chiar atat de mare incat sa dea toti banii pe taxi,uber,clever. Nu de alta, dar nu-i mai raman dupa aia bani pentru Katy. Parerea mea. Sau cine stie, colegul blaugrana o fi Ion Tiriac sub acoperire si banii nu-s o problema.Nu sunt Țiriac și nu sunt o problema bani, dar am o fetita de 9 luni și mai rarut cu fetele frumoase. Sper sa mai câștig la pariuri ceva
blaugrana Reputație: 999 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 14, 2019 Nu cred ca ii iubirea chiar atat de mare incat sa dea toti banii pe taxi,uber,clever. Nu de alta, dar nu-i mai raman dupa aia bani pentru Katy. Parerea mea. Sau cine stie, colegul blaugrana o fi Ion Tiriac sub acoperire si banii nu-s o problema.Nu sunt Țiriac și nu sunt o problema bani, dar am o fetita de 9 luni și mai rarut cu fetele frumoase. Sper sa mai câștig la pariuri ceva
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2019 Nu sunt Țiriac și nu sunt o problema bani, dar am o fetita de 9 luni și mai rarut cu fetele frumoase.Sper sa mai câștig la pariuri cevaSa-ti traiasca! Stiu, sunt mai imporanti pampersii decat sanii si fundurile de domnisoare. Chiar daca sunt ele frumoase (domnisoarele). 3
blaugrana Reputație: 999 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 14, 2019 Exista tren,taxi,uber,clever,etc...etcȘtie ca sunt băieți faini în Timișoara și o sa vina ea.
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2019 Postat Noiembrie 19, 2019 Hellloooo!! 😘 Mai baieti 🤗 va pup si va multumesc pentru aceste cuvinte frumoase!Ma bucur ca va simtiti ok in compania mea! @cozonacq : Multumesc pentru recomandare! Te pup 😘 De maine sunt disponibila de la orele 12:00Aceeasi locatie, in Dumbravita, vis a vis de Kaufland! Pupici 😘🤗 va astept sa ne vedem/revedem P.S : raman pana sambata, saptamana viitoare ajung si in Cluj 🤗 P.P.S : serviciile si preturile raman aceleasi de pe pagina 1.
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Noiembrie 20, 2019 Hellloooo!! Mai baieti va pup si va multumesc pentru aceste cuvinte frumoase!Ma bucur ca va simtiti ok in compania mea! @cozonacq : Multumesc pentru recomandare! Te pup De maine sunt disponibila de la orele 12:00Aceeasi locatie, in Dumbravita, vis a vis de Kaufland! Pupici va astept sa ne vedem/revedem P.S : raman pana sambata, saptamana viitoare ajung si in Cluj P.P.S : serviciile si preturile raman aceleasi de pe pagina 1.PS -PPS:Vesti bune la patrat! 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Noiembrie 20, 2019 Hellloooo!! Mai baieti va pup si va multumesc pentru aceste cuvinte frumoase!Ma bucur ca va simtiti ok in compania mea! @cozonacq : Multumesc pentru recomandare! Te pup De maine sunt disponibila de la orele 12:00Aceeasi locatie, in Dumbravita, vis a vis de Kaufland! Pupici va astept sa ne vedem/revedem P.S : raman pana sambata, saptamana viitoare ajung si in Cluj P.P.S : serviciile si preturile raman aceleasi de pe pagina 1.PS -PPS:Vesti bune la patrat!
veresdan Reputație: 141 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Salut, In sfarsit, vesti bune.
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Dragutilor 😘Disponibila azi si maine pana la orele 00:00Pupiciâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Dragutilor 😘Disponibila azi si maine pana la orele 00:00Pupiciâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ Păcat că nu mai am bani de încă o partidă :laugh2 :kiss2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 21, 2019 Păcat că nu mai am bani de încă o partidă :laugh2 :kiss2Iti fac eu cinste cu o tura. Fata chiar merita. Cu varf si indesat. 3
veresdan Reputație: 141 Postat Noiembrie 22, 2019 Postat Noiembrie 22, 2019 Păcat că nu mai am bani de încă o partidă :laugh2 :kiss2Iti povestim noi experienta. 😂
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2019 Postat Noiembrie 22, 2019 Iti povestim noi experienta. Mulțumesc :D
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2019 Postat Noiembrie 22, 2019 Hello guys!😊Disponibila pana la 23:00 Pupici😘
skyrocket Reputație: 248 Postat Decembrie 10, 2019 Postat Decembrie 10, 2019 Numai discutii ampulea observ pe toate topicurile! Gasiti-va alt loc de chat-uit, asta e loc de lasat recenzii si eventual multumiri de la dame pentru ele! E o chestiune de bun simt pana la urma...
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2019 Postat Decembrie 17, 2019 Buna searaaaa!😊Dragilor, de maine pana sambata sunt disponibila in frumosul vostru oras!Pupici 😘
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2019 Postat Decembrie 17, 2019 Ai costum de crăciuniță? :D
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Postat Decembrie 18, 2019 Ai costum de crăciuniță? :DSincer, nu :)) P.S : disponibila pana la orele 23:00 Pupici 😘🤗
pif2017 Reputație: 4803 Postat Decembrie 18, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Decembrie 18, 2019 Buna searaaaa! Dragilor, de maine pana sambata sunt disponibila in frumosul vostru oras!Pupici Iar ne ocolesti scumpa Kataleya??Sa stii ca mai ai admiratori la Cluj ..... inca !! Si nu uita ca ai promis ca mai ajungi pe la noi. 1
pif2017 Reputație: 4803 Postat Decembrie 18, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Decembrie 18, 2019 Ai costum de crăciuniță? :D Eu te-as colinda , chiar daca nu ai costumaș de Crăciuniță !!! (Nu ma mai chinui să-l dau jos ! :) 1
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Postat Decembrie 18, 2019 Ne vedem in ianuarie 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum