x-uleasca Reputație: 32 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 9, 2014 Buna seara tuturor!! Satena 30 ani, ofer domnilor seriosi si manierati o experienta erotica deosebita plina pasiune si erotism materializate prin finalizari explozive!!!Sunt disponibila la mine in locatie unde locuiesc singura, intr-un ambient placut si curat...dar fac si deplasari!!!!Detalii la nr.: 0727 48 00 13 Servicii: Sex normal ,oral 70fin, 120oraSex total 100lei fin, 150 ora..Va pup si va astept... 2
dorian91 Reputație: 424 Postat Decembrie 11, 2014 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Decembrie 11, 2014 Buna seara dragi colegi de pacate carnale.Spre marea mea rusine,am fost la aceasta doamna,si chiar in doua ocazii, si nu am facut nicio recenzie. Sunt dispus sa accept toate castanele de rigoare pe care stiu ca le merit. Prima oara am fost anul trecut la Alina,daca nu ma insel era februarie pentru ca era zapada de vreun metro pe strada si am cazut in nas chiar inainte sa ajung la scara ei. Am sunat la nr afisat,am stabilit o programare in jurul pranzului,fata foarte amabila si placuta la voce. Ajung la ea,fac insa febra musculara pana la 4 ca ma gandeam ca nu mai sunt capabil de nimic. Stam putin la palavre, fata f amabila si deschisa la discutii.La actiunea propriu zisa incepe cu un oral f placut,cu atentie la zonele adiacente,desi caam suav si delicat pt mine, care prefer un hardcore(da stiu,am probleme). Dupa vreo 5 minute,poate mai mult cand am crezut ca incep sa zbor am trecut la anal,pentru care m-am si dus de fapt. F placut si stramt, fara mirosuri sau alte neplaceri. La runda a doua totul s-a derulat cam la fel. Note: apartament 10-curat,modern,pat mare si sanatos,dar nu recomand celor care au o problema cu scarile multe Fata 8- arata ok pt o femeie la 30 de ani,desi e rost de mult mai bine Oral 9- dupa ce mergi la anonna si dupa la ella,nu prea mai poti da cuiva 10 Anal 9-nu stiu ce ar fi trebuit sa fie pt 10,dar nu parea de 10 Gfe 7-8 Iar legat de a doua vizita s-a derulat identic si la fel,mai putin partea in care eu am picat cu nasul in zapada si mai eram si cu un amic si am facut cu randul. 8
zigo Reputație: 29 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 Care imagine ? P.S. Zigo, daca mai strici imaginea prietenei mele ....
x-uleasca Reputație: 32 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 9, 2015 Multumesc 😘 !! te mai astept si alta data cu mare drag!!!
x-uleasca Reputație: 32 Postat Februarie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 15, 2015 Poze noi din locatie, va pup si va astept !!! 4
cupidon2013 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2015 Oras:Cupidon Oras:Cupidon Postat Februarie 15, 2015 Bună, x-uleasca! Accepți sărutul franțuzesc?
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2015 Postat Februarie 15, 2015 Era de prevazut intrebarea...... 2
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2015 Postat Februarie 15, 2015 Era de prevazut intrebarea......Eu zic sa deschidem topic separat la intrebari si raspunsuri - Exista careva pe aici care sa-l sarute frantuzesc pe colegul Cupidon2013 ? 3
x-uleasca Reputație: 32 Postat Februarie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 27, 2015 Servicii:Sex normal (protejat) si oral 70fin, 120oraSex total (protejat) 100fin, 150oraProgram 11 am- 19pmDupa ora 19 primesc doar clienti cunoscuti! Pupicii 😘 2
geon90 Reputație: 936 Postat Februarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2015 mai usor cu postarile pe telegraf ca m am saturat sa ti vad anunturile valabil si pt restu de fete care folosesc program pt anunturi nu pot gasi nimic interesant din cauza ta si a 2 3 fete care abuzeaza de programu ala chiar asa foame mare e ? 3
x-uleasca Reputație: 32 Postat Martie 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 3, 2015 mai usor cu postarile pe telegraf ca m am saturat sa ti vad anunturile valabil si pt restu de fete care folosesc program pt anunturi nu pot gasi nimic interesant din cauza ta si a 2 3 fete care abuzeaza de programu ala chiar asa foame mare e ?😊
x-uleasca Reputație: 32 Postat Martie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 5, 2015 Programul meu 11..19, va pup si va astept cu servicii de calitate intr.un cadru intim si discret. Mentionez ca sunt singura in locatie. 1
x-uleasca Reputație: 32 Postat Martie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2015 💋💋💋
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 24, 2015 http://www.cta.ro/vad_anunt.php?id=310603&poza=AN_4_310603_image.jpg&idd=11 http://www.cta.ro/pozea/AN_4_310603_image.jpg http://www.cta.ro/pozea/MAN_1_310603_image.jpg http://www.cta.ro/pozea/MAN_2_310603_image.jpg http://www.cta.ro/pozea/MAN_3_310603_image.jpg http://www.cta.ro/images/icon2.gif Cadru intim, discret!!! Expira la data 31.03.2015 Afisari : 76Buna, sunt Alina, sexy cu forme voluptoase, am 30 ani, locuiesc intr-un apartament modern si curat, unde te astept pentru momente de neuitat!Ofer servicii de calitate superioara, asa ca te astept sa ne petrecem timpul intr-o oaza de liniste si relaxare...Ma poti suna de la ora 10 a.m. pana tarziu ora 20.00 p.m.Telefon:0727.480.013http://nimfomane.com/forum/topic/14294-0727480013-placere-maxima/page-7?do=findComment&comment=673441 Pret : 100.00 RON / mie intotdeauna mi-a placut alina....cu bune, cu rele, si-a introdus mai mereu link'ul de pe nimfomane in anunturile ei publicitare. adica fata nu s-a ascuns de realitatea serviciilor ei...chiar cu riscul de a fi transparent punctul de vedere al unor baieti care nu au laudat-o mereu. din punctul meu de vedere, cand iti pui link'ul de aici, esti macar seriosa fara de clientii tai...le oferi o impresie de ansamblui aproape de adevar. 3
x-uleasca Reputație: 32 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2015 4
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2015 bravo fetita...frumusele poze~!!! da' acu' ca ma gandesc...de ce nu m-ai asteptat asa ca in poze, cu cateva zile in urma....cand te-am vizitat???
x-uleasca Reputație: 32 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2015 bravo fetita...frumusele poze~!!! da' acu' ca ma gandesc...de ce nu m-ai asteptat asa ca in poze, cu cateva zile in urma....cand te-am vizitat??? ups , promit ca data viitoare ! 😘😘👄👄👄👄 1
skypexvr Reputație: 451 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2015 vad ca nu s-a schimbat prea tare ,tot pufoasa eculoarea parului,era blonda pe atunciservicii destul de okay,nu parea chiar profesionista poate a mai avansat de atunci locatie undeva pe tulcei la vremea aiaam ajuns pentru ca oferea anal in meniu 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2015 pufoasa si futacioasa~!!! mai ales in curuleana~!!!
x-uleasca Reputație: 32 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 2, 2015 vad ca nu s-a schimbat prea tare ,tot pufoasa eculoarea parului,era blonda pe atunciservicii destul de okay,nu parea chiar profesionista poate a mai avansat de atunci locatie undeva pe tulcei la vremea aiaam ajuns pentru ca oferea anal in meniu buna. Da mi-am schimbat culoarea parului. ,acum sunt satena, in privinta serviiciilor te astept ca sa te convingi daca am mai avansat. Te pup .
x-uleasca Reputație: 32 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 9, 2015 Alina 30ani.. Satena, matura, forme voluptoase, pot oferii domnilor manierati si cu bun simt, o intalnire deosebita, intr-un cadru intim, curat, unde vei avea parte de discretie totala!!!Te pup si astept telefonul tau !!! Nu raspund la nr privat!!!! Mai multe informatii la tel.: 0727480013
x-uleasca Reputație: 32 Postat Aprilie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 12, 2015 Paste fericit tuturor!!!
x-uleasca Reputație: 32 Postat Mai 7, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 7, 2015 buna ziua dragii mei! pentru o perioada de timp aprox o luna voi fi plecata din tara !!! va pup si o sa imi fie dor de voi 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum