gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 19, 2013 Nu deschid un topic de discutii. E doar o declaratie de ..... dragoste. Suntem la DG, deci imi pot permite ... luxul asta. Dap, M-am indragostit. Nu va zic de cine, pur si simplu .... m-am indragostit! Stiti cum e cand iti cade un ghiveci in cap de la etaj, cand tu mergi linistit pe strada? Cam asa a fost. Si sunt ....fericit. Habar nu am ce va fi. N-am nici un plan. Sau poate ca am dar nu va zic. Intai pentru ca nu e prea clar conturat, apoi pentru ca ... habar n-am!Viata e frumoasa! Sa o traitzi ...bine!Hai va pup! Tirbuson, Gogu Tirbuson PS: Oare s-o prinde ea despre cine vorbesc? Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2013 Super! ma bucur pentru tine. e si ea pe aici? Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Wow,cred ca asta isi merita locul la "Cea mai frumoasa declaratie de dragoste" .Un gest foarte frumos :clapp Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Here Oras:Here Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Saru-mana Lara, sper ca o sa inteleaga cine, ce si cum. Atata, ca pentru ea am scris si doar pentru ea! In rest , mutzam de .... sustinere! Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Iulie 19, 2013 Sa fie intrun ceas cu CUC! Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 19, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2013 Dap, M-am indragostit. Nu va zic de cine, pur si simplu .... m-am indragostit! Stiti cum e cand iti cade un ghiveci in cap de la etaj, cand tu mergi linistit pe strada? Cam asa a fost. Si sunt ....fericit. Habar nu am ce va fi. N-am nici un plan. Sau poate ca am dar nu va zic. Intai pentru ca nu e prea clar conturat, apoi pentru ca ... habar n-am!Viata e frumoasa! Sa o traitzi ...bine!Hai va pup! Oricum tu mereu ai fost indragostit de ceva. Acum a venit randul la o femeie. FELICITARI ( ei ))) ) PS: Oare s-o prinde ea despre cine vorbesc? Crezi ca putem cumva,asa intamplator...sa " o ajutam " putin sa-si dea seama ?))))Da un semn si afla imediat )))))) Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Nu deschid un topic de discutii. E doar o declaratie de ..... dragoste. Suntem la DG, deci imi pot permite ... luxul asta. Dap, M-am indragostit. Nu va zic de cine, pur si simplu .... m-am indragostit! Stiti cum e cand iti cade un ghiveci in cap de la etaj, cand tu mergi linistit pe strada? Cam asa a fost. Si sunt ....fericit. Habar nu am ce va fi. N-am nici un plan. Sau poate ca am dar nu va zic. Intai pentru ca nu e prea clar conturat, apoi pentru ca ... habar n-am!Viata e frumoasa! Sa o traitzi ...bine!Hai va pup! Tirbuson, Gogu Tirbuson PS: Oare s-o prinde ea despre cine vorbesc? Gogule, ce sa-ti zic: sa fie intr-un ceas bun! Sper sa te merite. Nu de alta, dar frumos esti, destept esti, devreme acasa esti, ce mai, barbatul ideal . P.S. Sper sa nu te superi, mai facem si noi cate-o caterinca. Link spre comentariu
antigoo Reputație: 456 Postat Iulie 19, 2013 Oras:no Oras:no Partajează Postat Iulie 19, 2013 Am si eu un frate la Timisoara. p.s. cred ca azi voi merge la buda de cateva ori. Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat Iulie 19, 2013 s-a legat la cap fara sa o doara!!!sa vezi cand ti-o citi recenziile gogule!!! Link spre comentariu
fanus Reputație: 29 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iulie 19, 2013 Daca fata e de pe forum, cam intuiesc eu de cine s-a indragostit colegul nostru... Ca nici nu aveai cum sa nu te indragostesti de ea, la cat e de frumoasa si cizelata..Eu zic sa-l lasam pe el sa ne povesteasca ce si cum... Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat Iulie 19, 2013 pai ne-a povestit odata Fanus,intr-o.....recenzie,daca mi se permite sa ii zic asa.Si uite-asa capitalistul Gogu....isi ia catrafusele si vine la noi in moldova!!! Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2013 ajunge ca mine sa faca naveta pentru vizite la amante Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Iulie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2013 Gogule, zi-ne daca i-ai facut recenzie, ca sa putem incepe votarea. Oricum @dinozauru, eu n-as vota ca tine. Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 19, 2013 Gogule asta inseamna ca nu ne mai delectezi cu recenziile tale? Oricum felicitari si bafta Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Gogule asta inseamna ca nu ne mai delectezi cu recenziile tale? Oricum felicitari si baftaEi nu. Scrie din amintiri si un an de zile (cel putin) tot ne mai delecteaza. Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Iulie 19, 2013 Oricum @dinozauru, eu n-as vota ca tine.Ei bre si matale, poate ma insel si io ca is batran si ramolit, dar poate o sa aflam de la Gogu la timpul potrivit, sau o sa descoperim fata care se retrage din activitate, ca doar nu o sa imparta el asa bunaciune si cu altii, o sa o tina numai pentru el. Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Welcome to the club, frate Gogu!Deunazi imi faceai niste urari, pe care imi face placere sa ti le intorc.Dragoste frumoasa iti doresc si eu! Sper sa ne vedem saptamana viitoare ca sa ne bem mintile si sa ne descarcam inimile.Am o banuiala despre cine e vorba, dar o tin pentru mine.Si, de final, ca sa-l parafrazez pe venerabilul Picon:Sa iubesti bine! Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2013 sa vedem care dintre fete se retrage in perioada urmatoare ...vedem daca dino a avut dreptate ))fire incinse nea tirbusoane Link spre comentariu
fanus Reputație: 29 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iulie 19, 2013 Daca nu s-o fi si retras fata.. Maestre Tire-bouchon, daca ai nevoie de nanash pe zona Galati-Bacau-Piatra-Neamt si zonele adiacente, sa stii ca poti conta pe mine.. Da sa nu fii prea scump la "cadou", ca nu am asa multi bani.. Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Hai si o melodie frumoasa pentru Gogu si pentru toti cei atinsi de fiorul dragostei: http://m.youtube.com/#/watch?v=R9N4tU1TkqQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DR9N4tU1TkqQ Sa fiti iubiti! Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Iulie 19, 2013 De la magic blue pentru Gogu si pentru toti cei atinsi de fiorul dragostei:http://www.youtube.com/watch?v=oYl0hSXLbpI&feature=player_detailpage Link spre comentariu
fanus Reputație: 29 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iulie 19, 2013 Si din partea lui... Fanus... Ce seara minunata mai spune-mi iubito odata,Mai spune-mi ca esti frumoasa si ca imi vei fi mireasa... http://www.youtube.com/watch?v=q870Bxta_is Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iulie 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2013 Mi s-a intamplat si mie GT. La tine sper si iti doresc ca sentimentul asta frumos sa fie reciproc. Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Here Oras:Here Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Hai dati-va-n dragostea mea ca sunteti mai siroposi ca mine! Si nu va zic nene nimica. Mai ales ca am vazut ce prieteni am, cum imi place si mie de cineva, e suficient sa deschid gura ca vor totzi ....programare.Raspuns: hai sictir!Si va pup!Doar Gogu azi! Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iulie 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2013 Esti cel mai tare ........ doar Gogu astazi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum