Sari la conținut

M-am indragostit

Postări Recomandate

• Oras:Here

Nu deschid un topic de discutii. E doar o declaratie de ..... dragoste. Suntem la DG, deci imi pot permite ... luxul asta.

Dap, M-am indragostit. Nu va zic de cine, pur si simplu .... m-am indragostit! Stiti cum e cand iti cade un ghiveci in cap de la etaj, cand tu mergi linistit pe strada? Cam asa a fost. Si sunt ....fericit. Habar nu am ce va fi. N-am nici un plan. Sau poate ca am dar nu va zic. Intai pentru ca nu e prea clar conturat, apoi pentru ca ... habar n-am!

Viata e frumoasa! Sa o traitzi ...bine!

Hai va pup!

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

PS: Oare s-o prinde ea despre cine vorbesc? :laugh2

Link spre comentariu

Dap, M-am indragostit. Nu va zic de cine, pur si simplu .... m-am indragostit! Stiti cum e cand iti cade un ghiveci in cap de la etaj, cand tu mergi linistit pe strada? Cam asa a fost. Si sunt ....fericit. Habar nu am ce va fi. N-am nici un plan. Sau poate ca am dar nu va zic. Intai pentru ca nu e prea clar conturat, apoi pentru ca ... habar n-am!

Hai va pup!

Oricum tu mereu ai fost indragostit de ceva. Acum a venit randul la o femeie.

FELICITARI ( ei :P))) )

Crezi ca putem cumva,asa intamplator...sa " o ajutam " putin sa-si dea seama ?:)))))

Da un semn si afla imediat :)))))))  

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Nu deschid un topic de discutii. E doar o declaratie de ..... dragoste. Suntem la DG, deci imi pot permite ... luxul asta.

Hai va pup!

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Gogule, ce sa-ti zic: sa fie intr-un ceas bun! Sper sa te merite. Nu de alta, dar frumos esti, destept esti, devreme acasa esti, ce mai, barbatul ideal :laugh2

P.S. Sper sa nu te superi, mai facem si noi cate-o caterinca.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati

Daca fata e de pe forum, cam intuiesc eu de cine s-a indragostit colegul nostru... ;) Ca nici nu aveai cum sa nu te indragostesti de ea, la cat e de frumoasa si cizelata..

Eu zic sa-l lasam pe el sa ne povesteasca ce si cum... :)

Link spre comentariu

Gogule asta inseamna ca nu ne mai delectezi cu recenziile tale? Oricum felicitari si bafta

Ei nu. Scrie din amintiri si un an de zile (cel putin) tot ne mai delecteaza.

Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Oricum @dinozauru, eu n-as vota ca tine.

Ei bre si matale, poate ma insel si io ca is batran si ramolit, dar poate o sa aflam de la Gogu la timpul potrivit, sau o sa descoperim fata care se retrage din activitate, ca doar nu o sa imparta el asa bunaciune si cu altii, o sa o tina numai pentru el. :laugh2

Link spre comentariu

Welcome to the club, frate Gogu!

Deunazi imi faceai niste urari, pe care imi face placere sa ti le intorc.

Dragoste frumoasa iti doresc si eu!

Sper sa ne vedem saptamana viitoare ca sa ne bem mintile si sa ne descarcam inimile.

Am o banuiala despre cine e vorba, dar o tin pentru mine.

Si, de final, ca sa-l parafrazez pe venerabilul Picon:

Sa iubesti bine!

Link spre comentariu

Daca nu s-o fi si retras fata.. ;)

Maestre Tire-bouchon, daca ai nevoie de nanash pe zona Galati-Bacau-Piatra-Neamt si zonele adiacente, sa stii ca poti conta pe mine.. Da sa nu fii prea scump la "cadou", ca nu am asa multi bani.. :hihat

Link spre comentariu

Hai dati-va-n dragostea mea ca sunteti mai siroposi ca mine! :laugh2

Si nu va zic nene nimica. Mai ales ca am vazut ce prieteni am, cum imi place si mie de cineva, e suficient sa deschid gura ca vor totzi ....programare.

Raspuns: hai sictir!

Si va pup!

Doar Gogu azi! :snap

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...