Sari la conținut

M-am indragostit

Postări Recomandate

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Doar Gogu azi! :snap

Gogule, ti-ai dat tirbusonul ca inel de logodna? si ai ramas doar Gogu? :laugh2

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Hai dati-va-n dragostea mea ca sunteti mai siroposi ca mine! :laugh2

Si nu va zic nene nimica. Mai ales ca am vazut ce prieteni am, cum imi place si mie de cineva, e suficient sa deschid gura ca vor totzi ....programare.

Raspuns: hai sictir!

Si va pup!

Doar Gogu azi! :snap

Ce sa facem Gogule, noi ne mai consolam uneori cu "siroposenile". Nu de alta, dar nu suntem atat de "la obiect" sau "punct ochit, punct lovit" ca si tine. Dar iti spun un lucru: toti ne bucuram cand unui confrate de-al nostru ii merge bine :laugh2. Si tie iti merge la dracului de bine. Insa sa nu te puna ala mic si negru (care nu e tzeposu) sa nu ma chemi la nunta, ca nu stiu ce-ti fac. Nu vreau nas, pentru ca asta ar insemna sa incerc eu primul mireasa, si nu ma bag, insa undeva in primul rand tot vreau sa ma pui. Cateva sute de Euro tot mai gasesc eu prin portofel. Si asta, chiar daca inainte ma duc sa-mi fac abonament la "clubul exclusivist al Randunicii". Si daca ma supar tare, tare, iti platesc si tie, asa ca bonus, un abonament acolo. Hai ca te tzuc, Gogule (azi fara tirbuson)!

• Oras:Here
Postat

Breee, mai usor cu nunta. Parca ati fi ...soacre! Pai am zis io asa ceva?

NU vreti voi sa ne lasati ...pe noi sa respiram un pic? S-o luam si noi ca omu' normal asa mai usor?

Multzam oricum tuturor pentru cuvintele frumoase.

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu pot sa cred Gogule! Te-a capacit si pe tine una? :lol: moldovianca aia? Ai vazut ce frumoasa e starea? Simti c-o iei razna ;) Bafta si sa fie reciproca! Sa fii iubit!

Postat

Bai nene ... mai calmati-va-ti!

Si io n-am zis nimic de nici o moldoveanca. Am zis de o femeie. Treaba mea care! Naaaaaa! Poate e din Papua Noua Guinee, cu belciug in nas ci inele pe gatul de strut. Da' daca-mi place mie ...... treaba mea.

Postat

Hai va las, ca lumea mai trebuie sa si munceasca!

Postat

Hai va las, ca lumea mai trebuie sa si munceasca!

Afriq, tu vezi ce-a scris Gogu?

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

:)))

Gogule, it happens to the best of us!! ;)

In rest, keep the faith!! :P

Postat

Felicitari, sa-ti fie de bine! 

Si eu si eu m-am indragosit. O fi ceva in aer in perioada asta, parca si leonidas zicea ceva pe undeva.

Enjoy it.

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Si eu m-am indragostit!!sigur e ceva in aer!!!!!

ps: felicitari Gogule, bravooo!!!!!eu personal ma bucur enorm!!! iubeste-o ca merita!!!!

• Oras:In a Bubble
Postat

Felicitari Gogu,Sophie si Randunica! Leonidas nu s-a indragostit...inca. :D :clapp

Postat

:laugh2  Nu stiu mai multe decat voi. Imi place insa sa vad oameni veseli pe forum,indragostiti! Ma binedispune si pe mine. :girly

Postat

Mmm ... ca bine mai e!!! Si eu, da' nu-i zic nimic. Sa nu sufle careva! Ramane intre noi, astia indragostitii. Bai, nene, da' multi mai suntem! Oare se ia? Sigur e cu transmitere sexuala. Aveti grija! Nu se vindeca decat cu tratament. Dar daca te tii de el, trece pana la urma. Uff, ce bine!

Postat

Ce ati facut mah? V-ati contaminat de la mine? Eu am fost primul, pacientul zero cum se zice in epidemiologie

Postat

Da, doctore, ne-ai prins! Si noi o iubim pe Sarlota TA. :D, dar nu (numai) de ea ne-am indragostit.

Sau unii mai cred ca indragosteala asta e ceva exclusiv? Acum, ca tot ai intrat in subiect si fiindca imi dau seama ca ma suge (nu ma roade) curiozitatea vin si te intreb: tot ca in prima zi va iubiti? Si daca da, care pe care? (gata, am terminat cu editatul, ca nu mai intelegeti nimic)

Postat

Fanebabane, chiar crezi ca era necesar comentariul tau? Daca cineva simte ceva frumos, eu as spune ca e de incurajat. Prea multi oameni sunt tristi si nefericiti.

Mi-ar parea rau sa se transforme topicul asta asa de dragut intr-o mocirla.

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

Si eu,si si eu,si eu  :D

post-62847-0-42707300-1374244119_thumb.jpg

Postat

Sophie, eu cand am zis ca ma numar printre indragostiti am vorbit foarte serios, in ciuda faptului ca sunt ironic. Si fac asta pentru ca ma simt cu morcovul adanc infipt, daca ma intelegi... De-asta l-am intrebat pe doctoru': "Care pe care?" E foarte greu sa gasesti un echilibru. Intotdeauna cineva iubeste mai mult. E ca mersul pe sarma. De fapt cu cat sunt mai indragostit, cu atat sunt mai ironic cand vorbesc despre asta. Vine ca o compensatie, ca o anticipare a dezvrajirii, pe care nu imi doresc sa o intalnesc niciodata. A nu se intelege ca sunt ironic cu cea pe care o iubesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...