Sari la conținut

M-am indragostit

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

nenea asta Cupidon e braconier rau de tot...nu poti sa fugi de el..

• Oras:bora bora
Postat

Hehehe, mie-mi spui? ;)

Tu esti exceptia care confirma regula sau invers,plm,ca nu mai stiu cum vine....unicatuleeeeeeeeeeeee :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce nashule esti invidios ca am valoare si halesc Sarlota, manca-ti-as? :lol:

Postat

Ce nashule esti invidios ca am valoare si halesc Sarlota, manca-ti-as? :lol:

Nu finule,eram doar curios, manca-ti-as.........sarlota :laugh2 

• Oras:Here
Postat

Eu nu regret niciodata nimic. Nici macar atunci cand gresesc. Daca gresesc. Macar e de invatat ceva din orice greseala.

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Sunt sigura ca e asa

Sofie, esti o dulce!!!

Este exact ceea ce-l caracterizeaza pe Gogu.

Postat

Sophie, cu respect. Ai fost extrem de aproape. Doar ca versiunea originala in franceza e .... mult mia buna.

Pup fata!

Postat

Poate totusi se sesizeaza cineva din staff....

Nu am nimic cu GT o spun clar ca sa nu existe discutii, dar nellu76 si maxxx80 au fost retrogradati ca au acordat +1 pentru un post de tip troll,

IAR cand un utilizator primeste de la altul 40 de puncte peste noapte asta cum se mai numeste.... 

nu ar trebui sa ia si in cazul de fata masuri pentru abuz.... zic si eu.... ca prea bate la ochi.

GT avea dimineata 960 iar acum are 1000, 40 de puncte au fost acordate de un singur utilizator, nu e greu de identificat, daca va uitati la profilul lui GT o sa va dati seama, este mereu ultimul care a dat +...

V

• Oras:In a Bubble
Postat

Ventrino,punctele respective sunt doar pe partea de recenzii. Deci nu cred ca poate fi abuz de puncte,atata timp cat sunt doar pe recenzii. Omului i-o fi placand modul de a recenza a lui Gogu.

Postat

Alta e problema se pot acorda prea multe puncte intr-un interval prea scurt. S-a mai discutat lucrul asta si aici este exemplul cel mai graitor ca acest sistem nu este bun.

Eu asupra acestui aspect am vrut sa atrag atentia, nu am nimic cu GT sau cu cel care i-a dat puncte.

Sa dai 40 sau 50 de puncte, iar ca sc doar 3 in decurs de 24h mi se pare aiurea....

eu sunt de parere ca Platinum sa poata acora 10, VIP 5, iar sc 3 ca si pana acum.

Pe forum este inflatie de puncte se acoda pentru orice, iar cazul de mai sus nu este singular. Acum ca s-au facut promovari cred ca o sa vedem tot mai des lucrul asta si fiecare o sa isi acode puncte unul altuia, doar pe anumite simpatii.

Postat

Acum stii cum e? Punctele nu conteaza chiar atat de mult. Sunt ca un Like pe Facebook.

Si eu am puncte.Insa cu ce ma incalzesc? Da,arata aprecierea domnilor fata de mine. Asta da. Insa ca beneficii,eu nu pot promova.

Postat

Ventrinosule ai cel mai mare plus din partea mea pentru spiritul de observatie :bow  :bow  :bow 

Si tu Ancuta....cu `pacifismul` tau deja incepi sa o dai in extreme....incearca sa te tii cat mai departe de anumite chestii care te depasesc...parerea mea!!!

VENTRINOSULEEEEE.....INCA O DATA NENE....RESPECTE FARA NUMAR....SI NU NUMAI DE LA MINE :bow  :bow  :bow 

P.S  ANCUTA,VEZI CA ALTII SI-AU FACUT UN TEL IN VIATA DIN A ACUMULA PUNCTE SI A SE COLORA CAT MAI INTENS....MA REPET...MAI DOCUMENTEAZA-TE!

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Ti-as da un plus/like pt post-ul de mai sus da imi e ca o sa inceapa sa-ti placa si o sa incepi sa le aduni :))) =))

Hai noroc si fi-ti-ar berea rece!!

Postat

http://www.youtube.com/watch?v=dbiIeIv0JJo

revin pe seara cu ultimele concluzii.....chiar daca m-am prefacut ca nu vad anushmite chestiuni pana acum,din respect pentru unii sau pentru altii.....consider ca a sosit momentul....deci stati in garda ca revin :laugh2  :laugh2  :laugh2

P.S nea shiva....sentimentul e reciproc nene....si berea se stieeeeeeeeeeee.....e brumata!!! :beex2

Postat

Alta e problema se pot acorda prea multe puncte intr-un interval prea scurt. S-a mai discutat lucrul asta si aici este exemplul cel mai graitor ca acest sistem nu este bun.

Eu asupra acestui aspect am vrut sa atrag atentia, nu am nimic cu GT sau cu cel care i-a dat puncte.

Sa dai 40 sau 50 de puncte, iar ca sc doar 3 in decurs de 24h mi se pare aiurea....

eu sunt de parere ca Platinum sa poata acora 10, VIP 5, iar sc 3 ca si pana acum.

Pe forum este inflatie de puncte se acoda pentru orice, iar cazul de mai sus nu este singular. Acum ca s-au facut promovari cred ca o sa vedem tot mai des lucrul asta si fiecare o sa isi acode puncte unul altuia, doar pe anumite simpatii.

:hihat  In primul rand te salut maestre Ventrino.

Apoi as vrea sa-ti spun ca nu sunt in totalitate de acord cu ce spui. Ai dreptate ca sa acorzi toate punctele tale unui singur utilizator nu este deloc in regula, dar nu sunt prea multe puncte, raportate la numarul zilnic de recenzii. Avand in vedere ca nu toti utilizatorii acorda puncte la recenziile noi, mai ales la cele ale ucenicilor, daca s-ar limita numarul punctelor la 5 respectiv 10 nu prea s-ar mai putea puncta nimic. Si ar ramane si mai multe recenzii nebagate in seama fata de cum sta situatia acum. Eu de exemplu mi-am epuizat zilele trecute cele 40 de puncte fara sa vreau neaparat asta. Si le-am acordat pe recenzii. Si nu doar pe Bucuresti, pe unde am citit ceva si mi-a placut am punctat, am punctat inclusiv ucenicii pentru ca asa mi se pare normal.

Cea mai buna solutie ar fi sa se ia masuri in cazul in care se sare gardul si se face abuz, dar pe de alta parte punctele de care beneficiem zilnic nu sunt chiar asa de multe...

Postat

:hihat  In primul rand te salut maestre Ventrino.

Apoi as vrea sa-ti spun ca nu sunt in totalitate de acord cu ce spui. Ai dreptate ca sa acorzi toate punctele tale unui singur utilizator nu este deloc in regula, dar nu sunt prea multe puncte, raportate la numarul zilnic de recenzii. Avand in vedere ca nu toti utilizatorii acorda puncte la recenziile noi, mai ales la cele ale ucenicilor, daca s-ar limita numarul punctelor la 5 respectiv 10 nu prea s-ar mai putea puncta nimic. Si ar ramane si mai multe recenzii nebagate in seama fata de cum sta situatia acum. Eu de exemplu mi-am epuizat zilele trecute cele 40 de puncte fara sa vreau neaparat asta. Si le-am acordat pe recenzii. Si nu doar pe Bucuresti, pe unde am citit ceva si mi-a placut am punctat, am punctat inclusiv ucenicii pentru ca asa mi se pare normal.

Cea mai buna solutie ar fi sa se ia masuri in cazul in care se sare gardul si se face abuz, dar pe de alta parte punctele de care beneficiem zilnic nu sunt chiar asa de multe...

Mai nea @mkaraxule,cand a fost banat nellu76 si maxxx80,de ce n-ai venit nene cu `sugestiile` astea???

Parerea mea nene: baga capul in pamant precum strutul si taci...........ca esti obosit!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...