Sari la conținut

catel explicatie

Postări Recomandate

Postat

al dedic acest topic la toti baietii care cunoaste situatia, si la fete

ba catel, manca-ti-as pula, ai vazut joker ? daca nu l-ai vazut sa te uiti

ba e faza aia cand isi imagineaza nebunu ca iese cu fata aia in oras, la restaurant, ca merge cu ea pe strada, ca e langa el cand e cu ma-sa la spital

ba manca-ti-as pula ta daca si tu ma suferi de acelasi lucru ??? mai stii cand ziceai ca ala cu conturi multe de fapt nu esti si tu si ca e un coleg de-al tau pe care il cunosti foarte bine ??? baaa nebunule daca ma tu postezi de pe edilul si emilcioran si de fapt tu crezi ca a postat colegu ??

ba sa te uiti la film si sa te gandesti bine de tot ca nu e de gluma

rog baietii care a vazut joker sa confirme daca nu 100% e cazul lu catelu, adevarat, am zis

Postat

al dedic acest topic la toti baietii care cunoaste situatia, si la fete

ba catel, manca-ti-as pula, ai vazut joker ? daca nu l-ai vazut sa te uiti

ba e faza aia cand isi imagineaza nebunu ca iese cu fata aia in oras, la restaurant, ca merge cu ea pe strada, ca e langa el cand e cu ma-sa la spital

ba manca-ti-as pula ta daca si tu ma suferi de acelasi lucru ??? mai stii cand ziceai ca ala cu conturi multe de fapt nu esti si tu si ca e un coleg de-al tau pe care il cunosti foarte bine ??? baaa nebunule daca ma tu postezi de pe edilul si emilcioran si de fapt tu crezi ca a postat colegu ??

ba sa te uiti la film si sa te gandesti bine de tot ca nu e de gluma

rog baietii care a vazut joker sa confirme daca nu 100% e cazul lu catelu, adevarat, am zis

baaai, stii ceva? si eo m-am gandit la catel cand am vazut aseara filmu, omul ala re tulburari grave la capatzana aia de se crede duane piatra ionson din sacramento california, dar defapt e un moldovean sociopat din braila, care baga sala si stereozii si umbla cu sute da mii da conturi pa un forum de curve.

in fond al anteleg pa el, si pa joker, sociopatii asi petrec mult timp imaginandu-si tot felu de fantezii, ma rog defapt psihopatii o fac mai des, ca ei sunt mai calculati, an timp ce sociopatii uneori reactioneaza impulsiv si chiar fac ceea ce asi imagineaza.

eo de exemplu mai demult ami imaginam sa ma duc la timisoara cu un borcan da acid si sa ma programez la mandra da stim noi cine care si-o luat pisici exotice si sa o salut cu un borcan da acid hidrocloric peste fatza aia a ei frumoasa, cu ocii albastrii de smarald verde, lol sa vedem care peste ar mai fii luat-o desfigurata sa o mai puna la produs, da desigur asta era doar an mintea mea, nu as face niciodata asta, ma rog altii au facut chestii mai amuzante de exemplu au cantat serenade supt balconu ei la 12 nopatea, folosind masina pestelui gabitzu pah post da instrument muzical

dar ce ziceam? a da. desigur, ashea cum am mai scris despre diferenta antre un sociopat si un psihopat, catel danel ics ics el, se ancadreaza perfect in tipografia sociopatului

Postat

danel ics ics el este rezultatul perfect a confirmarii: ce patesti atunci cand lasi societatea se pisa pe tine? primesti ceea ce meriti
hence, cuvandul SOCIOPAT, practic asta anseamana SOCIO - societate, si PATIE - boala mentala, deci o boala mentala creata de societate.
an cazu lu danel, obsesia lui cu pula lui mare imaginara, si toata lumea lui imaginara ca duane piatra ionson, agent la FBI, defapt este o lume imaginara a lui, a unui paznic la SRI, cu cateva cunostite de calculator, care sta pa publi24 si pa nimfomane si inventeaza recenzii la plesneala
apropo da recenzii la plesneala, oare ce mai face Misha, colega ? chiar nu l-am mai vazut pa doctor parnaie demult timp, cica si-a facut cont nou doar pentru a scrie recenzii, a trecut 1 luna si de la ultima sa recenzie, a fost doar la Misha? Mai sa fie, doctor panarama nu s-a mai andragostit da nico curva noua de peste 1 luna,
clar, cont real recenzie reala da ancredere, asa ca catelu ajutatoru da comunitate, apropo da psihopati, ce face o psihopata an timpu sau liber? scrie recenzii false colegei, hai da pizda ei degeaba a fost pestita da la 14 ani, ca nu stie nici sa pesteaca, mai bine se rezuma la suptu pulilor

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Camasha de fortza. Am zis

Vizitator mc hammer
Postat

Rugaminte la Daniel: deschide un topic despre vpn-uri si alte chestii similare, ca vreau sa intru pe netflix cu aipi de state.

Fa un bine comunitatii

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Pă cățel nu-l primeste nici la Obregia,ar trebui sa fie material de studiu in orice manual de psihiatrie

• Like 1
  • Minus 4
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Articolul nu este valabil și pentru România.

Nici cu xoxo nu mi-e rușine , este cam ciudat.

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Cum adica? Vreti sa spuneti ca prostitution si ion de la raion sunt unul si acelasi? Ca pidsadera si basescu nu erau doi oameni diferiti sau amun ra si toti aia nu au existat cu adevarat? 

Si nici acum, dediucristi nu a existat? si nici Cioran? si nici Edilul? Toate conturile astea sunt zamislirea unui singur nebun zis si Daniel catelu, pidsadera,ajutorul de comunitate, butonul de panica, moldoveanul de pe malul Dunarii?

Ajutooor, traiesc intr-un vis, sunt celebru scoate-ma de-aici!

sau

Sa ne sinucida cineva pe toti macar!

• Like 1
Postat

adevarat

omu asa mi-a zis.. ca ion da la raion e un coleg bun de-al lui pa care il cunoaste foarte bine !!! DING DING DING AICEA MI S-A APRINS BECULETU SI L-AM VAZUT PE JOKER CU AIA LA RESTAURANT DAR NEBUNU ERA DE FAPT SINGUR PE SCAUN IN RESTAURANT SI RADEA CA PROSTU LA SCAUNU GOL DIN FATA LUI LOL

• Membru Premium
Postat

Dați tot pe goarna aici și veți fi eliberați !

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator mc hammer
Postat

Cum adica? Vreti sa spuneti ca prostitution si ion de la raion sunt unul si acelasi? Ca pidsadera si basescu nu erau doi oameni diferiti sau amun ra si toti aia nu au existat cu adevarat?

Si nici acum, dediucristi nu a existat? si nici Cioran? si nici Edilul? Toate conturile astea sunt zamislirea unui singur nebun zis si Daniel catelu, pidsadera,ajutorul de comunitate, butonul de panica, moldoveanul de pe malul Dunarii?

Ajutooor, traiesc intr-un vis, sunt celebru scoate-ma de-aici!

sau

Sa ne sinucida cineva pe toti macar!

Mai poti?

• Oras:Aicisea
Postat
Nu ai nimic original.Ai supt replicile de tinichigii si piețari ale boschetarilor de pe nimfomane.com, mai ceva ca o lipitoare. Iesi pe balcon, poate iti improspatezi chelia cu ceva replici noi.

• Like 4
Vizitator mc hammer
Postat

Nu ai nimic original.Ai supt replicile de tinichigii si piețari ale boschetarilor de pe nimfomane.com, mai ceva ca o lipitoare. Iesi pe balcon, poate iti improspatezi chelia cu ceva replici noi.

Am un singur cap chelios, dar nu mai insista sa ti-l dau sa mi-l sugi.

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

intoarce-te acasa! Satul tau isi vrea idiotul inapoi.

Intra pe celalalt cont, repede pana nu te faci de ras

Postat
Puleleule, ai sange de sclav in tine, ca imediat te prezinti la apel.

Unde ai servit cea mai buna mancare chinezeasca cu paine?

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.