Sari la conținut

0725106794

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Vizitat, str Podului, fata se pare ca e cea din poze, micuta, corp frumos sani frumosi si tari, nu foarte frumoasa, locatie mica, reimprospatare am cerut prosop si mi-a dat un prosop umed de la alt confrate, actiunea: oral neprotejat, bunicel dar cam scurt nota 7, normal protejat banal, nu o poate introduce toata pt ca o durea , schimbat 3 pozitii si finalizat pe sani, nota 4 . Cadoul a fost 100, eu unul nu o sa revin

• Like 2
Link spre comentariu

Am fost la domnisoara si pot spune ca sunt putin dezamagit, dar la ce te poti astepta la 100 de lei. Serviciile ei on/op, np, anal nu am intrebat, fara cim...am stabilit ora.

Ajuns in locatie am dat de o fata cam la 160cm, nu prea frumoasa la fața..singurul lucu care o avantajeaza  sunt sanii care mi se par suficient de mari pt inaltimea ei. Am stabilit un numar, ofer 100, incepe cu on, bunicel, dar observ ca incearca sa ma termine si cer normal, ma intreaba cum vreau, zic pe la spate, ofteza si zice ca exact cum ei nu ii prea place. Surpriza abia acum urmeaza...in momentul introducerii vad ca se trage, se indoaie, se curbeaza si naiba stie ce ca abia daca reusesc sa bag capul..o intreb ca care e problema imi zice ca e de la prezervativ si ca o doare...raman confuz,zic hai sa schimbam pozitia in misionar, si acolo la fel..strange din picioare ,isi ridica bazinul de ziceai ca e virgina...imi zice apoi sa vina ea deasupra, reusesc astfel sa intraduc pe jumate sau poate chiar mai putin in conditiile in care e vorba de dimensiuni medii. Intr-un final finalizez in prez. Imi da jos prezervativul ma curata cu servetele umede

Locatia: garsoniera, baia cam mica si fara chiuveta, am primit prosop curat..fara miros de fum in camera, patul este ok si cam atat - nota 8

Atitudine: nu pare gen fast-fuck, nu vorbeste prea multe dar pe mine nu ma deranjeaza  - nota 8

Aspect: chip - nota 6, sani - nota 9, corp- nota 7 

Sex: on bunicel - nota 7, np aproape inexistent nota 4

Igiena: nu am simtit mirosuri suspecte...nu stiu daca a facut  sau nu  dus inainte - nota 9

Gfe: fara sarutari, fara mangaieri - nota 4

Recomandare: NU recomand decat pt un oral..macar daca ar face cim. Nu revin.

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...