Sari la conținut

Sonya BBW matura 0747526203

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O experienta, nu doar un serviciu!

Programarile se fac cu un minim de 30 de minute inainte. Din pacate nu iau primul venit, primul servit. Lucrez pe baza de programari si  o fac spre binele tuturor. Cei care fac programare si nu o onoreaza ( fara sa anunte),  nu vor mai putea sa ma gaseasca de pe acel numar de telefon.

Clar nu sunt pe toate gusturile. In titlul topicului scrie clar: matura BBW. Nu-s pe gustul tau... treci mai departe si basta!

Prefer domnii manierati, carora le pot oferi ceva memorabil.

Servicii: 

Oral normal si anal.

Doar oralul se poate neprotejat; ( in functie de igiena si dispozitia mea) Cine insista altfel, primeste block instant.

Cunilingus/anilingus- activ si pasiv ; Fk, mangaieri, atingeri erotice Detin jucarii pentru diverse fantezii. Nu ofer URO si nici dominare.

Fac masaj prostata ( grecesc) Finalizare; cim/cof/cob - permise ( DAA! finalizare orala! pe fata si pe corp)

Anal este la extra pret- + 50

30 min 150

60 min 250

Recenzii despre mine si serviciile mele  de la Cluj:

https://nimfomane.com/forum/topic/106561-sonya-doamna-matura-0747526203/

sau recenziile mele :

https://nimfomane.com/forum/topic/124962-sonya-matura-recenzii-cluj/

Ceva recenzii sumare, mai gasiti in alte orase vizitate: Arad, Oradea si Baia Mare ( Sonya BBW doamna matura)

Poze gasiti  in recenziile de la Cluj  in paginile 2/6/8... etc. ( Pentru ca la Cluj am activat cel mai mult)

Imi puteti scrie in PM sau mesaj pe w.up pentru programari. Nu stau sa va conving eu ce si cum; nu duc discutii pe w.up sau 'confirmari' video'. Aveti aici absolut cam tot ce e nevoie de stiut inainte de a ma aborda.

XXXX

.

Vizitator
Postat

Buna mureseni,

Am ajuns din nou la voi. Pe astazi nu mai e loc de programari dar.. de maine dupa 10.. se pot face!

Fac programari limitate... si sunt la Mures pana sambata.

Locatia Brasovului 1

Din pacate nu pot raspunde tuturor prin SMS sau pe W.up- pentru un simplu "buna"!

Scrieti va rog mai mult de atat, daca va intereseaza sa ajungeti la mine!  Detalii aveti aici in nimfomane.... cred, suficiente!

XXX

Vizitator
Postat

Multumesc mureseni!

Vizita mea la voi se incheie astazi si se pare ca pe seara am iarasi programari serioase deci program full deja! ;)

Multumesc de seriozitate celor ce si-au facut programare si au respectat programarea.

Celor cu ' buna/cu anuntu' si texte de gen 'cf frumusik'... imi pare rau, nu raspund la asa ceva!

Voi reveni la Mures de cate ori o sa am ocazia pentru ca am intalnit oameni minunati, din nou! Va sarut cu drag!

XXX

Vizitator
Postat

Buna seara mureseni,

din 28 noiembrie voi reveni in Mures pentru cateva zile.

Locatia: str.Brasovului 1.

Lucrez doar pe baza de programari. Limitate, pentru calitate!

Programarile se pot face prin PM sau wats up. ( Daca ne stim deja, se poate si prin SMS sau apel vocal.)

Abia astept sa va revad! 

XXXX

Vizitator
Postat

Uneori proprietarii de regim hotelier sunt neseriosi si inventeaza tot felul de minciunele... 

Din pacate nu am gasit alta locatie la Mures, iar aceea unde aveam 'rezervare confirmata'...  mi-a anulat sub diferite pretexte. Nu voi putea ajunge la Mures. :(

Va cer scuze mii de scuze!

XXX

Vizitator
Postat

Sper de data aceasta sa fie cu noroc si de cuvant!

Din 6 februarie voi reveni la Mures- locatia : BuleVardul 1848 -19. Vizita v-a fi de un minim de 5 zile!

XXX

• Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
Postat
Acum 6 ore, advert129 a spus:

Sper de data aceasta sa fie cu noroc si de cuvant!

Din 6 februarie voi reveni la Mures- locatia : BuleVardul 1848 -19. Vizita v-a fi de un minim de 5 zile!

XXX

In sfârșit, de când așteptăm o doamnă adevărată, te pup

Vizitator
Postat

Disponibila in Mures- B.dul 1848 DOAR cu programari!

Astazi este posibil sa am full deja-de maine insa, dupa ora 9....pot face programari.

UN pic ALTFEL!

Programarile se fac prin Wats up! SMS- daca ne stim sau PM

Foarte rar ma puteti gasi la telefon in apel.

Cer si ofer respect! Poze si serviciile imi sunt afisate cu siguranta in acest topic- Nu cereti va rog altele pe wats up.

Cadoul se ofera in primele 5 minute ale intalnirii.

Programarile se confirma cu 15 minim inainte! -E bine sa confirmi ca sa nu trebuiasca sa astepti aiurea~

Nu iau 'primul venit , primul servit'- Iertare... dar nu ofer servicii la duzina!

Daca doresti sa ma cunosti si sa ai parte de ceva memorabil... incearca si fa o programare!

XXXX

Vizitator
Postat

Terminati cu prostiile! Nu sunt cat Casa Poporului!

E clar BBW nu inseamna nimic mic, sau slim! Sunt o femeie buna!

Daca va plac skiny sau slim... ori tinerele, treceti mai departe!

DOAR cu programari! B.dul 1848 . La voi pana joi seara

Programul este 9-20 Dupa ora 20 primesc doar persoane cunoscute deja.

_DSC6427_resize.jpg

Vizitator
Postat

****  INDISPONIBILA in Mures  ****

Va multumesc de vizite si sper sa ne revedem curand. Voi anunta aici cand revin!

XXX

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...