vitesse17 Reputație: 477 Postat Octombrie 17, 2019 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Postat Octombrie 17, 2019 La 17.10.2019 la 17:25, picon a spus: Și unde o să publici ... studiul ăsta?Poate publica aici, sa vada toata lumea :) La 17.10.2019 la 14:41, vistantric a spus: Ce este privat în discuția respectiva îmi spui și mie? Pai daca vb. cu cineva deja se stie ce ai spus... nici nu poate sa fie vreo discutie "privata" La 17.10.2019 la 15:30, timidu23 a spus: eva4u e foarte ciufuta..cred ca ia trecut pragu numai puli batrane..are nevoie de una tanara sa o revergoreze..Eva nu glumeste cu legile tarii si regulamentele militare. O avanseaza astia... mai stii ? Cred ca la ea in casa totul e la linie, ordine impecabila. 1
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 La 17.10.2019 la 18:47, filofteu a spus: Nu stau doar in US, dar hai sa fiu de acord cu tine. Poate ajuta cu self istimul. Hai, fuga la alimentara. Self what?!A naibii engleza asta americana! :slap2 :laugh2
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 La 17.10.2019 la 19:12, armandina a spus: Self what?!A naibii engleza asta americana! :slap2 :laugh2 Le tot incurc. N-am de unde sa stiu engleza. Baga tare pe subiect, ca doar n-am lins-o eu eu p.zda pe tantrica. Ai tot dreptul aici, iti dau asta.
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 La 17.10.2019 la 19:17, filofteu a spus: Le tot incurc. N-am de unde sa stiu engleza. Baga tare pe subiect, ca doar n-am lins-o eu eu p.zda pe tantrica. Ai tot dreptul aici, iti dau asta. Nu ma mai invidia, ti-am spus, insista, poate te lasa si pe tine una... :laugh2What a piece of mythomaniac shit! :pope
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 Macar nu-s vai de p.zda mea La 17.10.2019 la 19:25, armandina a spus: What a piece of mythomaniac shit! :pope Da, sunt. Chiar ce ai scris. Ia baga si tu poze, ca m-am saturat sa le tot fur si sa le postez p-aici si mai presus de toate, is curios in ce mizerie te zbati. Astept, astept, Madi. #faranailoane.
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 La 17.10.2019 la 19:32, filofteu a spus: Macar nu-s vai de p.zda mea Da, sunt. Chiar ce ai scris. Ia baga si tu poze, ca m-am saturat sa le tot fur si sa le postez p-aici si mai presus de toate, is curios in ce mizerie te zbati. Astept, astept, Madi. #faranailoane. Asteapta. ;)La tine in satra munca cinstita este pentru fraieri, cunosc, nu-mi reaminti ca esti un tigan basit cu internet.Era ceva de tine - erai la futut.
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 Iarta-ma ca-mi permit, dar esti cumva o parlita careia-i e rusine sa posteze un rahat de poza? Pentru ca mizerie, nu?
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 La 17.10.2019 la 19:46, filofteu a spus: Iarta-ma ca-mi permit, dar esti cumva o parlita careia-i e rusine sa posteze un rahat de poza? Pentru ca mizerie, nu? Latri in directia gresita, nu sunt tiganca sa ma laud si nici nu vand nimic.Cand faceam psihologie inversa erai la gradinita, mai incearca.
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 La 17.10.2019 la 20:00, armandina a spus: Cum ai ajuns de la psihologie inversă la nailoane 'pă' Bucureşti?
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 La 17.10.2019 la 20:41, filofteu a spus: Cum ai ajuns de la psihologie inversă la nailoane 'pă' Bucureşti? E treia oara cand vad cum aberezi de nailoane, ce ai consumat?
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 La 17.10.2019 la 17:25, picon a spus: Și unde o să publici ... studiul ăsta?La Obregia...isi sustine doctoratul !!!
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 La 18.10.2019 la 5:46, armandina a spus: ce ai consumat? Pătlăgele. Le primesc gratis, aşa că nu pot decât să presupun că iar au băgat la executare silită vreo companie tâmpiţii aştia pentru care lucrez. Să le tot aducă bre, pentru că cică trebuie să-mi controlez greutatea. https://i.imgur.com/eZpU5qA.jpg Ei şi tu acum. Misticismul nailoanelor, chiar vineri. Plus o numaratoare. Nailoane d-alea classy, Madi. Negre. Sunt folosite pentru fotoşiutinguri, de către domnisoarele în jur de 40 ani, pentru că pun in evidenţă şuncile. Cum a fost viaţa ta de alimentaristă, hm? Ai arborat şi tu vreun zâmbet de autosatisfacţie când ţi-a lăsat cineva restul? Vreau să ştiu.
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 La 18.10.2019 la 18:11, filofteu a spus: Pătlăgele. Le primesc gratis, aşa că nu pot decât să presupun că iar au băgat la executare silită vreo companie tâmpiţii aştia pentru care lucrez. Să le tot aducă bre, pentru că cică trebuie să-mi controlez greutatea. https://i.imgur.com/eZpU5qA.jpg Ei şi tu acum. Misticismul nailoanelor, chiar vineri. Plus o numaratoare. Nailoane d-alea classy, Madi. Negre. Sunt folosite pentru fotoşiutinguri, de către domnisoarele în jur de 40 ani, pentru că pun in evidenţă şuncile. Cum a fost viaţa ta de alimentaristă, hm? Ai arborat şi tu vreun zâmbet de autosatisfacţie când ţi-a lăsat cineva restul? Vreau să ştiu. Recunoaste, ti-am dat sanse ca nimanui, erai revolatat ca nu te inteleg... Bati piua.Unul inteligent vedea ca nu merge cu abordarea X si aplica Y... Nu tu.Te las, poate gasesti femeia atrasa de magari. ;) M-am simtit extraordinar la magazin! Conversam in rusa, am intalnit persoane incantate ca si mine sa vorbeasca in Romania rusa perfecta...Restul e can-can.Succes!
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 Domnisoara Amadi, eu ma pregatesc pentru weekend. Esti bine si calduta?
black bird Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 La 17.10.2019 la 15:09, nibeficuk a spus: Vis, ia o foaie, un pix și notează: discuția este între tine și persoana respectivă, adică privată, indiferent de subiect. Tu ai postat această discuție pe un forum public. Dacă ai postat discuția aici fără acordul presoanei respective, atunci tu i-ai cam încălcat niște libertăți... asta așa, că tot fluturi tu libertatea ta în postările tale... O zi bună și mult succes!O dar cum va preocupa lberalitatile doar selectiv? Tot forumul are la baza incalcarea...pt ca se iau la puricat anunturi..pe care posesoarea le poate dori anulate la un moment dat..dar..surpriza de pe nimfomane nu se sterg. Sunt poze si detalii care conduc la identificarea persoanelor si a locatiilor..Asta nu va mai deranjeaza??Dar va deranjeaza o discutie care nu va afecteaza. De fapt nu stiti cum sa mai jigniti si atacati un user pe care nu-l suportati..dar care user de fapt nu va deranjeaza cu nimic.Vad de pe conturi rosii..niste rautati de-mi vine greu sa cred ca o femeie scrie de fapt.
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 La 15.11.2019 la 1:43, black bird a spus: O dar cum va preocupa lberalitatile doar selectiv? Tot forumul are la baza incalcarea...pt ca se iau la puricat anunturi..pe care posesoarea le poate dori anulate la un moment dat..dar..surpriza de pe nimfomane nu se sterg. Sunt poze si detalii care conduc la identificarea persoanelor si a locatiilor..Asta nu va mai deranjeaza??Dar va deranjeaza o discutie care nu va afecteaza. De fapt nu stiti cum sa mai jigniti si atacati un user pe care nu-l suportati..dar care user de fapt nu va deranjeaza cu nimic.Vad de pe conturi rosii..niste rautati de-mi vine greu sa cred ca o femeie scrie de fapt.Aștept să mă inviți la o discuție între patru ochi despre ce mă deranjează și ce nu mă deranjează. Și ai de pe acum acordul meu să postezi discuția aici. Vă doresc o zi minunată!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum