Sari la conținut

0766356753 alina reala new in zona

Postări Recomandate

Postat
lina reala new in zona❤❤❤

Valabil din 17.10.2019 15:33:02
Repostat automat

Descriere Matrimoniale

Buna baieti, sunt o fata comunicativa si vesela, dornica de clipe de neuitat alaturi de tine, tot ce trebuie sa faci este sa ma suni si sa stabilim ceva ce ne poate face pe amandoi sa ne simtim bine pentru un moment, sunt foarte discreta si te astept langa mine. Pupicei dragilori

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Mi se pare ca acoperă un tatuaj în noile poze. Imi rămâne totuși dilema zonei, Obor🙄🙄....!

Postat

Eu am fost la ea acum 2 luni cand era in militari residence. Cea mai proasta experienta. Pozele sunt adevarate. Fata este foarte draguta. In schimb atitudinea ei lasa de dorit. Sta pe telefon in timpul actului si mi-a zis dupa ce i-am dat banii si m-am dezbracat, ca ea sta doar capra. Am insistat sa stea in alta pozitie dar mi-a inchis gura cu : am zis ca stau doar capra! Si pe un ton nesimtit de parca ea ma platit pe mn :))) nu am patit niciodata asa. Pacat de frumusetea ei. Am cautat sa termin mai rpd si sa plec. E de evitat! Spor la futut!

• Like 3
  • Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 1/1/2021 at 12:04 PM, undercover89 said:

Eu am fost la ea acum 2 luni cand era in militari residence. Cea mai proasta experienta. Pozele sunt adevarate. Fata este foarte draguta. In schimb atitudinea ei lasa de dorit. Sta pe telefon in timpul actului si mi-a zis dupa ce i-am dat banii si m-am dezbracat, ca ea sta doar capra. Am insistat sa stea in alta pozitie dar mi-a inchis gura cu : am zis ca stau doar capra! Si pe un ton nesimtit de parca ea ma platit pe mn :))) nu am patit niciodata asa. Pacat de frumusetea ei. Am cautat sa termin mai rpd si sa plec. E de evitat! Spor la futut!

Mersi de avertisment! 😎

• Minus 1

Postat

Am vizitat anul trecut o tipa Alina pe rezervelor in Militari și era chiar buna fata. O fi aceeași? Era de super vizitat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...