Sari la conținut

Andreea_Milf 0770823169

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, arkanas a spus:

azi se mai poate?

Tot prost ai rămas? Tot sarac si fara credit aa scrii pe whatsap? Cand fata scrie cat se poate de clar si sa înțeleagă tot prostul ca programările doar pe whatsap se fac. Dar deh, tu esti cel mai prost din curtea scolii si vrei sa dovedesti asta cu orice pret. Merfi la centuristele tale pe care le adori si tot deschizi topice pentru "ieftinaciuni". Nu ai tu bani de Andreea

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

S-a intamplat ceva? Aveam programare la ora 12.00?! Am lasat mesaj, am sunat, nimic!?

• Telefon: 0740900708
  • Oras:Brașov
  • Telefon: 0740900708
  • Oras:Brașov
Postat
Acum 3 ore, Andreea44 a spus:

Bună dimineața!

Disponibilă 🤗🤗🤗

Astăzi pana la cât?

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Salutare domnilor! Vreau sa las si eu o recenzie doamnei si sa ii multumesc pentru servirea ireprosabila! 
Am apelat la serviciile doamnei acum cateva zile facand programarea pe whats app cu cateva ore inainte. Doamna raspunde prompt si respecta programarile, m-a dirijat cu calm spre locatie si dupa intrare m-a servit cu apa (atat am dorit, se poate alege si cafea sau suc). Dupa a urmat dusul de riguare, eu apoi ea, si actiunea. 
Am ales pachetul cu squirt, il recomand, se implica la oral si normal, are pasarica stramta si stie sa lucreze la contre. 
Doamna este milf, putin plinuta dar pentru mine este in parametrii, acum depinde de preferintele fiecaruia. Nu te grabeste, locatia este curata iar ea este o prezenta placuta. De revenit, da, halat 300, o ora si ceva cu totul. Zi buna!

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, xxx_maniac a spus:

Salutare domnilor! Vreau sa las si eu o recenzie doamnei si sa ii multumesc pentru servirea ireprosabila! 
Am apelat la serviciile doamnei acum cateva zile facand programarea pe whats app cu cateva ore inainte. Doamna raspunde prompt si respecta programarile, m-a dirijat cu calm spre locatie si dupa intrare m-a servit cu apa (atat am dorit, se poate alege si cafea sau suc). Dupa a urmat dusul de riguare, eu apoi ea, si actiunea. 
Am ales pachetul cu squirt, il recomand, se implica la oral si normal, are pasarica stramta si stie sa lucreze la contre. 
Doamna este milf, putin plinuta dar pentru mine este in parametrii, acum depinde de preferintele fiecaruia. Nu te grabeste, locatia este curata iar ea este o prezenta placuta. De revenit, da, halat 300, o ora si ceva cu totul. Zi buna!

Mulțumesc 💋💋💋

Postat

Bună dimineața!       DISPONIBILĂ 🥰🥰

Programarile doar pe WhatsApp 

Tel 0770823169

Va îmbrățișez cu drag🤗🤗🤗

• Inimioara 1
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat
Acum 4 ore, Andreea44 a spus:

💕Bună dimineața!💕

Disponibilă de la 11-20💋

Screenshot_20230220-085045_Gallery.jpg

Arăți bine 🥰🥰

• Minus 1
Postat
Acum 13 ore, Andreea44 a spus:

💕Bună dimineața!💕

Disponibilă de la 11-20💋

Screenshot_20230220-085045_Gallery.jpg

Uuuiiii mama❤️❤️ Ce ținută yummy yummy 🌹 de abia aștept sa mai gust din tine ❤️❤️❤️ te pupic😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

Bună dimineața!😘

Disponibilitate ora 11-20😘

Programările doar pe WhatsApp:0770823169

Sa aveți un weekend minunat 🤗🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat

Salutare. Vizitat astazi pe Andreea. Programare wapp respectata.

Locatie top city. Ap curat baia dotata cu tot ce trebuie.

Andreea e o MILFa veritabila, draguta, sociabila si foarte rabdatoare.
Curata, frumos mirositoare m-am simtit foarte bine in compania ei. Cred ca ne potrivim ca fire sau se muleaza ea pe client. 
La fata si la corp e faina, sanii maricei cu sfarcuri erectibile.

Recomand celor care cauta o femeie ca ea. Tarif:150/fin

Vizitator
Postat
Acum 16 minute, Victor_SB a spus:

Nu te contrazic, este faina Andreea si draguta insa daca era mai accesibila ca pret...

Daca 250 de lei ti se pare mult... Nu stiu ce sa mai cred ca ai nevoie pentru bugetul tau

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...