Sari la conținut

Eve 0729681312

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Discreta cu mult bun simt si bune maniere, ofer companie intima domnilor maturi si generosi care sunt in cautarea unor momente de relaxare. a1.75m, 60kg, rafinata, curata, si rabdatoare te astept la mine sa experimentam sexul te astept la mine in locatie intr-un ambient intim si placut pentru ati satisface placerile.mici fantezi,diferite poziti .. poze reale.nu fac deplasari am o locatie discreta, curata, la baie prosop curat, gel de dus...etc ofer si pretind discretie si igiena. nu raspund la numar privat. Imi rezerv dreptul de a imi selecta clienti...💋💋💋

Oral (neprotejat in functie de igiena )
Normal PROTEJAT
plus alte fantezi (69, Dominare, footjob, Cunni...)
Incall: (in locația mea)
*150 lei finalizarea / 250 lei o ora cu doua finalizari (oral/normal

• Like 3
  • Telefon: 0744304468
  • Telefon: 0744304468
Postat

Asteptam pozele cu viu interes pentru a putea lua o decizie informata  :feet

• Oras:*
Postat

Locatie? Accepti finalizare orala, faciala? Inghiti? Anal?

Fara informatiile minime de interes, nu vad de ce ar suna potentialii clienti.

Seara buna!

Postat

Normal PROTEJAT

*150 lei finalizarea / 250 lei o ora cu doua finalizari (oral+normal)

NU FAC DEPLASARI

Discreția este maxima,

Pentru programări sau alte întrebări te rog să mă suni. Am foarte multe mesaje pe Whatsapp și nu pot răspunde la ele în timp util.

DISPONIBILITATE : de Luni până Duminică in intervalul orar 11:00 - 02:00

( în funcție de programari).

Multumesc pentru atentie si intelegere si te astept la mine daca esti interesat.

Cu drag Evelin

• Like 1
Postat

Și locația e in Madrid, Chicago, Botoșani, Sao Paolo?

E așa de greu sa precizezi nenorocita de locație?

• Oras:Mount Rainier
Postat

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/23/1c3b7992c049d19ec918814102020df7-full.jpg

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/23/930410a85649b3c6ffed513db1c80dd6-full.jpg

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/23/d51362f36b17c6d9baac10fd16607731-full.jpg

• Like 9
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/23/1c3b7992c049d19ec918814102020df7-full.jpg

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/23/930410a85649b3c6ffed513db1c80dd6-full.jpg

E bună asta mică!

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/23/d51362f36b17c6d9baac10fd16607731-full.jpg

• Like 2
Postat

RECENZIE:
Aspect: 8.4 (chip: 8 / corp: 8.8 domnisoara frumusica undeva la 1.70cm , ochi caprui, par negru lung, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, piele alba ca varul)
Oral: 8.2 (neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, slow, batai peste gurita, incearca deep, se ineaca cu ea)
Normal: 8.4 (protejat, se implica, accepta pozitii, docila , ii place)
Gfe: 8.8 (pare timida la inceput, se aprinde repede pe parcus, saruta pe corp, FK/DFK da)
Atitudine: 10 (umpic timida, placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)
Halat: 250 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Vazand anuntul Eveline Eve pe forum, am zis sa o cunosc, asa ca am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in a doua parte a lunii octombrie. Am stabilit destul de usor si rapid programarea pe whatsapp :) . Am gasit-o pe Eve intr-o locatie cunoscuta, pe Matei Basarab, unde activeaza si Antonia ^_^, ele fiind colege. M-a primit primit intr-o tinuta sexy neagra; Eve este o domnisoara frumusica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par negru lung, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, piele alba ca varul. Ne-am facut comozi pe canapea, am vorbit putin ce imi place, ce nu imi place. Pare umpic timida la inceput, fiind prima intalnire, pana ne cunoastem, in pat este mai energica si nu mai este rezervata. Mi-a dat un prosop curat, am fost la baie, locatia este super ok, la baie mai multe geluri de dus, curat. In camera de nebunii muzica buna de relaxare pusa de pe laptop, nu s-a grabit sa se dezbrace, am dezbracat-o incet ca pe un cadou. Face FK da, s-a grabit putin, dar am domolit-o repede si am stabilit ritmul, ca sa iasa treaba buna. Te saruta pe corp din proprie initiativa, te linge pe gat cand esti in pat, se aprinde repede, desi pare mai timida, nu este deloc, in pat :)) . S-a asezat langa mine in pat, a inceput cu o serie de saruturi pasionale pe tot corpul si a trecut si la soldat. Oralul este bun, nu se grabeste, linge tot, pe tot traseul, incearca si deep chiar daca nu e complet, se ineaca cu ea, foarte umed, nu se lasa + accepta 69. Sanii sunt foarte frumosi, naturali, fermi, tari, se vad foarte placut in LOT. Desi nu a folosit lubrifiant, s-a umezit natural mult de tot, este foarte stramta, se misca bine in LOT. Poti sa o apuci de solduri, cane tare, fundul e rotund. Pozitia care cred ca o avantajeaza este misionar, acolo te trage in ea, geme placut, te saruta mult, se joaca cu limba, are un joc anume. Pe parcursul unei ore am reusit sa finalizez de 2 ori, nu m-a grabit, am mai stat de vorba dupa foate atenta la mine. Pe masuta de langa pat sunt cateva doze de unica folosinta : apa plata, minerala si un suc, unde te poti servi oricand pe durata intalnirii; am ales sucul la sfarsitul intalnirii pentru ca eram epuizat.

Notite)
1)Este foarte atenta la indicatii, atitudine pro-client
2)Eveline Eve este fumatoare, m-a intrebat daca este ok sa fumeze, nu m-a deranjat
3)Muzica relaxanta de la laptop a avut un mare efect pe durata intalnirii

M-am simtit bine cu Eve

• Like 29
Postat

RECENZIE:

Aspect: 8.4 (chip: 8 / corp: 8.8 domnisoara frumusica undeva la 1.70cm , ochi caprui, par negru lung, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, piele alba ca varul)

Oral: 8.2 (neprotejat, bun, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, slow, batai peste gurita, incearca deep, se ineaca cu ea)

Normal: 8.4 (protejat, se implica, accepta pozitii, docila , ii place)

Gfe: 8.8 (pare timida la inceput, se aprinde repede pe parcus, saruta pe corp, FK/DFK da)

Atitudine: 10 (umpic timida, placuta, deschisa la discutii)

Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)

Halat: 250 RON (pentru o ora)

Naratiunea:

Vazand anuntul Eveline Eve pe forum, am zis sa o cunosc, asa ca am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in a doua parte a lunii octombrie. Am stabilit destul de usor si rapid programarea pe whatsapp :) . Am gasit-o pe Eve intr-o locatie cunoscuta, pe Matei Basarab, unde activeaza si Antonia ^_^, ele fiind colege. M-a primit primit intr-o tinuta sexy neagra; Eve este o domnisoara frumusica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par negru lung, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, piele alba ca varul. Ne-am facut comozi pe canapea, am vorbit putin ce imi place, ce nu imi place. Pare umpic timida la inceput, fiind prima intalnire, pana ne cunoastem, in pat este mai energica si nu mai este rezervata. Mi-a dat un prosop curat, am fost la baie, locatia este super ok, la baie mai multe geluri de dus, curat. In camera de nebunii muzica buna de relaxare pusa de pe laptop, nu s-a grabit sa se dezbrace, am dezbracat-o incet ca pe un cadou. Face FK da, s-a grabit putin, dar am domolit-o repede si am stabilit ritmul, ca sa iasa treaba buna. Te saruta pe corp din proprie initiativa, te linge pe gat cand esti in pat, se aprinde repede, desi pare mai timida, nu este deloc, in pat :)) . S-a asezat langa mine in pat, a inceput cu o serie de saruturi pasionale pe tot corpul si a trecut si la soldat. Oralul este bun, nu se grabeste, linge tot, pe tot traseul, incearca si deep chiar daca nu e complet, se ineaca cu ea, foarte umed, nu se lasa + accepta 69. Sanii sunt foarte frumosi, naturali, fermi, tari, se vad foarte placut in LOT. Desi nu a folosit lubrifiant, s-a umezit natural mult de tot, este foarte stramta, se misca bine in LOT. Poti sa o apuci de solduri, cane tare, fundul e rotund. Pozitia care cred ca o avantajeaza este misionar, acolo te trage in ea, geme placut, te saruta mult, se joaca cu limba, are un joc anume. Pe parcursul unei ore am reusit sa finalizez de 2 ori, nu m-a grabit, am mai stat de vorba dupa foate atenta la mine. Pe masuta de langa pat sunt cateva doze de unica folosinta : apa plata, minerala si un suc, unde te poti servi oricand pe durata intalnirii; am ales sucul la sfarsitul intalnirii pentru ca eram epuizat.

Notite)

1)Este foarte atenta la indicatii, atitudine pro-client

2)Eveline Eve este fumatoare, m-a intrebat daca este ok sa fumeze, nu m-a deranjat

3)Muzica relaxanta de la laptop a avut un mare efect pe durata intalnirii

M-am simtit bine cu Eve

Multumesc frumos...te astept cu drag ...pupiciii
  • Like 6
Postat

Normal PROTEJAT

*150 lei finalizarea / 250 lei o ora cu doua finalizari (oral+normal)

NU FAC DEPLASARI

Discreția este maxima,

Pentru programări sau alte întrebări te rog să mă suni. Am foarte multe mesaje pe Whatsapp și nu pot răspunde la ele în timp util.

DISPONIBILITATE : de Luni până Duminică in intervalul orar 11:00 - 02:00

( în funcție de programari).

Multumesc pentru atentie si intelegere si te astept la mine daca esti interesat.

Cu drag Evelin

Hey mai lucrezi sau ne-ai abandonat. Multam

• Oras:privat
  • Oras:privat
Postat

Si pozele s-au dus pe pula?  :pope 

In curand o sa ne puna pisicutz sa futem legati la ochi...cu regulile astea noi.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...