vegetal Reputație: 15 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Allover Oras:Allover Postat Iulie 22, 2013 Salutare, Imi pare rau ca nu am mai contribuit cu recenzii dar nu-s pe plaiurile noastre pamantesti de ceva vreme.Cred ca m-am procopsit cu un minunat HPV, cat de curand(maine) ma duc la un doctor sa vedem ce zice si dumnealui.A fost cineva in situatie din asta? Intrebarea clasica: am scapare la nevasta? nu prea cred...
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iulie 22, 2013 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Iulie 22, 2013 Nu prea ai scapare pentru ca unele tipuri de HPV pot facilita aparitia cancerului de col uterin, va trebui sa se testeze si ea.
curios11 Reputație: 1052 Postat Iulie 28, 2013 Postat Iulie 28, 2013 @vegetal, ce simptome ai, cum ai ajuns la concluzia ca este HPV? Ai fost la medic?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Salutare, Imi pare rau ca nu am mai contribuit cu recenzii dar nu-s pe plaiurile noastre pamantesti de ceva vreme.Cred ca m-am procopsit cu un minunat HPV, cat de curand(maine) ma duc la un doctor sa vedem ce zice si dumnealui.A fost cineva in situatie din asta? Intrebarea clasica: am scapare la nevasta? nu prea cred...Crezi?!Ai vazut si tu ca exista ceva de genul si ai zis ca trebuie sa ai si tu...Analize si tratament la psiholog ca nu tot ce zboara se si mananca...
patrick82 Reputație: 1773 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 28, 2013 Amada lasa omul in pace, de ce il "trimiti" tu la psiholog? Probabil are el niste probleme, o fi si speriat, ideea este ca nu aici isi gaseste rezolvarea ci la medic.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Amada lasa omul in pace, de ce il "trimiti" tu la psiholog? Probabil are el niste probleme, o fi si speriat, ideea este ca nu aici isi gaseste rezolvarea ci la medic.Nu am fost rea, doar am glumit...Cateodata trebuie sa dai o doza mai mare ca sa aprinzi unele reactii in om...Acum ma bag la somn ca n-o sa mai fiu dulcica daca stau nedormita....Pupici multi!
curios11 Reputație: 1052 Postat Iulie 29, 2013 Postat Iulie 29, 2013 Merita sa mai zic ca exista un vaccin pentru patru tipuri dintre virusurile HPV care dau 70-80% din probleme. Adica pentru tipurile 6, 11 (responsabile pentru 90% din cazurile de condiloame genitale) si 16, 18 (75% din cazurile de cancere genitale). Vaccinul poate imuniza doar daca nu exista deja infectia. Chiar daca cineva are un tip de HPV, tot merita vaccinarea pentru protectia impotriva restului de tipuri, din cele patru.Se numeste Gardasil/Silgard, este acelasi lucru, cu denumiri comerciale diferite in America/Europa.Problema este ca se administreaza numai intre 9 si 26 de ani...
guacamole Reputație: 232 Postat August 3, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat August 3, 2013 Merita adaugat ca: - sunt vreo 40 de tulpini in circulatie si ca barbatii nu sunt vaccinati in mod uzual, cu toate ca ei sunt purtatori si raspanditori.- sexul oral neprotejat (primit sau oferit) cu o persoana infectata rezulta in mod sigur in infectare si pentru voi.- multe tipuri sunt asimptomatice.- cele mai sus mentionate, pentru care se vaccineaza cu Gardasil/Cervarix sporesc deosebit riscul de a dezvolta cancer de col uterin sau orofaringian in cazul barbatilor. Am observat ca este raspandita ideea ca barbatii sunt doar purtatori si virusul nu are niciun efect asupra lor. Fals.
giorge69 Reputație: 769 Postat August 7, 2013 Postat August 7, 2013 Crestinilor, enoriasilor exista internet, doctor.Nu mai puneti botul la tot ce scrie lumea pe aici, ca o sa vi se duca hpv-ul la creier si o sa muriti...de cancer la colonul uterin.Si o sa va creasca si o pula in frunte.
guacamole Reputație: 232 Postat August 8, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat August 8, 2013 Inteleg ca sfatul vine din partea ta ca medic? Sau ai cercetat pe internet subiectul?
giorge69 Reputație: 769 Postat August 11, 2013 Postat August 11, 2013 Vine din partea mea ca pacient, la spitalul 9!
guacamole Reputație: 232 Postat August 11, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat August 11, 2013 LOL, acum te inteleg perfect. Si sunt de acord
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum