bogdanbz Reputație: 19 Postat Ianuarie 18, 2020 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Salutare, Vizitat si eu domnisoara ieri,programat cu o zi inainte si sunat mai devreme cu 40 de minute inainte de programare sa o intreb de locatie(uitasem sa o intreb) raspunde imediat si o intreb daca pot veni mai devreme,raspuns “cum sa nu,te astept” Ajuns la locul cu pricina,imi deschide usa o fata superba,imbracata sexy si nu ascunsa dupa usa. Ma invita in dormitor,socializam la o tigara,foarte amabila si nu am putut sa nu remarc acel splendit rrarrait. Actiunea incepe cu un ON soft,umed,geme frumos apoi trecut la un 69,niciun miros suspect. Montat caciulita si trecut la NP , lady on top, se misca foarte bine,geme,te trage in ea,per total actiunea a fost mai mult decat ok. Aspect:10+,o fata superba din punctul meu de vedereON:10NP:10 Platit 150 pt. o finalizare,din pacate nu am putut sta mai mult,dar sper ca data viitoare sa pot sta o ora,mai avem multe de incercat Andreea , te pup :* De recomandat,NU! o tin doar pt. mine :D 2 Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Mulumesc Bogdan , Mulțumesc tuturor pt recenziile frumoase și mai puțin frumoase 😊Va pup și va imbratisez pe toți și îmi pare rău ca nu am putut fi chiar Ok pt toată lumea dar chiar ma străduiesc sa fiu pe placul tuturor ... P.S 😉 pt cei care nu prea i am mulțumit va mai aștept odată poate ne iese 😂va pupacesc 😘😘 3 Link spre comentariu
alexfrr Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Cand mai vii pe la Buzau? Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Buna dragii mei am revenit in oraș 😘😘😘 1 Link spre comentariu
thundercatrider Reputație: 2 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Harghita Oras:Harghita Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Buna Andreea, la Mures cand faci o vizita? Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Buna ! Am in plan sa va vizitez peste vre-o săptămâna dar nu e nimic sigur o sa anunț cu 2 zile înainte ! Va pupacesc!😘😘😘 Link spre comentariu
rumburak2020 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Buna. Cat mai stai in Buzau ? Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna dragii mei! Am revenit in oraș pana duminica inclusiv va pup și va aștept cu drag! 1 Link spre comentariu
anio Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2020 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna Andreea, maine esti disponibilă? Ms! Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Buna ! Da sunt , pentru mai multe detalii te rog sa ma suni ! Mulțumesc 1 Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Februarie 6, 2020 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Februarie 6, 2020 buna , pe cand revii in Mures ? Link spre comentariu
magelan11 Reputație: 489 Postat Februarie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Partajează Postat Februarie 8, 2020 Buna dimineata domnilor, Ieri am reusit sa mi fac putin timp liber si m am tinut de promisiune. Pun mana pe tel sun imi raspunde o voce calda, care imi face o prezentare a serviciilor, stabilim de comun acord sa ne vedem in 30 min, programare respectata si de mine si de ea.Ajung in Dorobanti la bl cu pricina, greu cu parcarea la ora aia ( dar sa nu ne plangem ca nu suntem in Bucuresti ).Ma pofteste in casa o blonda draguta, imbracata cu un tricou mulat pe sani si o pereche de pantaloni scurti, scurti. Locatie : 10 curata, placuta ( baia un pic cam mica )Aspect : 10 ( poate fi si cu plus daca o sa tina un pic mai mult cont de vestimentatie ) in rest un corp superb, si acum am vazut si silicoanele de care m am bucurat din plin :)), din punctul meu de vedere pozele de pe forum o dezavantajeaza.Atitudine : 10 + foarte comunicativa, receptiva, si orietata pro client, m am simtit ca si cum am revazut o veche prietena.ON : 10 oral neprotejat , foarte placut si executat cu mult interes.NP : 10 indiferent de ce pozitie am ales a fost la fel de implicata , oglinda din camera mi a dat foarte multe idei, dar nu am apucat sa le pun pe toate in practica..Anal : nu am intrebatHalatul 150 finalizarea, platiti din propia initiativa la inceputul intalnirii, ce am apreciat foarte mult este ca nu a stat cu ochii pe ceas, De revenit , DA , asa cum am spus si mai sus am lasat cateva lucruri nefinalizate. 1 Link spre comentariu
futerica Reputație: -1 Postat Februarie 9, 2020 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Februarie 9, 2020 Bună Andreea Azi esti in orașc.Pe la cât incepi ? Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2020 Bună Andreea, ce zici nu vrei sa ne faci o vizita si pe la București? :) Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Bună Andreea Azi esti in orașc.Pe la cât incepi ?Buna da sunt , pentru mai multe detalii suna-ma ! Pupic Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Buna dimineata domnilor, Ieri am reusit sa mi fac putin timp liber si m am tinut de promisiune. Pun mana pe tel sun imi raspunde o voce calda, care imi face o prezentare a serviciilor, stabilim de comun acord sa ne vedem in 30 min, programare respectata si de mine si de ea.Ajung in Dorobanti la bl cu pricina, greu cu parcarea la ora aia ( dar sa nu ne plangem ca nu suntem in Bucuresti ).Ma pofteste in casa o blonda draguta, imbracata cu un tricou mulat pe sani si o pereche de pantaloni scurti, scurti. Locatie : 10 curata, placuta ( baia un pic cam mica )Aspect : 10 ( poate fi si cu plus daca o sa tina un pic mai mult cont de vestimentatie ) in rest un corp superb, si acum am vazut si silicoanele de care m am bucurat din plin :)), din punctul meu de vedere pozele de pe forum o dezavantajeaza.Atitudine : 10 + foarte comunicativa, receptiva, si orietata pro client, m am simtit ca si cum am revazut o veche prietena.ON : 10 oral neprotejat , foarte placut si executat cu mult interes.NP : 10 indiferent de ce pozitie am ales a fost la fel de implicata , oglinda din camera mi a dat foarte multe idei, dar nu am apucat sa le pun pe toate in practica..Anal : nu am intrebatHalatul 150 finalizarea, platiti din propia initiativa la inceputul intalnirii, ce am apreciat foarte mult este ca nu a stat cu ochii pe ceas, De revenit , DA , asa cum am spus si mai sus am lasat cateva lucruri nefinalizate.Mulțumesc pentru recenzie , și te mai aștept cu drag te pupic 😘 Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Buna dragii mei ! Voi rămâne in oraș pana mâine seara va pupacesc și va aștept cu drag ! Programări doar la tel ! Link spre comentariu
nanau99 Reputație: 165 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Buna Andreea. Avand in vedere ca multi spun ca pozele nu te avantajeaza, ne'ar ajuta niste poze noi. 😠Link spre comentariu
perversmik Reputație: 1 Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Bună, mai ești la Buzău? Și lasă te rog un număr de telefon. Merci Link spre comentariu
hamstring Reputație: 506 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2020 Numarul de telefon e scris mare in titlul topicului. Link spre comentariu
magelan11 Reputație: 489 Postat Februarie 13, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Partajează Postat Februarie 13, 2020 Buna, Cand revii la Buzau ? Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Buna, Cand revii la Buzau ?Buna !Cred ca săptămâna viitoare , nu știu 100% dar voi anunța aici 😊Va pup! Link spre comentariu
italianul4you Reputație: 3 Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 BunaAi revenit cumva in Buzau??Am drum astazi prin oras si vroiam o programareMs mult Link spre comentariu
love27 Reputație: 112 Postat Februarie 18, 2020 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Februarie 18, 2020 Buna !Cred ca săptămâna viitoare , nu știu 100% dar voi anunța aici Va pup!Te asteptam cu nerabdare! Link spre comentariu
Vizitator andreea2020 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2020 Partajează Postat Februarie 19, 2020 Bunaaa Drăgii mei 😘🤗Am revenit ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum