Sari la conținut

Adina 0784644789

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

https://i.ibb.co/wJHgTZd/copy.jpg

Ce avem noi aici? O domnişoară simpatica, o oglindă care a fost martoră la multe si un funduleţ obraznic.

Tu meriţi să fii revizitată!

Postat

Ce avem noi aici? O domniÅŸoară simpatica, o oglindă care a fost martoră la multe si un funduleÅ£ obraznic.

Tu meriÅ£i să fii revizitată!

🤗😘
Vizitator razielduke
Reputație: 0
Postat

Am vizitat-o pe la inceputul verii. Am vorbit pe WhatApp si ne-am sincronizat fara probleme.

Locatia era curata, nimic de comentat. Femeia era parfumata, dusata, nimic suspect. Sanii cam lasati dar in rest nimic rau. La fata e average (nici urata, nici frumoasa). Banu dat inainte de dus din proprie initiativa.

La actiunie cam slab insa. Oralul slabut (cam de nota 6). Dupa cateva minute tin minte ca a zis sa bagam prezervativ. Probabil de frica sa nu imi dau drumul dar nu a fost cazul.

Sexul iarasi slab. Se descurca in LOT, a fost singura pozitie care mi-a placut. Am mai incercat cateva clasice dar din pacate a folosit o tona de lubrifiat si isi verifica pizda din minut in minut, cred ca ii era frica sa nu se rupa prezervativul.

M-am cam enervat din cauza asta si am zis sa incerce un oral/laba sa termin macar asa dar n-a fost sa fie. A incercat ea o labuta cu ulei de masaj dar mi-am bagat pula si am plecat in final ca se uita insistent la ceas.

Eu nu mai revin. La 250 de RON nu mi se pare ca e nimic grozav, dar nici nu a fost vreo cioreta tepara deci fiecare sa procedeze cum vrea.

Postat

Am facut o vizita si la domnisoara. Este deosebita ca si partener de conversatie si nu numai. Am facut programarea pe whatsapp, am ajuns mai devreme acolo la fara un sfert. Am sunat-o cand eram in zona si m-a invitat imediat in apartament, chiar daca venisem mai repede. Deschide usa si in spatele ei era o fata pe gustul meu, inalta, frumusica la fata, tate ok si fundulet apetisant. Incepem cu tigarica si un suc. Discutam diverse. Si trecem la treaba. Are un stil de alintata in pat, cu multe dragalasenii, ceea ce imi place mult, ne-am sarutat pe tot parcursul. Oralul a fost ok, dar fara alte artificii. Normalul a fost putin cam incomod din cauza prezervativului si faptul ca schimbam des pozitiile punand constant dupa fiecare contact lubrifiant pe varful pulii. Nici nu cred ca este sanatos atat de mult pentru organul ei, dar in fine, pauzele dese in timpul unei partide nu sunt pentru mine, culcandumi-se constant din cauza intreruperilor. Insa am reusit asa cat de cat un contact. Mi-am dat drumul masturbandu-ma si sarutandu-ma cu ea. Asta mi-a placut. Este intima si dragalasa cand te ia in brate si dezmiarda tot. Acum un rezumat:

GFE: 10
Normal: 7 (trebuie sa vada de ce oboseste asa des si sa renunte sa dea cu lubrifiant constant)
Oral: 8 (excitant, dar fara artificii)
Anal, CIM, COF nu face
Corp: 9 (este inalta, are sanii putin lasati, dar perfecti pentru mine placandu-mi ingineria organelor mamare si vazand frumusete in orice forma gaseste natura sa le aseze pe femei, are o fata dragalasa cu o structura osoasa ok, are un fund bombat, bun de strans cu mainile.)
FK: 10 (saruta bine, adanc, se lovea dantura ei de a mea, se joaca cu limbuta, cu buzele, amageste..mi-a placut)

Per total nu regret. cred ca o sa mai revin.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Salutare,

Am fost si eu la Adina si cred ca o sa mai revin.

Per totoal a fost o experienta placuta de la programare, facuta pe wp cu 2 ore inainte, confirmata cu 30 de minute inaite de ora cu pricina.

Locatia OK, curata, baia cu mai multe geluri de dus.

M-a primit intr-un body negreu care ii punea in evidenta silueta, foarte bine proportionata.

Picioare frumoase lungi, zvelte, f putin burtica , sanii usor lasati dar ok.

Igiena perfecta, pielea fina

Tinuta si comportament de femeie reala, nu am simtit nici un fake. Foarte dezinvolta, comunicativa, dar nu bate campii.

Am luat o ora, dar de fapt dupa ce am plecat cam am depasit cu 20 de minute, nu s-a uitat la ceas deci un plus si aici.

Actiunea super ok, eu nu sunt mare fan oral, am facut un pic 69, si am schimbat 2-3 pozitii, potitiv e ca e mareu cu tine, foarte atenta, fk timid la inceput si apoi intens exact cand e cazul.

Per total repet este o femei la care as mai veni.

• Like 2
Postat

Am facut o vizita si la domnisoara. Este deosebita ca si partener de conversatie si nu numai. Am facut programarea pe whatsapp, am ajuns mai devreme acolo la fara un sfert. Am sunat-o cand eram in zona si m-a invitat imediat in apartament, chiar daca venisem mai repede. Deschide usa si in spatele ei era o fata pe gustul meu, inalta, frumusica la fata, tate ok si fundulet apetisant. Incepem cu tigarica si un suc. Discutam diverse. Si trecem la treaba. Are un stil de alintata in pat, cu multe dragalasenii, ceea ce imi place mult, ne-am sarutat pe tot parcursul. Oralul a fost ok, dar fara alte artificii. Normalul a fost putin cam incomod din cauza prezervativului si faptul ca schimbam des pozitiile punand constant dupa fiecare contact lubrifiant pe varful pulii. Nici nu cred ca este sanatos atat de mult pentru organul ei, dar in fine, pauzele dese in timpul unei partide nu sunt pentru mine, culcandumi-se constant din cauza intreruperilor. Insa am reusit asa cat de cat un contact. Mi-am dat drumul masturbandu-ma si sarutandu-ma cu ea. Asta mi-a placut. Este intima si dragalasa cand te ia in brate si dezmiarda tot. Acum un rezumat:

GFE: 10

Normal: 7 (trebuie sa vada de ce oboseste asa des si sa renunte sa dea cu lubrifiant constant)

Oral: 8 (excitant, dar fara artificii)

Anal, CIM, COF nu face

Corp: 9 (este inalta, are sanii putin lasati, dar perfecti pentru mine placandu-mi ingineria organelor mamare si vazand frumusete in orice forma gaseste natura sa le aseze pe femei, are o fata dragalasa cu o structura osoasa ok, are un fund bombat, bun de strans cu mainile.)

FK: 10 (saruta bine, adanc, se lovea dantura ei de a mea, se joaca cu limbuta, cu buzele, amageste..mi-a placut)

Per total nu regret. cred ca o sa mai revin.

Ms frumos 😘te aștept cu drag 🤗
Postat

Salutare,

Am fost si eu la Adina si cred ca o sa mai revin.

Per totoal a fost o experienta placuta de la programare, facuta pe wp cu 2 ore inainte, confirmata cu 30 de minute inaite de ora cu pricina.

Locatia OK, curata, baia cu mai multe geluri de dus.

M-a primit intr-un body negreu care ii punea in evidenta silueta, foarte bine proportionata.

Picioare frumoase lungi, zvelte, f putin burtica , sanii usor lasati dar ok.

Igiena perfecta, pielea fina

Tinuta si comportament de femeie reala, nu am simtit nici un fake. Foarte dezinvolta, comunicativa, dar nu bate campii.

Am luat o ora, dar de fapt dupa ce am plecat cam am depasit cu 20 de minute, nu s-a uitat la ceas deci un plus si aici.

Actiunea super ok, eu nu sunt mare fan oral, am facut un pic 69, si am schimbat 2-3 pozitii, potitiv e ca e mareu cu tine, foarte atenta, fk timid la inceput si apoi intens exact cand e cazul.

Per total repet este o femei la care as mai veni.

Ms frumos pt recenzie, Te aștept cu drag🤗😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...