Sari la conținut

Adina 0784644789

Postări Recomandate

Postat

Buna.

Am o mica fantezie.Se poate ceva concentrat doar asupra testiculelor? Sa te joci cu ele,masaj,supt. Sau,ai vrea si putina tortura/ballbusting?

Tu vino la ea cu doua caramizi mici si arata-i cum sa puna coaiele intre ele si apoi sa le izbeasca...sigur pleci fericit de acolo))))))

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu marea mea dilemă de a opta între diversitate și loialitate am fost recent la Adina.

Locația: garsonieră Mihai Bravu, decentă. 8, bine poziționată.

Aspect fata: arată ok, pielea fină, zâmbitoare, sani lăsați dar buni, fața ok, par blond, corp fin, picioare și fund ok. Nota 8 din cauza sânilor . Atitudine: 7. Nu e sugar (fonetic - șiugăr) dar nici maha, e la mijloc. :))

Acțiunea: ON, O viteză, supt bine, fără linsete :) fără atenție la bijuterii, nota 8. Civilă dar suge bine.

NP: 3 poziții, LOT, misionar și caprita. Nota 8. Se fute ok, geme discret. Merge o tură.

Nu face CIM, COF, e prea prețioasă. :))

Ce e foarte ok la ea e curățenia: mi se pare o tipă care se îngrijește, e atentă la igienă, nu am depistat mirosuri. Pare preocupată să fie toată acțiunea curată.

Bravo. Nota 10 pentru igienă.

Face FK contra cost, 50 lei, altfel e pe sec. Nu face deep dar dă limba in gură puțin și o acceptă pe a noastră. :)

Primit ok, respectată programarea, servit cu chestii hidratante.

Nu prea am discutat multe chestii, dar e bine că zâmbește.

Ca o concluzie: O tipă ok, nota 8.

Cadou: 250 pentru 1h.

Să futeți bine!

• Like 4
Postat

Tu vino la ea cu doua caramizi mici si arata-i cum sa puna coaiele intre ele si apoi sa le izbeasca...sigur pleci fericit de acolo))))))

:)))))

Tare. Cred că o să-i placă. :)

Postat

Cu marea mea dilemă de a opta între diversitate și loialitate am fost recent la Adina.

Locația: garsonieră Mihai Bravu, decentă. 8, bine poziționată.

Aspect fata: arată ok, pielea fină, zâmbitoare, sani lăsați dar buni, fața ok, par blond, corp fin, picioare și fund ok. Nota 8 din cauza sânilor . Atitudine: 7. Nu e sugar (fonetic - șiugăr) dar nici maha, e la mijloc. :))

Acțiunea: ON, O viteză, supt bine, fără linsete :) fără atenție la bijuterii, nota 8. Civilă dar suge bine.

NP: 3 poziții, LOT, misionar și caprita. Nota 8. Se fute ok, geme discret. Merge o tură.

Nu face CIM, COF, e prea prețioasă. :))

Ce e foarte ok la ea e curățenia: mi se pare o tipă care se îngrijește, e atentă la igienă, nu am depistat mirosuri. Pare preocupată să fie toată acțiunea curată.

Bravo. Nota 10 pentru igienă.

Face FK contra cost, 50 lei, altfel e pe sec. Nu face deep dar dă limba in gură puțin și o acceptă pe a noastră. :)

Primit ok, respectată programarea, servit cu chestii hidratante.

Nu prea am discutat multe chestii, dar e bine că zâmbește.

Ca o concluzie: O tipă ok, nota 8.

Cadou: 250 pentru 1h.

Să futeți bine!

Mulțumesc frumos!😘

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Hmmm, o sa-i fac o vizita si va spun daca se confirmă cele spuse despre ea și daca recomand!

Postat

esti bine Geo ? de la o vreme vezi numai pesti pe forum

O fi omu pescar si cum nu are unde pescui pe frigul asta simte stare de sevraj....e boala grea pescuitul asta, am prieteni si stiu cum e)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...