Sari la conținut

ReneeReyes.com

Vizitator marmotto

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

According to a recent article by Seth Rosen of The Examiner: “Nearly 190 million heterosexual men are attracted to transsexual women and actively seek romantic contact with or sexually explicit images of them annually."

;)

Vizitator marmotto
Postat

Ești un om complexat marmoto ce vrei sa demonstrezi ca ești sau nu bi sau gay sau dreaq îți pui prea multe probleme

Cum sunt sau cum nu sunt ma intereseaza pe mine si nu pe ceilalti. Mai intai de toate imi place sa studiez, cercetez, documentez. nu iau totul precum "crede si nu cerceta" !

Din cauza acestui dicton INCA omenirea sta in intuneric sau in ignoranta. Crede-ma ca sunt multe lucruri pe care doar unii, foarte putini la numar, le cunosc, crezandu-se stapinii absoluti ai acestei planete !

Nope, nu sunt ! ;)

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

daca e vb de studiu si cercetare atunci e un subiect de discutii generale, nu aici :)

Cum sunt sau cum nu sunt ma intereseaza pe mine si nu pe ceilalti. Mai intai de toate imi place sa studiez, cercetez, documentez. nu iau totul precum "crede si nu cerceta" !

Din cauza acestui dicton INCA omenirea sta in intuneric sau in ignoranta. Crede-ma ca sunt multe lucruri pe care doar unii, foarte putini la numar, le cunosc, crezandu-se stapinii absoluti ai acestei planete !

Nope, nu sunt ! ;)

Vizitator marmotto
Postat

daca e vb de studiu si cercetare atunci e un subiect de discutii generale, nu aici :)

Nu, lasa-l aici, ca sta bine aici. E sectiunea potrivita pentru asta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.