Sari la conținut

Asa ceva?

Postări Recomandate

• Telefon: madalina.mm11
  • Oras:Kalamata
Postat

iti place in grup ?

Daca tie iti place cu 3 femei frumoase, crezi ca femeilor nu le-ar placea cu 3 barbati frumosi ?

Postat

Daca tie iti place cu 3 femei frumoase, crezi ca femeilor nu le-ar placea cu 3 barbati frumosi ?

Da si nu. Cam orice barbat ai intreba are o fantezie cu 2-3 femei. Dar in schimb, o femeie isi doreste (in majoritatea cazurilor) o singura pula care sa o iubesca. :)

Postat

Da si nu. Cam orice barbat ai intreba are o fantezie cu 2-3 femei. Dar in schimb, o femeie isi doreste (in majoritatea cazurilor) o singura pula care sa o iubesca. :)

In majoritatea cazurilor nu se aplica teoria asta, pentru ca femeile iubesc activitatile interesante, incitante, barbatii cu atitudine, carisma, sexul de calitate, propunerile indecente, cadourile. Femeile care aleg stilul conventional de viata, nu sunt atat de increzatoare pe cat ar trebui, si nu isi permit sa spuna ce gandeasca, ce isi doresc, pentru ca ar ramane singure. Indiferent de profesie sau functie, femeile sunt aceleasi, dornice de postura de curva, fie ca e doctor, avocat, judecator, politist, viata e frumoasa cand iti permiti sa faci ceea ce simti.

• Like 1
Postat

In majoritatea cazurilor nu se aplica teoria asta, pentru ca femeile iubesc activitatile interesante, incitante, barbatii cu atitudine, carisma, sexul de calitate, propunerile indecente, cadourile. Femeile care aleg stilul conventional de viata, nu sunt atat de increzatoare pe cat ar trebui, si nu isi permit sa spuna ce gandeasca, ce isi doresc, pentru ca ar ramane singure. Indiferent de profesie sau functie, femeile sunt aceleasi, dornice de postura de curva, fie ca e doctor, avocat, judecator, politist, viata e frumoasa cand iti permiti sa faci ceea ce simti.

De aceea imi doresc sa te intalnesc, ce am intalnit pana acum sunt femeile cu stilul "conventional", vor siguranta, stabilitate, si cu greu accepta o pula-n cur, pentru ca nu se "cade", daca am revenii inainte de comunism si de era internetului ar fi mai bine, majoritatea femeilor nu reactioneaza bine daca le spun o fantezie din capul meu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.