Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Vizitat acum ceva timp. Locație 8

Aspect 8

Igiena 7

Oral 7

Normal 7

Dacă la futut sa zicem ca este loc de îmbunătățiri în schimb la comportament sunt probleme. Pana sa intri în camera mai e cum mai e sa stai pe telefon dar când începi fututul lasă telefonul ca nu este frumos.

Un pic prea agitata și dezordonata. La igiena 7 pentru ca nu a făcut dus înainte sa întram.

Are potențial dar la 200 lei ora sunt câteva experte la care mergi liniștit si de 1000 de ori mai profi.

Plus înțeleg ca te deranjează sperma dar atunci nu mai face oralul neprotejat.

Multumesc de comentariu, voi incerca sa remediez problemele !

Pupici!!

Link spre comentariu

Ești la început pe bani noștri. Ai potențial dar aici sunt chestiuni de bun simt nu de început.

Da dragul meu te inteleg de aceea ti-am multumit ca acum stiu ceva ce nu stiam si voi fi atenta sa nu se mai repete eu din aceste comentarii incerc sa invat!

Link spre comentariu
  • Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord

MIhaela, tinand cont ca esti la inceput, pretul nu se justifica. Mai mult, ti-am citit lista de servicii, si auzi tu, sarutarile se taxeaza, de acum inainte cu inca 20 de lei.... Nu suma conteaza, ci intentia.

Cred ca ar trebui sa fi ocolita. Tocmai ce ti-am sters numarul de telefon. Good bye, femeie fara scrupule! Esti chitita doar pe bani.

Link spre comentariu

MIhaela, tinand cont ca esti la inceput, pretul nu se justifica. Mai mult, ti-am citit lista de servicii, si auzi tu, sarutarile se taxeaza, de acum inainte cu inca 20 de lei.... Nu suma conteaza, ci intentia.

Cred ca ar trebui sa fi ocolita. Tocmai ce ti-am sters numarul de telefon. Good bye, femeie fara scrupule! Esti chitita doar pe bani.

Spui ca sunt chitita doar pe bani dar credema ca meseria asta nu o practic degeaba dar in fine am mai zis si mai zic nu oblig pe nimeni multa fericire iti doresc!!

Link spre comentariu

Vizitat acum ceva timp. Locație 8

Aspect 8

Igiena 7

Oral 7

Normal 7

Dacă la futut sa zicem ca este loc de îmbunătățiri în schimb la comportament sunt probleme. Pana sa intri în camera mai e cum mai e sa stai pe telefon dar când începi fututul lasă telefonul ca nu este frumos.

Un pic prea agitata și dezordonata. La igiena 7 pentru ca nu a făcut dus înainte sa întram.

Are potențial dar la 200 lei ora sunt câteva experte la care mergi liniștit si de 1000 de ori mai profi.

Plus înțeleg ca te deranjează sperma dar atunci nu mai face oralul neprotejat.

Dacă o deranjează sperma, tre sa se lase de sportul asta.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA

prost nu este cine cere ...prost e cel care plateste mult si din ce in ce mai mult ...pentru niste servicii sub limita bunului simt ,din ceea ce citesc pe aici 

este mai mult decat evident ca fata este sfatuita ....din pacate este sfatuita prost ....de cineva care exploateaza momentul si apoi probabil vrea sa o mute in alt oras 

acolo  totul se sterge cu buretele ,fata este din nou noua ,nestiutoare si ingenua ...iar preturile pe masura  celor care platesc servicii de toata jena 

eu m-am lamurit de mult si le urez succes......dar doar atat, la preturile astea 

• Like 2
Link spre comentariu

prost nu este cine cere ...prost e cel care plateste mult si din ce in ce mai mult ...pentru niste servicii sub limita bunului simt ,din ceea ce citesc pe aici 

este mai mult decat evident ca fata este sfatuita ....din pacate este sfatuita prost ....de cineva care exploateaza momentul si apoi probabil vrea sa o mute in alt oras 

acolo  totul se sterge cu buretele ,fata este din nou noua ,nestiutoare si ingenua ...iar preturile pe masura  celor care platesc servicii de toata jena 

eu m-am lamurit de mult si le urez succes......dar doar atat, la preturile astea 

Buna Gica nu cred ca e un pret chiar atat de exagerat si cum am mai zis cine vrea vine cine nu asta e!! Ori cum dragii mei am pus pret pe pupic ca am vazut ca asa au facut majoritatea colegelor mele!!! Daca nu vedeam nu faceam!! Imi pare rau ca nu am stiut de la bun inceput cum e cu aceasta meserie!!

Link spre comentariu

eu iti propun in cazul asta sa pui un pret si pe buric ,unul pe lindic si unul pe degetul mic ...asa ca suna frumos si banos in acelas timp 

in nici o luna ai schimbat preturile mai  mult decat ti-ai schimbat chilotii...si apropo sunt fete serioase si de toata isprava cu servicii excelente care n-au schimbat preturile de aproape 2 ani

• Like 1
Link spre comentariu

eu iti propun in cazul asta sa pui un pret si pe buric ,unul pe lindic si unul pe degetul mic ...asa ca suna frumos si banos in acelas timp 

in nici o luna ai schimbat preturile mai  mult decat ti-ai schimbat chilotii...si apropo sunt fete serioase si de toata isprava cu servicii excelente care n-au schimbat preturile de aproape 2 ani

Da dragul meu inteleg asta dar nu inteleg de ce ne contrazicem aici?? Nu am schimbat nici un pret... am pus ceva in plus... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne contrazicem... propun sa inchidem subiectul aici... nu oblig pe nimeni... cine vrea vine.. cine nu aia e... si fetele alea de nu si-au schimbat pretul au stiut de la bun inceput cum sta treaba si au pus de la inceput exact pretul ce le convenea... iarta-ma ca nu a avut cine sa ma invete... 

Link spre comentariu

din partea mea Mihaela poti sa pui ce preturi doresti dumneata pe mine unul nu ma afecteaza ...chiar te sfatuiesc sa le maresti ,ba chiar sa le dublezi ....cum fac fetele stiutoare.

dar draga mea daca esti nestiutoare dupa cum singura spui..pentru ce ceri aceste preturi?  vad ca la servicii iesi cu minus per total ..adica preturi de high clase si servicii care te duc la DE EVITAT?

ok daca crezi tu ca asta este calea de urmat ....chiar nu am nimic impotriva ...repet iti urez succes

Link spre comentariu

din partea mea Mihaela poti sa pui ce preturi doresti dumneata pe mine unul nu ma afecteaza ...chiar te sfatuiesc sa le maresti ,ba chiar sa le dublezi ....cum fac fetele stiutoare.

dar draga mea daca esti nestiutoare dupa cum singura spui..pentru ce ceri aceste preturi?  vad ca la servicii iesi cu minus per total ..adica preturi de high clase si servicii care te duc la DE EVITAT?

ok daca crezi tu ca asta este calea de urmat ....chiar nu am nimic impotriva ...repet iti urez succes

Multumesc frumos!! O zi frumoasa!

Link spre comentariu

Mihaela, eu am doar 20 de lei, ma primesti si pe mine pentru o sesiunede FK ? Daca se poate maine dimineata la 5,30.

Dragul meu nu am chef de mistouri cine va venii la mine va intelege ce e cu acet pret pentru FK! Nu voi dezvalui secretul aici !! :bow

• Like 1
Link spre comentariu

Dragul meu nu am chef de mistouri cine va venii la mine va intelege ce e cu acet pret pentru FK! Nu voi dezvalui secretul aici !! :bow

Nu era nici un misto. Doar ti-am atras atentia intr-un mod mai amuzant, sa renunti la taxa asta. Daca ai nevoie de cei 20 de lei, ii poti baga direct in pretul serviciilor, fara a deranja colegii prin taxari inutile.

Link spre comentariu

Nu era nici un misto. Doar ti-am atras atentia intr-un mod mai amuzant, sa renunti la taxa asta. Daca ai nevoie de cei 20 de lei, ii poti baga direct in pretul serviciilor, fara a deranja colegii prin taxari inutile.

Dragul meu te rog scrie-mi pe WhatsApp

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...