mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Vizitat acum ceva timp. Locație 8Aspect 8Igiena 7Oral 7Normal 7Dacă la futut sa zicem ca este loc de îmbunătățiri în schimb la comportament sunt probleme. Pana sa intri în camera mai e cum mai e sa stai pe telefon dar când începi fututul lasă telefonul ca nu este frumos.Un pic prea agitata și dezordonata. La igiena 7 pentru ca nu a făcut dus înainte sa întram.Are potențial dar la 200 lei ora sunt câteva experte la care mergi liniștit si de 1000 de ori mai profi.Plus înțeleg ca te deranjează sperma dar atunci nu mai face oralul neprotejat. Multumesc de comentariu, voi incerca sa remediez problemele !Pupici!! Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Va rog sa ma iertati pentru anumite greselii dar tineti cont ca sunt la inceput si chiar incerc si ma straduiesc sa fiu pe placul tuturor!! Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Ești la început pe bani noștri. Ai potențial dar aici sunt chestiuni de bun simt nu de început. Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Ești la început pe bani noștri. Ai potențial dar aici sunt chestiuni de bun simt nu de început. Da dragul meu te inteleg de aceea ti-am multumit ca acum stiu ceva ce nu stiam si voi fi atenta sa nu se mai repete eu din aceste comentarii incerc sa invat! Link spre comentariu
siri1985 Reputație: 43 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 MIhaela, tinand cont ca esti la inceput, pretul nu se justifica. Mai mult, ti-am citit lista de servicii, si auzi tu, sarutarile se taxeaza, de acum inainte cu inca 20 de lei.... Nu suma conteaza, ci intentia.Cred ca ar trebui sa fi ocolita. Tocmai ce ti-am sters numarul de telefon. Good bye, femeie fara scrupule! Esti chitita doar pe bani. Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 MIhaela, tinand cont ca esti la inceput, pretul nu se justifica. Mai mult, ti-am citit lista de servicii, si auzi tu, sarutarile se taxeaza, de acum inainte cu inca 20 de lei.... Nu suma conteaza, ci intentia.Cred ca ar trebui sa fi ocolita. Tocmai ce ti-am sters numarul de telefon. Good bye, femeie fara scrupule! Esti chitita doar pe bani. Spui ca sunt chitita doar pe bani dar credema ca meseria asta nu o practic degeaba dar in fine am mai zis si mai zic nu oblig pe nimeni multa fericire iti doresc!! Link spre comentariu
somnus Reputație: 238 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:wp Oras:wp Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 In ce zona ai locatia si ce program ? Link spre comentariu
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Va pupacesc!!! 20 lei! Na! :p Link spre comentariu
titishor Reputație: 35 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 La banii ăștia cred că se cam rărește clientela Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Vizitat acum ceva timp. Locație 8Aspect 8 Igiena 7Oral 7Normal 7 Dacă la futut sa zicem ca este loc de îmbunătățiri în schimb la comportament sunt probleme. Pana sa intri în camera mai e cum mai e sa stai pe telefon dar când începi fututul lasă telefonul ca nu este frumos. Un pic prea agitata și dezordonata. La igiena 7 pentru ca nu a făcut dus înainte sa întram. Are potențial dar la 200 lei ora sunt câteva experte la care mergi liniștit si de 1000 de ori mai profi. Plus înțeleg ca te deranjează sperma dar atunci nu mai face oralul neprotejat.Dacă o deranjează sperma, tre sa se lase de sportul asta. 1 2 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 prost nu este cine cere ...prost e cel care plateste mult si din ce in ce mai mult ...pentru niste servicii sub limita bunului simt ,din ceea ce citesc pe aici este mai mult decat evident ca fata este sfatuita ....din pacate este sfatuita prost ....de cineva care exploateaza momentul si apoi probabil vrea sa o mute in alt oras acolo totul se sterge cu buretele ,fata este din nou noua ,nestiutoare si ingenua ...iar preturile pe masura celor care platesc servicii de toata jena eu m-am lamurit de mult si le urez succes......dar doar atat, la preturile astea 2 Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 In ce zona ai locatia si ce program ? Buna baba novac langa lidl si acum sunt la munca pana pe la 23.00 cu pauza la 15.30/ 16.30!! Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 prost nu este cine cere ...prost e cel care plateste mult si din ce in ce mai mult ...pentru niste servicii sub limita bunului simt ,din ceea ce citesc pe aici este mai mult decat evident ca fata este sfatuita ....din pacate este sfatuita prost ....de cineva care exploateaza momentul si apoi probabil vrea sa o mute in alt oras acolo totul se sterge cu buretele ,fata este din nou noua ,nestiutoare si ingenua ...iar preturile pe masura celor care platesc servicii de toata jena eu m-am lamurit de mult si le urez succes......dar doar atat, la preturile astea Buna Gica nu cred ca e un pret chiar atat de exagerat si cum am mai zis cine vrea vine cine nu asta e!! Ori cum dragii mei am pus pret pe pupic ca am vazut ca asa au facut majoritatea colegelor mele!!! Daca nu vedeam nu faceam!! Imi pare rau ca nu am stiut de la bun inceput cum e cu aceasta meserie!! Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Dacă o deranjează sperma, tre sa se lase de sportul asta. Nu am zis ca ma deranjaza!! Am pur si simplu nu am vrut sa fac finalizare orala atunci... dar in fine... Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 eu iti propun in cazul asta sa pui un pret si pe buric ,unul pe lindic si unul pe degetul mic ...asa ca suna frumos si banos in acelas timp in nici o luna ai schimbat preturile mai mult decat ti-ai schimbat chilotii...si apropo sunt fete serioase si de toata isprava cu servicii excelente care n-au schimbat preturile de aproape 2 ani 1 Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 eu iti propun in cazul asta sa pui un pret si pe buric ,unul pe lindic si unul pe degetul mic ...asa ca suna frumos si banos in acelas timp in nici o luna ai schimbat preturile mai mult decat ti-ai schimbat chilotii...si apropo sunt fete serioase si de toata isprava cu servicii excelente care n-au schimbat preturile de aproape 2 ani Da dragul meu inteleg asta dar nu inteleg de ce ne contrazicem aici?? Nu am schimbat nici un pret... am pus ceva in plus... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne contrazicem... propun sa inchidem subiectul aici... nu oblig pe nimeni... cine vrea vine.. cine nu aia e... si fetele alea de nu si-au schimbat pretul au stiut de la bun inceput cum sta treaba si au pus de la inceput exact pretul ce le convenea... iarta-ma ca nu a avut cine sa ma invete... Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Si voi ati sarit toti pe mine de parca am omorat pe cineva prea m-am lasat calcata in picioare... va rog sa ne oprim aici cu subiectul asta! Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 din partea mea Mihaela poti sa pui ce preturi doresti dumneata pe mine unul nu ma afecteaza ...chiar te sfatuiesc sa le maresti ,ba chiar sa le dublezi ....cum fac fetele stiutoare. dar draga mea daca esti nestiutoare dupa cum singura spui..pentru ce ceri aceste preturi? vad ca la servicii iesi cu minus per total ..adica preturi de high clase si servicii care te duc la DE EVITAT? ok daca crezi tu ca asta este calea de urmat ....chiar nu am nimic impotriva ...repet iti urez succes Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 din partea mea Mihaela poti sa pui ce preturi doresti dumneata pe mine unul nu ma afecteaza ...chiar te sfatuiesc sa le maresti ,ba chiar sa le dublezi ....cum fac fetele stiutoare. dar draga mea daca esti nestiutoare dupa cum singura spui..pentru ce ceri aceste preturi? vad ca la servicii iesi cu minus per total ..adica preturi de high clase si servicii care te duc la DE EVITAT? ok daca crezi tu ca asta este calea de urmat ....chiar nu am nimic impotriva ...repet iti urez succes Multumesc frumos!! O zi frumoasa! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Mihaela, eu am doar 20 de lei, ma primesti si pe mine pentru o sesiunede FK ? Daca se poate maine dimineata la 5,30. Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Mihaela, eu am doar 20 de lei, ma primesti si pe mine pentru o sesiunede FK ? Daca se poate maine dimineata la 5,30. Dragul meu nu am chef de mistouri cine va venii la mine va intelege ce e cu acet pret pentru FK! Nu voi dezvalui secretul aici !! :bow 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Dragul meu nu am chef de mistouri cine va venii la mine va intelege ce e cu acet pret pentru FK! Nu voi dezvalui secretul aici !! :bow Nu era nici un misto. Doar ti-am atras atentia intr-un mod mai amuzant, sa renunti la taxa asta. Daca ai nevoie de cei 20 de lei, ii poti baga direct in pretul serviciilor, fara a deranja colegii prin taxari inutile. Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Mihaela, eu am doar 20 de lei, ma primesti si pe mine pentru o sesiunede FK ? Daca se poate maine dimineata la 5,30.Nebunatic mai ești... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Nebunatic mai ești... Pai ce sa fac daca fetele astea nu invata nimic inainte de a se apuca de o meserie grea. Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Nu era nici un misto. Doar ti-am atras atentia intr-un mod mai amuzant, sa renunti la taxa asta. Daca ai nevoie de cei 20 de lei, ii poti baga direct in pretul serviciilor, fara a deranja colegii prin taxari inutile. Dragul meu te rog scrie-mi pe WhatsApp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum