mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 30, 2019 Neata baietii, Azi de la ora 13.30 sunt disponibila! Pupici😗😗
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 30, 2019 ce culoare si-a tras la par...
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 30, 2019 ce culoare si-a tras la par... Sunt tot roascata!!
s3f Reputație: 941 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:cta Oras:cta Postat Noiembrie 30, 2019 Tocmai asta era remarca Mihaela , nu iti sta bine culoarea aia , dar gusturile sunt gusturi , nu te poti opune gusturilor pestelui tau . :hug1
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 Tocmai asta era remarca Mihaela , nu iti sta bine culoarea aia , dar gusturile sunt gusturi , nu te poti opune gusturilor pestelui tau . :hug1 Vreau sa imi schimb culoarea dar daca acum ma vopsesc nu vreau sa fiu acuzata pe urma ca am trimis poze false mai ales ca am facut o sedinta foto si urmeaza sa primrsc pozele pentru a le incarca aici.... 1
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 Astazi ma gasiti disponibila incepand cu ora 12.00.
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 nu te poti opune gusturilor pestelui tau . :hug1 La treaba asta nu mai comentez… e fix problema ta ce crezi :rax2 :slap2 :girly
s3f Reputație: 941 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:cta Oras:cta Postat Decembrie 1, 2019 Nu se supara nimeni pe tine ca iti schimbi culoarea parului , asta ar fi cea mai mare prostie . Important este sa te simti tu bine in pielea ta :snap
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 Nu se supara nimeni pe tine ca iti schimbi culoarea parului , asta ar fi cea mai mare prostie . Important este sa te simti tu bine in pielea ta :snap ok, dati-mi voi un sfat cam ce culoare m-ar prinde bine si ma voi vopsi :bow 1
macheman1 Reputație: 62 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 Bruneta!
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 ok, dati-mi voi un sfat cam ce culoare m-ar prinde bine si ma voi vopsi :bow eu unul spre exemplu sunt incantate de blonde, dar nu refuz niciun fel de culoare a parului… un sfat ar fi sa iti pastrezi culoarea ta naturala, sau sa folosesti o culoae cat mai aproape de a ta... dar ca un alt sfat… este bine sa faci cum crezi tu ca te simti mai bine, exact cum a spus un coleg mai sus… cum crezi ca e bine sau cum consideri tu ca este frumos, asa sa te faci!
gigel265 Reputație: 94 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 ok, dati-mi voi un sfat cam ce culoare m-ar prinde bine si ma voi vopsi :bowEu zic ca nu contează culoarea parului, ci bunul simt și serviciile
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Eu zic ca nu contează culoarea parului, ci bunul simt și serviciile corect si eu pot spune ca am avut parte de servicii bune din parte ei… in niciun caz nu este o fata nasoala!
lazy Reputație: 2570 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Decembrie 1, 2019 La mine a trecut pe "to do list" ca mi-a placut mult faza prin care explica cum e cu FK- ul : " nu ma pot saruta cu tataia...". :laugh2 :hihat
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 La mine a trecut pe "to do list" ca mi-a placut mult faza prin care explica cum e cu FK- ul : " nu ma pot saruta cu tataia...". :laugh2 :hihat si a fost o explicatie logica… nu? tu poti sa te lingi cu mamaia? nu cred... asa si a face o selectionare!
lazy Reputație: 2570 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Decembrie 1, 2019 A, si inca ceva....pentru cei care s-au referit la culoarea parului. Desi Mihaela le-a raspuns, propun sa vina fiecare cu o peruca... s-o foloseasca fata in timpul sedintei . Eu, unul, asa am de gand...vin cu o peruca, pe care o sa i-o fac cadou. Mai radem, mai glumim.\, dar de la mine te faci cu o peruca...ai ceva impotriva, Mihaela? :hihat
lazy Reputație: 2570 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Decembrie 1, 2019 si a fost o explicatie logica… nu? tu poti sa te lingi cu mamaia? nu cred... asa si a face o selectionare!Sigur ca a fost o explicatie logica, dar modul in care a folosit cuvintele a fost mortal.
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 A, si inca ceva....pentru cei care s-au referit la culoarea parului. Desi Mihaela le-a raspuns, propun sa vina fiecare cu o peruca... s-o foloseasca fata in timpul sedintei . Eu, unul, asa am de gand...vin cu o peruca, pe care o sa i-o fac cadou. Mai radem, mai glumim.\, dar de la mine te faci cu o peruca...ai ceva impotriva, Mihaela? :hihatLegat de peruca, nu am nimic in potriva daca asta te face fericit tin ca ai mei client sa plece fericiti.. deci daca asta te multumeste asa facem :girly 1
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 Sigur ca a fost o explicatie logica, dar modul in care a folosit cuvintele a fost mortal. Intradevar m-am exprimat umpic aiurea dar am vrut sa fie si umpic comic :laugh2 :bow 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Intradevar m-am exprimat umpic aiurea dar am vrut sa fie si umpic comic :laugh2 :bow stai chill, a fost si comic dar totodata si firesc ce ai spus!
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 Deci in seara asta ma vopsesc bruneta!!! Se ofera cineva sa ma ajute? :laugh2 1
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 stai chill, a fost si comic dar totodata si firesc ce ai spus! Pupicii dragule.
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Pupicii dragule. te pup si eu! :*
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2019 eu unul spre exemplu sunt incantate de blonde, dar nu refuz niciun fel de culoare a parului… un sfat ar fi sa iti pastrezi culoarea ta naturala, sau sa folosesti o culoae cat mai aproape de a ta... dar ca un alt sfat… este bine sa faci cum crezi tu ca te simti mai bine, exact cum a spus un coleg mai sus… cum crezi ca e bine sau cum consideri tu ca este frumos, asa sa te faci! Blondul nu se prinde la mine... ar iesi portocaliu :laugh2 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Blondul nu se prinde la mine... ar iesi portocaliu :laugh2 eu am zis doar ca am o simpatie aparte fata de blonde, stiu ca la tine nu s-ar potrivi… ti-am spus cel mai potrivit ar fi o culoare cat mai aproape de cea naturala!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum