Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

• Oras:cta
Postat

Tocmai asta era remarca Mihaela , nu iti sta bine culoarea aia , dar gusturile sunt gusturi , nu te poti opune gusturilor pestelui tau . :hug1

• Oras:Constanta
Postat

Tocmai asta era remarca Mihaela , nu iti sta bine culoarea aia , dar gusturile sunt gusturi , nu te poti opune gusturilor pestelui tau . :hug1

Vreau sa imi schimb culoarea dar daca acum ma vopsesc nu vreau sa fiu acuzata pe urma ca am trimis poze false mai ales ca am facut o sedinta foto si urmeaza sa primrsc pozele pentru a le incarca aici.... 

• Like 1
Postat

nu te poti opune gusturilor pestelui tau . :hug1

La treaba asta nu mai comentez… e fix problema ta ce crezi :rax2  :slap2  :girly

Postat

Nu se supara nimeni pe tine ca iti schimbi culoarea parului , asta ar fi cea mai mare prostie . Important este sa te simti tu bine in pielea ta  :snap

Postat

Nu se supara nimeni pe tine ca iti schimbi culoarea parului , asta ar fi cea mai mare prostie . Important este sa te simti tu bine in pielea ta  :snap

ok, dati-mi voi un sfat cam ce culoare m-ar prinde bine si ma voi vopsi :bow

• Like 1
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

eu unul spre exemplu sunt incantate de blonde, dar nu refuz niciun fel de culoare a parului… un sfat ar fi sa iti pastrezi culoarea ta naturala, sau sa folosesti o culoae cat mai aproape de a ta... dar ca un alt sfat… este bine sa faci cum crezi tu ca te simti mai bine, exact cum a spus un coleg mai sus… cum crezi ca e bine sau cum consideri tu ca este frumos, asa sa te faci!

Postat

Eu zic ca nu contează culoarea parului, ci bunul simt și serviciile
Vizitator futac_cta
Postat

Eu zic ca nu contează culoarea parului, ci bunul simt și serviciile

corect si eu pot spune ca am avut parte de servicii bune din parte ei… in niciun caz nu este o fata nasoala!

• Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

La mine a  trecut pe "to do list" ca mi-a placut mult faza prin care explica  cum e cu  FK- ul : " nu ma pot saruta cu tataia...".  :laugh2  :hihat

Vizitator futac_cta
Postat

La mine a  trecut pe "to do list" ca mi-a placut mult faza prin care explica  cum e cu  FK- ul : " nu ma pot saruta cu tataia...".  :laugh2  :hihat

si a fost o explicatie logica… nu? tu poti sa te lingi cu mamaia? nu cred... asa si a face o selectionare!

Postat

A, si inca ceva....pentru cei care s-au referit la culoarea parului. Desi Mihaela le-a raspuns, propun sa vina fiecare cu o peruca...  s-o foloseasca fata in timpul sedintei .  Eu, unul, asa am de gand...vin cu o peruca, pe care o sa i-o fac cadou. Mai radem, mai glumim.\, dar de la mine te faci cu o peruca...ai ceva impotriva, Mihaela? :hihat

Postat

si a fost o explicatie logica… nu? tu poti sa te lingi cu mamaia? nu cred... asa si a face o selectionare!

Sigur ca a fost o explicatie logica, dar modul in care a folosit cuvintele   a fost mortal.

Postat

A, si inca ceva....pentru cei care s-au referit la culoarea parului. Desi Mihaela le-a raspuns, propun sa vina fiecare cu o peruca...  s-o foloseasca fata in timpul sedintei .  Eu, unul, asa am de gand...vin cu o peruca, pe care o sa i-o fac cadou. Mai radem, mai glumim.\, dar de la mine te faci cu o peruca...ai ceva impotriva, Mihaela? :hihat

Legat de peruca, nu am nimic in potriva daca asta te face fericit tin ca ai mei client sa plece fericiti.. deci daca asta te multumeste asa facem  :girly

• Like 1
Postat

Sigur ca a fost o explicatie logica, dar modul in care a folosit cuvintele   a fost mortal.

Intradevar m-am exprimat umpic aiurea dar am vrut sa fie si umpic comic :laugh2  :bow

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat

Intradevar m-am exprimat umpic aiurea dar am vrut sa fie si umpic comic :laugh2  :bow

stai chill, a fost si comic dar totodata si firesc ce ai spus!

Vizitator futac_cta
Postat

Pupicii dragule.

te pup si eu! :*

Postat

eu unul spre exemplu sunt incantate de blonde, dar nu refuz niciun fel de culoare a parului… un sfat ar fi sa iti pastrezi culoarea ta naturala, sau sa folosesti o culoae cat mai aproape de a ta... dar ca un alt sfat… este bine sa faci cum crezi tu ca te simti mai bine, exact cum a spus un coleg mai sus… cum crezi ca e bine sau cum consideri tu ca este frumos, asa sa te faci!

Blondul nu se prinde la mine... ar iesi portocaliu  :laugh2

• Like 1

Vizitator futac_cta
Postat

Blondul nu se prinde la mine... ar iesi portocaliu  :laugh2

eu am zis doar ca am o simpatie aparte fata de blonde, stiu ca la tine nu s-ar potrivi… ti-am spus cel mai potrivit ar fi o culoare cat mai aproape de cea naturala!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...