Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
Postat

nu eu sunt la volan nu scriu pe whatsapp, mai multe sanse sa te prind daca iau autobusul  :laugh2

Probabil nu mi-ai scris pe wathapp acolo comunic mai mult! Și chiar îmi pare rău ca nu ne-am putut întâlni!

• Oras:Constanta
Postat

Probabil nu mi-ai scris pe whatsApp acolo comunic mai mult! Și chiar îmi pare rău ca nu ne-am putut întâlni![/quo

Postat

totus dupa cum vad ai craci destui de lungi si asta este un punct forte de al tau nici o data sa nu te mai lasi fotografiata din asa un ungi unde iti te prezinti ca si cum ai avea un crac la doar 50cm lungime hehe.

in rest este super ok nu avem nevoie noi de fotografi sau ceva.  :icecream  :clapp

Pozele sunt făcute cu telefonul meu... Când am făcut cu aparat ați spus ca e mai ok cu telefonul! Am încercat și așa! ❤

Postat

pai distractia ca distractie dar lipsa de semnal pentru mine ar fii un motiv mare sa schimb locatia ca fara semnal nu sunt clientii

tot o data am vazut ca tu termini munca devreme, adica program de crosetat, la 19:00 - 20:00 - 21:00 finish este program de babute!!!

si oricum aproape imposibil sa ajung la tine

Îmi pare rău dar stau la demisol și nu e tot timpul suficient semnal pentru apeluri!

Postat

Mulțumesc ca le-ai repostat! Și eu închei munca la 02.00 într-adevăr sa mai întâmplat sa închei mai devreme dar de cele mai multe ori ultimul client îl iau la 02.00 😛😘â¤ï¸

• Like 1
Postat

da ok poate sunt eu ghinionist in punctul asta. te avertizez din start normal sunt fericite fetele ca vin doar la o finalzare si dispar repede ca o ora nu ma suporta nimeni.  :D razgandeste-ti tariful ca ma obliga sa stau o ora.

glumesc, imi este egal tariful tau daca esti fata de treaba dar ai sa muncesti putin mai mult.

Postat

Din câte văd eu aici și cât am urmărit comentariile tare cred ca am sa te suport și chiar mai mult ne vom simți foarte bine!

• Like 1
Postat

depinde de zodiacul tau daca esti scorpion atunci mai greut.

Din câte văd eu aici și cât am urmărit comentariile tare cred ca am sa te suport și chiar mai mult ne vom simți foarte bine!

Postat

Meniul e acelas:

Sex normal in diferite pozitii

Sex oral protejat/neprotejat depinde de igiena

Nu fac anal

Masaj de relaxare/erotic

Finalizare orala/faciala

Preturii: 150 nr(30 minute) 200 ora fin orala/faciala + 50

• Like 1
  • Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Mihaela arati bestial! Si te tii tare cu preturile. Promotii de black friday cand faci? Un matineu, ceva???

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Am trecut și eu pe la Mihaela.

Locația e ușor de găsit : lângă blocurile lu Mazăre, din parcarea de la Lidl mai mergi 20 de metri. Bloc nou, la demisol.

Fata este minionă, undeva la 1,60 și 50 kg. Are un corp foarte frumos, sâni mari și un fund belea.

Acțiunea s-a desfășurat în dormitor.

Am stat o oră. Primul număr doar oral cu finalizare orală. Destul de bun, cu atenție la zonele adiacente. In pauza dintre numere s-a oferit să-mi facă și un masaj. Chiar bun. Apoi am trecut la al doilea număr. Sex normal in vreo 3 poziții și apoi oral cu finalizare facială.

Note

Fata : 9

Oral : 9

Normal : 9

Masaj : 10 (îmi place să fiu masat)

Cadou : 300 Ron

Eu am să revin cu siguranță...

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...