Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Mi-ar face placere sa vin in mod regulat la o fata ca tine....cred eu ca ar suna mult mai pe romaneste ,fara echivoc sau intelesuri amuzante

Multumit domnule englez?

• Like 2
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

Ehh, asa-i limba romana, usor interpretabila in anumite expresii sau cuvinte... aceste cuvinte omonime, sunt interpretate diferit de la caracter la caracter dupa dorinta fiecarui individ, indiferent de sensul folosit de catre emitator!

Postat

Pai daca voi intrati amandoua sa venim si noi cate doi si atunci cred ca iese ceva frumos,plus ca nu o sa se mai simta nimeni in inferioritate numerica...😋

• Oras:Constanta
Postat

Hello, ce faceti baietii? Sunteti bine sanatosi? Exact cum v-am mai spus eu nu lucrez perioada asta dar asa ca sa va spun o intamplare haioasa: Ieri seara am deschis telefonul de munca,(motivul e irelevant)l-am lasat prin casa am uitat defapt de el si ma suna cineva! Cand hop raspunde bunicamea la el!

"-Aloo

- Buna frumoaso am e valabil anuntul?

- Ce anunt mama ala cu catelul? Stai sa o chem pe nepoata ca ea il vinde!"

Atunci persoana respectiva a inchis si eu a trebuit sa mimez o convorbire cu un posibil cumparator al unui catel de il am la vanzare

Va pup sper sa va amuze si pe voi cum ma amuzat pe mine si sper ca si persoana care a sunat sa scrie aici pentru a rade impreuna Va pup si nu uitati STATI ACASA ! PROTEJATIVA !

• Like 2
Postat

Si inainte sa comenteze unele persoane nu vand catelul ca nu am banii ci ca am si pisica si multi dintre voi stiti asta si mi-a muscat pisica de picior si nu vreau sa mai stau sa ii pazesc pe ei!

Postat

Rar mai găsim o frumusețe ca a ta, nu vi si prin Vâlcea? Mi ar face plăcere să vin regulat la o fata ca tine

te pup
Postat

Ești super deștepta ,am înțeles tot.

Iarta-ma ca spuna asta dar prea prost sa fi sa nu intelegi!

• Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Mihaela, te rog sa te intorci mai repede. E foarte posibil ca situatia asta sa dureze mai mult de 4-5 saptamani, cat ai estimat tu initial.

Hai, vino, ca sa te frecventez si eu!

Postat

Mihaela, te rog sa te intorci mai repede. E foarte posibil ca situatia asta sa dureze mai mult de 4-5 saptamani, cat ai estimat tu initial.

Hai, vino, ca sa te frecventez si eu!

Asi veni dragul meu dar pentru siguranta tuturor prefer sa stau ascunsa ❤

• Like 1
Postat

Hello lume, am revenit, din pacate nu fizic dar pentru cei interesatii ofer showri pe Whatsapp cu jucarii de diferite marimi cu plata prin revolut in functie de timpul in care stam pe camera pupicei 😘😘

Postat

Hello lume, am revenit, din pacate nu fizic dar pentru cei interesatii ofer showri pe Whatsapp cu jucarii de diferite marimi cu plata prin revolut in functie de timpul in care stam pe camera pupicei 😘😘

Postat

Bravo!!!... soluții nu sunt😜

Eu unul aștept sa te vizitez fizic, nu ma mulțumesc doar vizual!!!😊

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Care sunt pasii de urmat pentru intalniri online? Cum se procedeaza? Si cum se taxeaza, la minut sau cum? 

Postat

Da din pacate roscatul e o culoare greu de intretinut, asa ca m-am vopsit bruneta

Pfffff, ți-ai stricat tot farmecul :-/ . Aia era tot ce îmi plăcea la tine

• Telefon: 0722222222
  • Telefon: 0722222222
Postat

Super! De-abia aștept să ne reîntâlnim.

Locația va fi tot pe Baba Novac?

Postat

Nu știu voi anunța atunci! Dar nu e sigur aștept sa văd cum se prezintă situația după 15 apoi anunț ce voi faceâ¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜

Postat

Disponibilă de mâine seara !!

Locația VILA TOMIS

Tarife: 150 nr

200 ora

150 ora de masaj relaxare/erotic

250 ora dominare soft

400 ora dominare hard

Diverse fantezi prețul diferă in funcție de fantezia ta!

Pentru programări telefonic cât și Wapp sau SMS

Am dreptul de a îmi selecta clienți!

Promoție de reîntoarcere timp de o săptămâna al 7-le-a client primește banii înapoi! (Idee furată dacă vezi asta te pup și sper sa nu te superi) 😘😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...