buluc007 Reputație: 38 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Chiar acum, geosan69 a spus: Păi, daca te uiți mai in urmă, ai postat un anunț...eu doar am intrat pe link: nu, nu este Mihaela in acel anunț, e altă Mihaela, nu cea de aici....poate confirma oricare forumist onest. O seară bună. Pana la urma i-am găsit topicul celeilalte mihaele Link spre comentariu
geosan69 Reputație: 101 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Ok, foarte bine. Spor la fetițe dulci. Link spre comentariu
buluc007 Reputație: 38 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 2 minute, geosan69 a spus: Ok, foarte bine. Spor la fetițe dulci. mersi,la fel!! Link spre comentariu
Vizitator katasabia22 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Sa speram ca revine cat mai repede.. Link spre comentariu
adimake Reputație: 215 Postat Ianuarie 13, 2021 Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Oricum review-ul nu parea sa aibe legatura cu simpatica de Mihaela din topicul asta... nici o intalnire cu ea nu e .. banala.. Link spre comentariu
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Buna seara dragii mei nu m-am întors și nici nu am de gând sa o fac! Am renunțat la aceasta viața!Nu am mai fost in CT din luna lui Noiembrie dar am decis sa va scriu pentru ca am văzut ca ma așteptați! Îmi pare rău pentru cei ce nu au apucat sa ma cunoască! Le mulțumesc celor pe care i-am cunoscut pentru momentele frumoase și îmi cer iertare celor cu care nu m-am înțeles! Va sfătuiesc sa fiți cuminți și sa aveți grija de voi ! Va doresc rod in tot ce va-ți propus! (Pe cei ce i-am cunoscut mai bine ii sfătuiesc sa își vadă de șotiile lor ca au femei minunate alături și e păcat pentru o aventura sa pierzi o familie știți voi cine sunteți) va imbratisez cu drag! 2 Link spre comentariu
Vizitator katasabia22 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 1 oră în urmă, mihaelasexy a spus: Buna seara dragii mei nu m-am întors și nici nu am de gând sa o fac! Am renunțat la aceasta viața!Nu am mai fost in CT din luna lui Noiembrie dar am decis sa va scriu pentru ca am văzut ca ma așteptați! Îmi pare rău pentru cei ce nu au apucat sa ma cunoască! Le mulțumesc celor pe care i-am cunoscut pentru momentele frumoase și îmi cer iertare celor cu care nu m-am înțeles! Va sfătuiesc sa fiți cuminți și sa aveți grija de voi ! Va doresc rod in tot ce va-ți propus! (Pe cei ce i-am cunoscut mai bine ii sfătuiesc sa își vadă de șotiile lor ca au femei minunate alături și e păcat pentru o aventura sa pierzi o familie știți voi cine sunteți) va imbratisez cu drag! Mama.... cat de mult te am asteptat, păcat..... Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Ianuarie 30, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum