Sari la conținut

Toate femeile sunt femei?

Postări Recomandate

Postat

Intreb asta pentru ca nu fac diferenta intre sexe...

Majoritatea bartatilor nu repara ce fac eu, unii nu ridica cat pot eu...

Cu toate astea, pe unde vorbesc, sunt descriminata.

Oare in mintea voastra bolnava, nu spun toti, un om nascut cu organe feminine este mai prejos? Fizic, tehnic, industrial, mintal...

Care ar fi diferenta, pe langa o gaura, fata de un ciot uscat?

De ce femeia, oricum ar gandi sau arata, nu poate face munca asa numitui barbat?

Postat

Oare in mintea voastra bolnava, nu spun toti, un om nascut cu organe feminine este mai prejos? Fizic, tehnic, industrial, mintal...

De ce femeia, oricum ar gandi sau arata, nu poate face munca asa numitui barbat?

Femeia poate face munca unui bărbat , dar sunt anumite lucruri care contează la bărbat și altele la femeie. In mod normal , femeia e mai feminina și bărbatul e cel care o protejează de exemplu. O femeie ideala e mai degrabă romantica decât halterofilă.
Postat

Femeia poate face munca unui bărbat , dar sunt anumite lucruri care contează la bărbat și altele la femeie. In mod normal , femeia e mai feminina și bărbatul e cel care o protejează de exemplu. O femeie ideala e mai degrabă romantica decât halterofilă.

Teoretic ai dreptate.

Nu am fost vreodata cea de care cineva sa aiba grija... mi-ar fi placut.

Fizicul, increderea in sine, lupta vesnica sa reusesc cand ceilalti asteptau sa cad... nu ma simt femeie, nu in sensul clasic.

Ma incurca si vocea. Am 40 cu vocea de 20.  :slap2

Paradox in multe.

Nu ma mira ca m-am dat pe femei eu ceva timp in urma... Nu mi-am pierdut mintile, am zis sa vad... :)

Am construit singura crucea imbracata in piele, captusita. Mi-a luat 3 zile. Trebuia sa astept dupa adeziv...

Cand auziti "femeie", ce va trece prin cap?

Postat

Armandina, fiecare om are un rost si e construit pentru un scop. Mai putin aia care n-au vreun rost sau vreun scop, dar hai s-o lasam sa alunece asa.

Suntem cam la fel? Da.

Totusi, de ce sa iei tu o drujba in spinare, sa te tarasti prin noroaiele si sa incerci sa trantesti un copac de vreo 15 tone?

Ai vrea sa-ti pun un cutit în mana si sa-ti arat o vaca, cu draga precizare "ia-i gatul, te rog frumos"?

Sau poate crezi ca m-ar durea pe mine undeva ce model de ferestre vrei, unde trebuie să stea canapele, ce culoare au pereții, unde vrei sa fie florile, daca aluneca sau nu cearsafurile din satin?
Domnisoara, aia e treaba ta.

Nimeni, dar absolut niciun barbat nu vrea o putoare, la fel cum nicio femeie nu vrea vreun dezorientat pierdut.

Sarcinile se impart ușor și la comun. Gatim împreună, facem curat impreună, varuim, ne f.tem, de toate. Ramane cineva restant? O rezolvam in pat. Datoriile se platesc mereu.

Mai important, unde e santajul emotional de care are nevoie un babalau?

Da-mi ce vreau, ca te ia gaia.

Postat

Armandina, fiecare om are un rost si e construit pentru un scop. Mai putin aia care n-au vreun rost sau vreun scop, dar hai s-o lasam sa alunece asa.

Suntem cam la fel? Da.

Totusi, de ce sa iei tu o drujba in spinare, sa te tarasti prin noroaiele si sa incerci sa trantesti un copac de vreo 15 tone?

Ai vrea sa-ti pun un cutit în mana si sa-ti arat o vaca, cu draga precizare "ia-i gatul, te rog frumos"?

Sau poate crezi ca m-ar durea pe mine undeva ce model de ferestre vrei, unde trebuie să stea canapele, ce culoare au pereții, unde vrei sa fie florile, daca aluneca sau nu cearsafurile din satin?

Domnisoara, aia e treaba ta.

Nimeni, dar absolut niciun barbat nu vrea o putoare, la fel cum nicio femeie nu vrea vreun dezorientat pierdut.

Sarcinile se impart ușor și la comun. Gatim împreună, facem curat impreună, varuim, ne f.tem, de toate. Ramane cineva restant? O rezolvam in pat. Datoriile se platesc mereu.

Mai important, unde e santajul emotional de care are nevoie un babalau?

Da-mi ce vreau, ca te ia gaia.

Nu as putea sa omor o vaca, mi-e mila de un tantar, stiu ca asta este rostul lui(ei), dar...

Hal de exemplu mi-ai dat.

Cati la suta din barbati ar baga lejer un cutit intr-un animal?

Eu vorbeam de munci normale, nu de psihopati.

Mi-ai taiat cheful.

Postat

Teoretic ai dreptate.

Nu am fost vreodata cea de care cineva sa aiba grija... mi-ar fi placut.

Fizicul, increderea in sine, lupta vesnica sa reusesc cand ceilalti asteptau sa cad... nu ma simt femeie, nu in sensul clasic.

Ma incurca si vocea. Am 40 cu vocea de 20.  :slap2

Paradox in multe.

Nu ma mira ca m-am dat pe femei eu ceva timp in urma... Nu mi-am pierdut mintile, am zis sa vad... :)

Am construit singura crucea imbracata in piele, captusita. Mi-a luat 3 zile. Trebuia sa astept dupa adeziv...

Cand auziti "femeie", ce va trece prin cap?

vreau sa te cunosc...cauta-ma te pupa narcis

Postat

In alta ordine de idei, am 2 laptop-uri Compaq, daca ar fi sa scot de la unul - merge sa adaug la celalalt niste ram macar? 

Pana sa le desfac, procesorul trebuie sa fie unul singur sau il pot dubla?

Nu comentati fara cunostinta de cauza.

• Oras:Dark Side
Postat

banuiesc ca daca e acelasi tip de ram si daca mai e spatiu se poate 

cum adica sa dublezi procesorul ?

In alta ordine de idei, am 2 laptop-uri Compaq, daca ar fi sa scot de la unul - merge sa adaug la celalalt niste ram macar? 

Postat

nu toate, unele e barbati :)

pe principiul Zoe, fii barbata :)))

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

nu toate, unele e barbati :)

pe principiul Zoe, fii barbata :)))

Mai există și următoarea idee: nu toate posesoarele de crăpătură sunt femei și nu toți cei care au în dotare un cârnat sunt bărbați.

Postat

NU

forma de baza a corpului uman este femeia, dar forma finala este barbatul, toti fetusi sunt femei la un punct, apoi unii se dezvolta in barbati, in cazuti exceptionale (cam 10% din populatie) acest lucru nu este intotdeauna clar, adica avem femei barbatoase cu maini mari si muschi, ori barbati cu tzatzae si cur de femeie, trasaturii din celalalt sex, si chiar creier care gandeste altfel, aceasta deviatie a fost observata si la alte animale.

de acolo se trag trasaturile, asa zise gay, ori trans

deci, nu e chiar 100% corect sa credem ca exista 2 sexe, ci 2-3+4=7

Postat

pai cum fa amando tu care te dadeai atotstiutoare intrebi daca poti sa scoti si sa bagi si sa dublezi procesoru ? cum fa sa dublezi procesoru ca ma ia nervii =))

pai ai uitat fa ca imi dadeai mie lectii despre asa ceva si tu intrebi daca poti sa dublezi procesoru ? ai de pula mea

te las ca nu esti constienta da puterea mea

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Pizda, am spus ca nu vreau comentarii de la cei fara cunostinta de cauza, nu?

La ce avem acum... nu pot baga 2 procesoare, stiu, dar stiu si ca nu le stiu pe toate... altfel nu intrebam.

Cat timp ai sloturi ram libere pe placa de baza poti adauga eventual cumperi rami si ii pui dar trebuie sa sti ce fel de ram iti trebuie 

Descarca programul Cpuz de pe internet si iti arata in el cam tot ce are laptopul tau in componenta ram placa video frecvente model etc

https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

Daca ai un singur slot desi nu cred si 4GB  cumperi o placuta de 8 si o pui in locul celei actuale 

Da si tu mai multe detalii despre configuratie 

Postat

pai cum fa eu sunt in necunostinta da cauza ?

nu poti fa sa bagi in compaqu tau 2 procesoare nici daca le pui unu peste altu

mai bine intrebai da nuclee sau socket-uri si ati dadeam un raspuns pertinent la obiect dar daca te dai interesanta iti bag dacat pula in gat dar nu a mea ca ma respect

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu găsiți femeia punand un contrast între ea și bărbat, se pierde unicitatea.

Cand cauți sa cercetezi ceea ce reprezinta femeia...e de fapt vorba de un impuls ce determina aceasta preocupare și acestuia nu poți sa ii găsești un cadru.Al societății, familiei, adolescenței, viitorului, etc.

Preocuparea aceasta este un surplus al firii umane când prea mult timp am ezitat sa lucram la propriul caracter și rătăcindu-ne printre etaloane de urmat.

Eu sunt femeie prin ceea ce transmit în trăirile mele, iar o trăire e unică și imposibil de comparat.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Inainte de toate suntem oameni, si femeia si barbatul, in principiu femeia poate sa faca tot ce face un barbat singurele diferente pe care le stiu, femeia poate sa nasca si barbatul nu. (Pe cale naturala)

Postat

Nu as putea sa omor o vaca, mi-e mila de un tantar, stiu ca asta este rostul lui(ei), dar...

Hal de exemplu mi-ai dat.

Cati la suta din barbati ar baga lejer un cutit intr-un animal?

Eu vorbeam de munci normale, nu de psihopati.

Mi-ai taiat cheful.

Vrei sa papi filet mignon fara sa fi vazut rauri de sange?

Draga, esti naiva sau nu intelegi cum functioneaza lumea asta.

Sa stii ca nu totul se rezuma la aspectele poetice ale vietii. Unii stau pictati cu sange de dimineata pana seara, pentru placerea noastra de a cumpara carnea, frumos ambalata, intr-o caserola.

Nu sunt psihopati, au doar familii de intretinut si facturi de platit.

Ia zi-mi cum e cu exemplele acum, febletea vietiile mele.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ðŸ˜

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Inainte de toate suntem oameni, si femeia si barbatul, in principiu femeia poate sa faca tot ce face un barbat singurele diferente pe care le stiu, femeia poate sa nasca si barbatul nu. (Pe cale naturala)

Femeia este și ea un om, mda dar...

Iubesc frumusețea, de aceea as spune ca ma simt atrasă de o femeie...există o forță în feminitatea sa.Insa forța bărbatului este o frumusețe ce ma atrage și mai tare, aceasta putere e focul ce încălzește inima unei femei.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator samariteanul
Reputație: 0
Postat

Armandina, sa stii ca exista speranta.

https://i.imgur.com/4bf41gx.jpg

Iubeste femeia indiferent de forma ei. Poate fi urata pe afara si frumoasa pe dinauntru.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...