Sari la conținut

Lisa 0754803435

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Acum 3 ore, lisaaaa a spus:

Hello!💋

Astazi voi fi disponibilă în intrervalul orar 17:00-22:00!♥️

Bună, Lisa.

Mai ai vreo disponibilitate pentru astăzi?

Ti-am scris și pe whatsapp…

Link spre comentariu
Reputație: 718
  • Oras:Rond Alba Iulia
20 hours ago, john9791 said:

Bună, Lisa.

Mai ai vreo disponibilitate pentru astăzi?

Ti-am scris și pe whatsapp…

Buna!Ieri am fost ocupată,dar astăzi voi avea disponibilitate în intervalul orar 18:00-00:00!♥️

Link spre comentariu
1 oră în urmă, lisaaaa a spus:

Buna!Ieri am fost ocupată,dar astăzi voi avea disponibilitate în intervalul orar 18:00-00:00!♥️

Ah, ok, am înțeles.

Ti-am scris pe whatsapp…😉

Link spre comentariu
On 9/1/2024 at 7:45 PM, john9791 said:

Bună!

Până la ce oră ești astăzi?

Ți-am dat mesaj pe whatsapp, dar nu ești activă acolo…

Bună!Daca nu răspund acolo,înseamnă ca sunt ocupată!Nu trebuie sa mi scrii pe topic,de fiecare data cand nu răspund pe whatsapp!:)

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUC
  • Oras:BUC

Hai ca doar ce am iesit dupa ce mi-am luat inima in dinti. Sunt de ceva vreme pe aici, nu am postat niciodata pentru ca n-a fost cazul. Doar ce am inceput explorarile prin zona asta si in general am cam fost dezamagit. Dar am zis hai sa mai incercam ceva.

Initial luam 1h ca sa fiu linistit, sa n-am graba, etc. De multe ori regretam dupa primul numar si abia asteptam sa plec. Aia e. N-am pretentii majore dar daca nu se leaga, nu se leaga. Nici performante n-ai.

In fine, am incercat acum cu Lisa ca tot era o sambata de plictiseala si am ramas doar cu un regret de data asta: Ca n-am luat macar 1h 🫠

Din punctul meu de vedere totul a decurs ca la carte. De la discutia initiala, simpla si la obiect, locatie si cum sa ajungi, central. Cred ca poti gasi parcare prin jur cu plata dar depinde si de ore.
In locatie totul curat luna si nimic de reprosat. Prosoape curate, la baie tot ce ai nevoie.

De cum am ajuns am simtit un vibe bun din partea Lisei. O tipa frumoasa de la care nu-mi mai puteam lua ochii. E o tipa super dezinvolta si cu care ai ce discuta. Important e sa fii si tu om, nu bolovan, si garantat ai cu cine sa te simti bine.

Fiind la prima misiune aici n-am visat avioane. Scurt si la obiect, venit salutat, conversat, rezolvat si plecat la fel de repede.

Eu mi-am atins scopul si chiar m-am simtit bine. Pentru mine tipa arata asa cum trebuie sa fie o femeie normala, inalta și cu un chip frumos. Am bubuit relativ repede ca nah.

Data viitoare mai exploram. De revenit, clar.

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...