Sari la conținut

A fost cineva?

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

0734009189

• Oras:valcea
Postat

Nu am ajuns dar am vorbit,am cam fost dezamăgit de astea la 150fin

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Monica... IN NORD

~ Am 30 de ani ~ 

~ Poze reale ~

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190604/0253/4b9cef56024d20b57f07bc60723271a8.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191008/1247/3797c015eb48aa72a4ef8da5162a162f.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191008/0536/5e027785648d20cb68213860affa4a0f.jpg

• Like 5
Postat

Total si profund neserioasa,sunat cu o seara inainte stabilit intalnire cu telefon de confirmare cu 15 min ianinte(ca si cand la doctor cand ai programare mai suni sa-i spui ca te duci).A doua zi da-i bice 100 Km  pentru sexul promis.sun la fara un sfert,sun la fix la si un sfert ....nimic.Imi vad de treaba prin oras si la intervale de timp sun iar tot nimic.100 oral protejat 150 neprotejat 350 ora. Concluzia va las sa o trageti voi,seara bna.

Postat

Una-i una ,doua-s mai multe,pentru ca ce e cinstit e cinstit revin cu o postare cu care ma simt dator fata de aceasta fiinta minunata.Am sunat dar fara nadejde dupa ultima intimplare si surpriza imi raspunde aceeasi voce placuta,stabilit intalnirea,prezentat.Esti intampinat de o domnisoara foarte frumoasa(dupa gusturile mele) corp super feminin,par lung negru si niste ochi foarte greu de uitat(in tot timpul  petrecut indiferent de actiune esti intr-un contact vizual cand pervers cand duios de nu sti ce-i cu tine)parca tot timpul te citeste si iti ofera exact ce vrei.O experienta greu de uitat  totul protejat(alegerea ei dar pe mine nu m-a deranjat)Gratie ,senzualitate si perversitate la un loc.Nota 10 pe linie si cu  siguramta o experienta pe care am sa o repet ori de cate ori voi putea.Multumesc mult .

Postat

Una-i una ,doua-s mai multe,pentru ca ce e cinstit e cinstit revin cu o postare cu care ma simt dator fata de aceasta fiinta minunata.Am sunat dar fara nadejde dupa ultima intimplare si surpriza imi raspunde aceeasi voce placuta,stabilit intalnirea,prezentat.Esti intampinat de o domnisoara foarte frumoasa(dupa gusturile mele) corp super feminin,par lung negru si niste ochi foarte greu de uitat(in tot timpul  petrecut indiferent de actiune esti intr-un contact vizual cand pervers cand duios de nu sti ce-i cu tine)parca tot timpul te citeste si iti ofera exact ce vrei.O experienta greu de uitat  totul protejat(alegerea ei dar pe mine nu m-a deranjat)Gratie ,senzualitate si perversitate la un loc.Nota 10 pe linie si cu  siguramta o experienta pe care am sa o repet ori de cate ori voi putea.Multumesc mult .

Tarife?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...