Sari la conținut

buna baieti❤

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

pot sa confirm cu cercelu din buric costumatia si daca observi am un tatuaj pe burta 😜 si fata ca se vede un pic in poze

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

pot sa confirm cu cercelu din buric costumatia si daca observi am un tatuaj pe burta 😜 si fata ca se vede un pic in poze

Ok. Mersi.

Mergem pe încredere atunci.

Postat

buna baieti duminica voi fii disponibila in BucurestiOfer urmatoarele servicii:

- sarut+50!

- Sex oral (neprotejat in functie de igiena , daca este impecabila )

- Sex normal (protejat)

-Anal +50

- 69 - accept cunilingus si anilingus

- mici fantezi : uro , feet/hand fetish

-finalizare orala faciala +50

-dominari soft-hard pretul estein functie de ce vrei

-accept si cupluri 350hr

SUNT deschisa la orice cu exceptia: la cei in stare de ebrietate bile canamicina sau alte accesorii

Buna Larisa,

mie nu imi place sa vb despre bani prea mult cu fetele cand ne vedem, prefer sa stiu dinainte detaliile astea si sa las banii e la inceput ca sa ne putem apuca de treaba relaxati.

Spune-mi te rog daca inteleg bine. O ora cu sarut, sex oral neprotejat (igiena buna), anal, finalizare orala, costa 400 de lei? (mie asa mi-a dat la calcule). Sunt incluse 2 finalizari? Se percepe 50 in plus pentru fiecare finalizare orala sau pentru fiecare numar la anal? sau per total ora. De asta intreb.

Pe scurt, vreau sa fin o ora, 2 finalizari, cu sarut, anal, fin orala. E ok 400, sau trebuie mai mult?

https://nimfomane.com/forum/topic/142721-vreau-sa-vin-la-voi-%E2%9D%A4%E2%9D%A4/page-1

Recomnd popcorn, bere/cola, rabdare si lecturare in voie

• Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă
Postat

Sigur tu ești în poză aici ?!

Dacă ajungem la fața locului și nu corespunde poza cu realitatea?

cum procedăm atunci ?

Simplu. Platesti taxa de deranj :))

• Like 1
Postat

Simplu. Platesti taxa de deranj :))

Voiam să văd dacă menționează ceva legat de acest aspect.

Foarte bine că nu a făcut-o.

• Like 1
Postat

ok pt astia rautaciosi care e numai gura de voi da ma simt capabila sa platesc si deranjul daca nu st eu cea din pozeld de mai sus😜ðŸ˜post-301301-0-38786700-1573640324_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Foarte greu de gasit.Am sunat de mai multe ori la diferite ore, nimic. trimis mesaj pe wapp nimic au ramas necitite. Mai lucreaza?

Postat

Foarte greu de gasit.Am sunat de mai multe ori la diferite ore, nimic. trimis mesaj pe wapp nimic au ramas necitite. Mai lucreaza?

eu mai st in bucuresti doar azi si maine st pe bl nicolae grigorescu 37
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

eu mai st in bucuresti doar azi si maine st pe bl nicolae grigorescu 37

Te pupam si te mai asteptam pe la noi.
  • Like 3
Postat

Ruptă-n cur si full de bube vrea 400 ora cu div nebunii? Plm....enorm pt o asemenea caricatura cu sanii pan la buric!

e dreptul meu sa imi pun ce pret vreau! daca vrei mai ieftin du-te la strada
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

e dreptul meu sa imi pun ce pret vreau! daca vrei mai ieftin du-te la strada

Desteapta pamantului, nu e vorba de ieftin...e vba de raportul calitate/pret....la 400 gasesti femei mult mai ok decat tine. Asa ca...

Ce te supara adevarul? Accepta-l!!

Postat

Desteapta pamantului, nu e vorba de ieftin...e vba de raportul calitate/pret....la 400 gasesti femei mult mai ok decat tine. Asa ca...

Ce te supara adevarul? Accepta-l!!

du-te si futele daca gasesti femei mai bune si nu mai face laba dupa recenzii!dupa cate vad tu esti fanu meu de imi comentezi !

Postat

Super teapa!!

Dupa mai multe incercari nereusite de a o contacta, imi raspunde pe forum. O sun, ce sa vezi raspunde si la tel choar daca sictirita dar torusi. Ii zic cam ce vreau, zice ca este contra cost dar se poate, stabilim ora pentru a doua zi si insist ca nu e usor sa fugi in timpul prog de la servici deci sa fie sigura sa nu vin degeaba.

Zis si facut, a doua zi comfirm prin sms cu o ora inainte, il primeste si nimic

plec spre adresa, prin trafic si ajung un pic mai repede si sun. telefon inchis direct casuta postala, pe wapp nu mai intrase de o zi dar scriu cine stie, nimic. Mai sun asa sa ma aflu in treaba de cateva ori pe parculsul a 30 min tel inchis.

Dupa toate comenturile zic ca e de trecut la evitat, ca sa nu zic mai mult

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...