amyra20 Reputație: 943 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/138220-amyra-0721314067-bruneta-20ani/page-26 Pun și link-ul de pe Craiova unde am scris eu. Sa se vadă ca nu am nimic cu tine. Doar admite că ai greșit. Nu poți veni tupeu și sa ne zici ca ne-ai prostit. Eu nu înțeleg ce zici aici, sincer.. eu nu mă cert cu nimeni, cu atât mai mult cu tine. Cine a avut tupeu? Cine a zis ceva de prostit. Chiar nu înțeleg ce vrei să spui.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Eu nu înțeleg ce zici aici, sincer.. eu nu mă cert cu nimeni, cu atât mai mult cu tine. Cine a avut tupeu? Cine a zis ceva de prostit. Chiar nu înțeleg ce vrei să spui. De certat o sa ne certăm noi mai rău. Doar ca mie îmi place cel mai tare sa ma cert cu tine ÎN PAT :wink2.
amyra20 Reputație: 943 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 14, 2019 De certat o sa ne certăm noi mai rău. Doar ca mie îmi place cel mai tare sa ma cert cu tine ÎN PAT :wink2. Sigur câștig detașat pe varianta de pat. :* 1
pif2017 Reputație: 4802 Postat Noiembrie 14, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Noiembrie 14, 2019 Sigur câștig detașat pe varianta de pat. :* Accept provocarea ...... Desi stiu ca voi pierde ... :) . Te asteptam la Cluj !!! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum