Sari la conținut

SA REVINA USERUL SOFISTICATUL

Postări Recomandate

• Oras:Timisoarae
Postat

Cer clementza la administatie sa  fie acceptat prietenul meu SOFISTICATUL  pe forum!!!Respectele mele pt totii userii ce au vechime pe acest  forum si va multumesc de  intelepciunea de care dati dovada!!!!Multumesc anticipat administratiei :hihat

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca ne apucam sa postam toti manele, Pisicutzul cred ca si-ar pierde semnatura...

Acum legat de subiect, Sofisticatul chiar mi-a placut prin felul de a fi, sorry, nu stiu de ce a primit banarea...

Sofisticatule, fa-ti alt cont pls.

Pupici!

PS. Nu am vb sarcastic sau cu rautate, din contra.

Postat

Daca ne apucam sa postam toti manele, Pisicutzul cred ca si-ar pierde semnatura...

Acum legat de subiect, Sofisticatul chiar mi-a placut prin felul de a fi, sorry, nu stiu de ce a primit banarea...

Sofisticatule, fa-ti alt cont pls.

Pupici!

PS. Nu am vb sarcastic sau cu rautate, din contra.

Frumoasa Amanda si dulce sunt JERY si sunt prietenul lui SOFISTICATU........, de ce pt alti useri a fost posibil sa se deschida topic sa fie sustinuti si pt SOFISTICATUL NU?? SOFISTICATU este un user important al acestui forum .de voi primi ban de la pisica  nu-i bai   , :rax2  :pope Eu vreau sa revina pt ca forumul este trist fara SOFISTICATU . :rax2  :rax2  :rax2  :pope

Postat

Cer clementza la administatie sa  fie acceptat prietenul meu SOFISTICATUL  pe forum!!!Respectele mele pt totii userii ce au vechime pe acest  forum si va multumesc de  intelepciunea de care dati dovada!!!!Multumesc anticipat administratiei :hihat

:callyou ALOOOO SOFISTICATULE  TE ROG  FA RAPID UN CONT SI INTOARCE-TE....CA NU VEI MAI PRIMI  :bna DE LA PISICU...!!!!  TE ASTEPT PE FORUM :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:callyou ALOOOO SOFISTICATULE  TE ROG  FA RAPID UN CONT SI INTOARCE-TE....CA NU VEI MAI PRIMI  :bna DE LA PISICU...!!!!  TE ASTEPT PE FORUM :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Jery esti dulce rau, mai am putin si dau in diabet... :laugh2

Pupici multi si sper sa revina! :hug1

Postat

Jery esti dulce rau, mai am putin si dau in diabet... :laugh2

Pupici multi si sper sa revina! :hug1

ALELUUUUIA SA TE AUDA DUMNEZEU  :pope  :pope  :pope  :pope  

Postat

ALELUUUUIA SA TE AUDA DUMNEZEU  :pope  :pope  :pope  :pope  

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Doamne, cat am putut sa rad! :laugh2

Sofisticatule, da un semn ca radem fara tine...

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Doamne, cat am putut sa rad! :laugh2

Sofisticatule, da un semn ca radem fara tine...

Ma SOFISTICATULE   forumul are nevoie de tine.... :hi3  :flowers2  :flowers2  :flowers2  :flowers2 TE ASTEPTAM :flowers2  :flowers2  :flowers2  :flowers2  :flowers2

Postat

DEDICATIE SPECIALA PT SOFISTICATU SI TOTI PRIETENII LUI DE PE FORUM...ARE FOARTE MULTI!!!! 

Postat

Salutari la toata lumea!!!!!!A REVENIT SOFISTICATU???????? P.S.Pisicuts stiu ca noi doi nu prea ne iubim ,(datorita numelui de user ce il avem)Eu Jery aka fred te rog frumos ceva,vreau sa facem un pact.....De vei avea bunavointa sa-l accepti pe SOFISTICATU din nou pe forum ,eu jery aka fred accept sa fiu banat si sa nu mai revin nici o data pe forum,bineinteles voi urmari acest forum de dupa perdea!!!!!Nu cred ca a facut o greseala imperdonabila sa nu mai pota fi integrat din nou pe forum.... :no2 este loc pt toata lumea pe forum ,dar daca pt El nu este eu cedez locul meu in favoarea  userului SOFISTICATU.......Eu Jery mai stiu,ca tu Pisicuts ai un suflet mare  si o bunatate esita din comun  (tu pers din spatele userului Pisicuts) in speranta ca vei accepta propunerea mea nu imi ramane decat sa-ti multumesc din inima mea mica de soricel si nu in ultimul rand toata stima si tot respectul pt decizia luata!!!!!!! :pope  :pope  :pope PS.speranta moare ultima :hihat  :hihat  :hihat

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Salutari la toata lumea!!!!!!A REVENIT SOFISTICATU???????? P.S.Pisicuts stiu ca noi doi nu prea ne iubim ,(datorita numelui de user ce il avem)Eu Jery aka fred te rog frumos ceva,vreau sa facem un pact.....De vei avea bunavointa sa-l accepti pe SOFISTICATU din nou pe forum ,eu jery aka fred accept sa fiu banat si sa nu mai revin nici o data pe forum,bineinteles voi urmari acest forum de dupa perdea!!!!!Nu cred ca a facut o greseala imperdonabila sa nu mai pota fi integrat din nou pe forum.... :no2 este loc pt toata lumea pe forum ,dar daca pt El nu este eu cedez locul meu in favoarea  userului SOFISTICATU.......Eu Jery mai stiu,ca tu Pisicuts ai un suflet mare  si o bunatate esita din comun  (tu pers din spatele userului Pisicuts) in speranta ca vei accepta propunerea mea nu imi ramane decat sa-ti multumesc din inima mea mica de soricel si nu in ultimul rand toata stima si tot respectul pt decizia luata!!!!!!! :pope  :pope  :pope PS.speranta moare ultima :hihat  :hihat  :hihat

Soricelu' lu tata, de ce crezi tu ca un pisic ar da dovada de atat de mare intelegere pentru un, repet, soricel? Ca daca vrea sa te manance, te mananca si fara intelegeri prealabile. In alta ordine de idei, sustin si eu repunerea in drepturi a sofisticatului. Nu de alta, dar e "trist" forumul fara el.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare