Sari la conținut

bianca animatoarea

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Ma intereseaza daca mai stie cineva ceva de Bianca ("animatoarea" blonda cu tatuaje de la Inter).

Nu mai gasesc topicul ei la Top, deci probabil i-a fost retras la cerere. Poate sa imi mai dea si mie cineva numarul ei de telefon ca eu l-am pierdut dupa ce am tot schimbat x telefoane in ultima vreme.

Merci

Postat

Salut,

Am fost la ea prin mai mi se pare, chiar inainte de Paste. Vorbea de o vacanta prelungita afara din tara. A mentionat ca atunci cand o sa revina (daca o sa revina) o sa dea de stire fanilor (printre care ma numar si eu). Numarul ei era 073 262 2841, nu stiu daca te ajuta, tinand cont de cele spuse. Dar daca dai de ea, da de stire, nu esti singurul care ii asteapta intoarcerea.

Bafta.

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Salut,

Ma intereseaza daca mai stie cineva ceva de Bianca ("animatoarea" blonda cu tatuaje de la Inter).

Nu mai gasesc topicul ei la Top, deci probabil i-a fost retras la cerere. Poate sa imi mai dea si mie cineva numarul ei de telefon ca eu l-am pierdut dupa ce am tot schimbat x telefoane in ultima vreme.

Merci

Pentru documentare citeste aici, daca te ajuta cu ceva https://nimfomane.com/forum/topic/5490-bianca-bucuresti/?hl=0732622841&do=findComment&comment=43592

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.