Sari la conținut

0737231658 Melisa_nouă

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Buna..Cine sunt colegele tale

Daca nu stii cine sunt colegele ei,nu te numesti curvar🤭😂😜.

Bianca capșuna si Ioana banana!!!😂

• Like 2
Postat

Buna dragilao disponibila pina la ora 00:00 🤗🤗🤗🤗🤗🤗💋💋💋💋💋💋💋

post-311513-0-84625200-1581942732_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:bz
  • Oras:bz
Postat

Are o păsărica super, nu te mai saturi de ea(pentru fanii cunilingus).

Cine nu crede, sa meargă o data sau poate o arata chiar ea aici :p

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Tocmai ce am plecat de la Melissa. Dulceata de fata care m a dat peste cap pentru ca arata ca un crush din liceu...gen surori, adica..chiar am vrut sa intreb daca ea este dar evident Melissa fiind de peste Prut nu era nici o sansa ( din pacate ). M a asteptat dupa uso o blonda superba, este proportianata cum trebuie peste tot, pozele sunt reale.

Programare prin whatsapp, stabilit azi sa ne vedem la 15:00 Am ajuns la fix. Locatie pe Bld Unirii.

Interfon-urcat un etaj-nu am folosit lift-ul.

Locatie ok, stiind ca are doua colege intreb daca sunt prezente, raspunsul ei fiind da. Nici nu iti dai seama ca mai este cineva acolo, sunt amandoua pe modul silent :)).

Servit cu apa la pahar ( prefer sticla dar meh ), primesc papuci si prosopel, hopa la dush. Deja da dovada de putin GFE ca este vorbareata, te gadila cand are sansa, te atinge.Avea muzica pusa pe telefon si fredona si ea, era in toanw bune.

La dus are foarte multe geluri de dus, nu ai de unde sa alegi. Pacat ca nu prea are presiunea apa dar nu ma plang. Lipseste apa de gura.

Ajuns in camera incepe actiunea cu putin preludiu in picioare, trecem in pat, dupa ce ii fac cunnil cateva minutele bune trecem la putin oral np, dupa continua actiunea in 69 unde imi dau repede drumul. Pasa fara surprize, dulce, epilata, super curata. Are grija si de bilute insa hopa surpriza, nu face cim. Trist deoaerece pe whatsapp am si inteebat o daca face si a zis da :/.

Dus din nou, stat de vorba, mi a propus in mic masaj, este decent tipul masaj, chiar i am sugerat sa isi ia uleiuri si sa bage in meniu.

incepem nr 2 cu oral, incepe de sus cu lins sfarcuri, te tine de mana, simti ca esti cu o prietena. Trece iar la oral np, dupa o vreme deja vreau prez, ca sincer daca nu are CIM pe meniu am zis sa trec la normal. Aleg pozitia cu ea on top, stramta, se uita la tine si ii place oricum. Terminat, mai stat de vorba 5 minutele, trecut la dus cu prosop nou, lasat halat 200 pupat si plecat.

Pe scurt o experienta placuta, o sa mai revin ca seamana cu crush-ul meu din liceu.

Acum note:

Locatie 9/10 nimic de reporsat, curat.

Aspect 9.5/10 sunt putin biased dar totusi este o blonda de peste prut, deci oricum e frumoasa.

GFE: 8.5/10 scad pentru FK, am avut parte doar de niste saruturi pe buze

ONP 7.5/10 atentie la bijuterii insa lipseste CIM, oralul este putin mecanic dar soft, nu foloseste mana, deci placut

NP 8/10 cu ea on top ai o priveliste de vis, se implica, stramta.

Spor!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...