Sari la conținut

sex - medicament?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

eram curios daca ati folosit sexul drept medicament.

la mine a functionat acum cativa ani. aveam o tuse post-raceala. nu mai scapam de ea. cred ca am tusit cam 5 luni, fara sa am o infectie si fara explicatie. doar in timpul partidelor de dragoste nu simteam nevoia sa tusesc.

acum am o mica mare febra si eram curios daca o partida de sex m-ar ajuta.

Daca exista precedente pe aici :laugh2

Postat

Da, trateaza raceala, blenoragia, sifilisul, deochiul si argintul viu. Se administreaza doar pe nemancate.

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Stresul scade imunitatea, sexul ajuta la stres si insomnie, deci iti doresc cat mai mult sex si cat mai bine! :hug1

:kiss3

Postat

Stresul scade imunitatea, sexul ajuta la stres si insomnie, deci iti doresc cat mai mult sex si cat mai bine! :hug1

:kiss3

Am sa aplic sfatul. Am gandul la tine de ceva timp, dar acum nu as vrea sa iti dau raceala mea. Poate ma ajuti sa imi intaresc imunitatea pe viitor. :hug1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Sexul e foarte bun ca si medicament, doar ca trebuie luat de 3 ori pe zi iar tratamentul se ia de doua ori pe an, cate 6 luni.

Postat

eu recunosc... sexu' e mai bun ca ginsengu' :D ma mentine tanar =))

ca sa nu mai zic ca daca is bolnav ma apuca un chef... de nu mai ma opresc (o fi de bibi?) iar daca trec mai mult de 2-3 zile fara dau in sevraj, intru in depresie, etc :cry2

am aceasi chestie :))

am un prieten care e psiholog. sti teoria?

se pare ca fiecare persoana are doua trairi primordiale sexualitate si agresivitate. uneori cele doua se suprapun :laugh2  si ies scantei! :icecream

imi aduc aminte ca am mai rezolvat si o problema de sughit cu niste sex acum cam 9-10 ani asa :icecream

sexu e bun :clapp

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Pe mine sexul m-a ajutat mereu aproape indiferent de problema ... medicala. Serios! Sexul  anesteziaza aproape orice durere.Sexul produce si elibereaza hormonii fericirii .... endorfina, Un fel de anesteziant pentru orice durere sau neplacere. De la dureri de cap, la o burta .... stricata. ORICE! La mine functioneaza oricand. Sexul ma pune pe picioare urgent! Macar pentru urmatoarele cateva ore!

Sex = mai bine decat orice medicament!

Hai va pup!

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...