sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 eram curios daca ati folosit sexul drept medicament.la mine a functionat acum cativa ani. aveam o tuse post-raceala. nu mai scapam de ea. cred ca am tusit cam 5 luni, fara sa am o infectie si fara explicatie. doar in timpul partidelor de dragoste nu simteam nevoia sa tusesc.acum am o mica mare febra si eram curios daca o partida de sex m-ar ajuta.Daca exista precedente pe aici
rodrigo Reputație: 640 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Da, trateaza raceala, blenoragia, sifilisul, deochiul si argintul viu. Se administreaza doar pe nemancate.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Stresul scade imunitatea, sexul ajuta la stres si insomnie, deci iti doresc cat mai mult sex si cat mai bine!
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28, 2013 Stresul scade imunitatea, sexul ajuta la stres si insomnie, deci iti doresc cat mai mult sex si cat mai bine! Am sa aplic sfatul. Am gandul la tine de ceva timp, dar acum nu as vrea sa iti dau raceala mea. Poate ma ajuti sa imi intaresc imunitatea pe viitor.
fanebabane Reputație: -446 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Daca nu-i iese cu imunitatea tot iti intareste ea ceva.
bachus Reputație: 90 Postat Iulie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2013 Sexul e foarte bun ca si medicament, doar ca trebuie luat de 3 ori pe zi iar tratamentul se ia de doua ori pe an, cate 6 luni.
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2013 eu recunosc... sexu' e mai bun ca ginsengu' ma mentine tanar ca sa nu mai zic ca daca is bolnav ma apuca un chef... de nu mai ma opresc (o fi de bibi?) iar daca trec mai mult de 2-3 zile fara dau in sevraj, intru in depresie, etc
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 31, 2013 eu recunosc... sexu' e mai bun ca ginsengu' ma mentine tanar ca sa nu mai zic ca daca is bolnav ma apuca un chef... de nu mai ma opresc (o fi de bibi?) iar daca trec mai mult de 2-3 zile fara dau in sevraj, intru in depresie, etc am aceasi chestie )am un prieten care e psiholog. sti teoria?se pare ca fiecare persoana are doua trairi primordiale sexualitate si agresivitate. uneori cele doua se suprapun si ies scantei! imi aduc aminte ca am mai rezolvat si o problema de sughit cu niste sex acum cam 9-10 ani asa sexu e bun :clapp
gt007 Reputație: 1014 Postat August 2, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat August 2, 2013 Pe mine sexul m-a ajutat mereu aproape indiferent de problema ... medicala. Serios! Sexul anesteziaza aproape orice durere.Sexul produce si elibereaza hormonii fericirii .... endorfina, Un fel de anesteziant pentru orice durere sau neplacere. De la dureri de cap, la o burta .... stricata. ORICE! La mine functioneaza oricand. Sexul ma pune pe picioare urgent! Macar pentru urmatoarele cateva ore!Sex = mai bine decat orice medicament!Hai va pup!Tirbuson, Gogu Tirbuson
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum