Sari la conținut

Larisa 0770887952

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ceva cert este dubios pozele rebecai apar si la un anunt doar cu deplasari unde nu raspunde nimeni de 2-3 zile

ce e dubios? sunt anunturi care se reposteaza automat.

fa un dus rece si du-te mai bine la alte fete, te-ai cam infierbantat. e plin bucurestiul de fetite.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am incercat sa dau de ele pe wapp si am primit block de la ambele numere.

Stie cineva vreo fata care ofera in perioada asta GFE cu FK inclus? Nu consteaza halatul.

Postat

Las aici un feedback din pacate destul de negativ, am chemat-o pe ea si pe o prietena de-a ei la mine care nu arata ca in poze, am intrebat cat costa, a costat 7000 lei, nu a stat nici timpul discutat ca gasea scuze sa plece si ea si prietena ei, nu a fost nici proactiva pe ceea ce discutasem, tragea de timp pe telefon si cu altele, stia si informatii personale care nu au fost discutate dinainte, din punctul meu de vedere nu face banii, Larisa cu numarul +40 771 275 118 da tepe si te ameteste de cap cu povesti asemanatoare cu viata ta personala.

Nu recomand, iar daca ajuta pe cineva am platit pana si pe ING parte din bani, penibil dar am si dovezi cu banii dati pe ING, ca persoana care le suna sa nu mai stea era fix cea care primise banii pe ING, poate femeia care era pestele lor, naiba stie (dar am numele complet din tranzactia de ING si vazusem in telefon cine suna, era fix cine a primit parte din banii astia multi).

Mie de banii astia imi parea ok daca isi dadeau interesul si nu-si bateau joc, sa fie proactive, sa nu te faca la cap cu cine stie ce informatii culese de pe cine stie unde, ca iti vine sa-i dai in judecata ca nu aveau voie sa afle acele informatii fara acordul tau si sa le discute asa, la liber.

Postat
20 minutes ago, AlexandruNim said:

Las aici un feedback din pacate destul de negativ, am chemat-o pe ea si pe o prietena de-a ei la mine care nu arata ca in poze, am intrebat cat costa, a costat 7000 lei, nu a stat nici timpul discutat ca gasea scuze sa plece si ea si prietena ei, nu a fost nici proactiva pe ceea ce discutasem, tragea de timp pe telefon si cu altele, stia si informatii personale care nu au fost discutate dinainte, din punctul meu de vedere nu face banii, Larisa cu numarul +40 771 275 118 da tepe si te ameteste de cap cu povesti asemanatoare cu viata ta personala.

Nu recomand, iar daca ajuta pe cineva am platit pana si pe ING parte din bani, penibil dar am si dovezi cu banii dati pe ING, ca persoana care le suna sa nu mai stea era fix cea care primise banii pe ING, poate femeia care era pestele lor, naiba stie (dar am numele complet din tranzactia de ING si vazusem in telefon cine suna, era fix cine a primit parte din banii astia multi).

Mie de banii astia imi parea ok daca isi dadeau interesul si nu-si bateau joc, sa fie proactive, sa nu te faca la cap cu cine stie ce informatii culese de pe cine stie unde, ca iti vine sa-i dai in judecata ca nu aveau voie sa afle acele informatii fara acordul tau si sa le discute asa, la liber.

Ca sa explic mai detaliat:
- Larisa sau Rebeca arata ca in poze, prietena ei arata diferit fata de pozele trimise mie pe telefon.
- Larisa spunea ca o ora cu ea costa 1000 lei, o ora cu prietena ei costa 300 lei.
- Am agreat o lista lunga de lucruri si nu m-am organizat nici eu ok, poate e si vina mea cu organizarea aiurea, dar nu au stat nici macar timpul discutat si trageau de timp incercand sa faca lucruri cat mai diferite fata de ceea ce fusese discutat si agreat chiar si pe suma asa de mare de bani.
- Trageau de timp cu chestii neagreate, boardgames, muzica, filmat vibratoarele mele fara acordul meu prin casa dar cu care agreasera sa le foloseasca, incercau sa scape sau sa se scuze mai repede cu povesti induiosatoare asemanatoare cu situatia mea familiala fiindu-mi greu sa refuz.

Postat
36 minutes ago, AlexandruNim said:

Alex care e anuntul?

Deranjul 7000 roni?

😳 😳

Postat
On 4/14/2024 at 5:21 PM, Stefanelu said:

Alex care e anuntul?

Deranjul 7000 roni?

😳 😳

Am vrut sa platesc pentru o lista de lucruri pe care le planuisem in 6 ore si nu au stat nici 6 ore si nici lista de lucruri n-a fost facuta. Nu m-oi fi organizat eu ok, dar nu-mi convine, iar daca ma gandesc mai bine au stat si la tigara de cateva ori. Na.

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Eu ma intreb cum naiba se face ca toti bezmeticii si aiuriții își permit sa arunce 7000lei pe o întâlnire de genul asta?

Misterioase sunt căile… 🤷🏻‍♂️🤔

Postat
1 hour ago, Subteranaa said:

Eu ma intreb cum naiba se face ca toti bezmeticii si aiuriții își permit sa arunce 7000lei pe o întâlnire de genul asta?

Misterioase sunt căile… 🤷🏻‍♂️🤔

Treaba mea cati bani am stransi ca economii si ce lista de lucruri imi facusem si agreasem in timpul ala, dar teapa e teapa ca nici lista de lucruri nu era facuta nici timpul consumat. Si de ce bezmetic sau aiurit?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...