Sari la conținut

maa5-fu1

Membru Banat
  • Număr conținut

    715
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maa5-fu1

  1. maa5-fu1

    Panoramic

    Nu merge trolleala, fraiere. Ia arata o recenzie de-a ta! Aa nu ai pt ca scopul tau e sa faci spam. Eu nu hartuiesc pe nimeni pt ca nu sunt hoitștein.
  2. Esti un troll prost cu zero recenzii care a venit aici la trolleala. Esti prea prost dar nu ma mira, tu ramai in lumea ta unde toti sunt xoxo panoramic si sinsins.
  3. Trolake, lasa vrajelile si denigrarile. Am un singur cont pt ca doar unul e maa5-fu1. Tu sa croncani cand o sa ai macar o recenzie. V-ati adunat 5 fraieri a caror existenta e egala cu zero incercand sa imi comentati, dar fara succes.
  4. Nu vezi ca voi va puneti toti si va umilesc fara efort. Nu aveti cum sa ma combateti ca sunteti prea jos. Eu am coloana vertebrala, voi nu.
  5. Daca va combinati toti 4 creierele nu ajungeti la 1% din inteligenta mea.
  6. Replica de lingau anchilozat. Nu dau mai tare in tine ca oricum in cativa ani iti moare pula si recenziile tale iti vor fi doar o amintire dureroasa. Muistule, vezi ca ma confunzi. Maa5fu1 e doar unul si e brand.
  7. Ce disputa sa sustin cu un boomer obosit cu recenzii lingeroase? Esti prea jos ca sa pricepi ca m-am pisat pe tine din toate directiile. Tu zici de toate toantele ca sunt inteligente. Probabil anemona pare inteligenta in raport cu tine, care esti analfabet functional.
  8. Ai reusit sa scrii numai cretinisme bai juanstein. Ciocu' mic si joc de glezne, sclavete! Eu am scris ca anemona vorbeste prost si fara rost si tu ai inteles ca nu ma multumeste fizic. Esti analfabet functional. Avem dovada clara.
  9. Aaa a venit iubitorul de fete fara majorat. Salut, sclavete si multa muie cu cacat in noul an iti doresc! Ti-ai gasit un tovaras bun in kaspsrian, va potriviti, sunteți 2 lingai ratati.
  10. Aolo, a iesit cainele de paza din tine. 😂 Ia zi ce mai face andra aia rupta de bile? Ai vizitat-o si in ferentari?
  11. Ce discutie sa ai cu asta cand vezi cum e. 🤣 Acum na tu ca boomer de 60 de ani probabil esti in al 9-lea cer ca pui mana pe o buca de 20 de ani si pierzandu-ti mintile tot ce scoate pe gura zeita ta din baicoi suna minunat.
  12. 🤣🤣🤣 Ce ironie ieftina de boomer ai incercat la adresa mea doar doar o vedea zeita ta din baicoi.
  13. 1) Foarte bine spus. Vorbeste prost si fara rost. 2) O chitroasa. Probabil a luat ce e mai ieftin. Nu merge afacerea si taie costurile cum poate. 3) De fapt majoritatea barbatilor care se duc se comporta frumos, spre deosebire de unele prostituate care nu stiu cum sa iti arate cat mai mult din caracterul lor de mahala.
  14. Deci cu finalizare orala si oral neprotejat o finalizare e 300?
  15. Eu nu am vazut nimic in genul asta si urmaresc stirile din japonia Cocalare tu oricum crezi ca e manipulare, deci de ce iti pasa cine se vaccineaza primul?
  16. E vorba de faptul ca nu vrem ca gunoierii sa ia corona ca sa munceasca si sa nu se imputa orasul. Nu e vorba ca iau corona din gunoi. Nu prea te duce capul. Si te intrebi de ce iti iau gunoierii fata.
  17. Am o parere foarte buna despre mutatii. Par niste mutatii de calitate cum se faceau pe vremuri.
  18. Ii ai tu? Momentan niciun oras nu e curatat integral de roboti.
  19. De aia nu tre sa ajungă toata tara asa. Stiu ca majoritatea gunoierilor sunt niste trogloditi, dar fac o munca foarte importanta.
  20. Pt ca putem sa asteptam update-uri la aplicatii, dar nu putem sta cu gunoiul pe străzi.
  21. Se poate opune inculta ocultei? Cine credeti ca va castiga?
  22. Credeti ca va interzice oculta bmw urile si hainele gucci?
×
×
  • Creează nouă...